Transferim oldu , artık bekleyiş

canım moralini bozacaksa çift çizgi görmemek sakın yapma.zaten daha idrar testinden sonuç alman içinde erken.ben 7. günümde gidip kan tsti vermiştim hamile olduğumu öğrenmiştim ama eve gelip idrar testi yaptığımda sonuç negatifti.idrar testinin pozitif olması için kan değerinin belli seviyelere ulaşması gerekiyor.bu kadar sabrettin biraz daha sabır canım

canım ya belkide içine doğuyordur eşinin.sende dikkat et kendine grçekten ağır kaldırma ve özelliklede kabızlık konusuna dikkat et çok yorma kendini.Rabbim güzel sonuçlar aldırsın inşallah

canım benım sağol...............inş yıne guzel haberler beklıyorunm sızlerden........... ınş herlşşey guzel olur bu yaz nasılsın canımm

bende iyiyim canım çok şükür dün doktordaydık.bebeklerin gelişimi iyiymiş çok şükür.ama bende gebelik şekeri ihtimali varmış dikkat et dedi dktor ona biraz üzüldüm.bizim aileler hep şekerli zaten.şurda birkaç ayım kaldı şeker bulmadan geçirebilsem inşallah.sen ne zaman gidiceksin kese görmeye kalp atışlarına filan

canım inşallah bizde güzel haberler vermeni dört gözle bekliyoruz.senin normal tdavi sonrasımı yoksa dondurulmuşlarlamı yapıldı?dondurulmuşlarla genellikle 15. günü istiyorlar ama normal tedavi sonrası ise bencede 12.gün merakını giderebilirsin aslında.15 gün iyice uzun bende dayanamazdım büyük ihtimalle

canim normal tedavi tek embriyo tranfer edildi.. bendede tansiyon var ikiz rikli diye koymadilar holladada emriyolari kaliteye gore ayiriyorlar a.b.c kalitesi iki tane a varmis bende birini tranfer birini dondurdular hayirlisi bakalim 12 gun tutumassam kendimi yaparim testi !!!!!!!

el-muallim arkadaşım sende nesorun vardı ve hangi has tdvi gördün kaçıncı denemendi cevap yazarsan sevinirim ben aranıza katılan yeni arkadaşınızım

canım moncelıkle hoşgeldın anlatsana kendını.......4. denemdı canım ben yaşım 40 evlendıkten uç sene sonra tedavıyle bı oğlum var bu ıkncı ıçn......4.denemem...........eşimde prıobelm..........çamlıca medıcana da tevaı gordum........ılk uçgun sadece wc için ve namaz ıçın kalktım canım ve anans et ....bol su..........ve kısmet...........zamanı gelınce gelecek ınan canım............inşşşrabbım kucağını boş komasın..............ınş gelır bebışın.........yıne bıle sıkıntı bıtmıyo yıne beklemek ....rabbım ınş cumlemızı tamamına erdırsın canım...........

canım ınş sıkıntı olmaz genelde gebelı şekerı oluyo korkma bıraz dıkkat edersın.........ddoktor zaten sana gerekıse dıyet verecek..............zaten ıhtımal canım.............ınşşşş guzel gecer canım bu aylarında............ben onbeşgun sonra bakalım kaç tane...........merak edıyorum ınşşşş ıyı gıder benımde............kendıne sende çokkkkkkkkkk ıyı bakkkkkkkkkkk.............

sevgili azbycv haklısın ama nedense bende hep negatif düşünceler uyanıyor, bir karamsarlık, doğanın işine karışmakla hata mı ediyoruz duygusu baskın çıkıyor ama bir yandan da çocuk sahibi olmak da istiyorum...öfff...test aldım bi tane bugün 7.günüm ama yapmamak için kendime söz verdim...inşallah merakıma yenilmem bir dün akşamdan beri regl olacakmışım gibi bir sancı başladı iyice moralim bozuldu.

al-muallim azbycv arkadaslar az evel cok agrili bir sekilde kanamam basladi belimden kasiklarima giriyor sanci bebegim tutmadi diye korkuyorum onu kaybetmek istemiyorum ne olur dua edin agrinin sebebi dis ggebelik olabilirmi gec oldu doktoruda ariyamam sabah artik ariyacam

canım öncelikle geçmiş olsun.dilerim korktuğun gibi değildir ama bunu ancak doktorun söyleyebilir sana.kanama istenen bir durum değil tabi ama bu forumda öyle örnekler gördük ki adet kanaması gibi kanaması olup yinede hamile lanlar var.dolayısıyla kanama bebeğinin tutunmadığı manasına gelmiyor.istirahati ihmal etme ve hemen doktoruna başvur canım.kanama durumlarında doktor yatak istirahati veriyor genellikle belki yanına ilaçta başlar.bizide haberdar et.dua ile güzel haberlerini bekliyoruz

canım biz istesekte allah'ın işine karışamayız zaten.buna gücümüz yetmez.günümüzde tıp ilerledi ve bu da bir tür hastalık.bizde tedavi yoluna başvuruyoruz.rabbimiz dilemezse zaten istedğimizi yapalım yine olmaz ama dilersede tedavi bile olmadan yıllar sonra kediliğinden olanlar bile oluyor.böyle şeylerle kendini üzme.dua et canım ve duanda hayırlısını istemeyide ihmal etme.bencede inşallah merakına yenik düşmezsin biraz daha sabret.ara moral bozuklukları yaşama hassas bir apın var anladığım kadarıyla boşuna streslere sokma kendini

evet canım ya dikkat etmeye başladım .bizim ailede herkeste var baya risk grubundayım zaten.hayırlısı bakalım.başa gelecek varsa gelir zaten boynumuz kıldan ince ne yapalım.bende merakla bekliyorum kaç tane olduğunu.inşallah sağlıklı olsunlarda rabbim kaç takdir ettiyse artık.ben mesela kesin 1 tanedir değerlerim düşük diye gidipte 2 kalp atışıyla karşılaşınca çok şaşırmıştım.katlamalarımda 2 şer kat değildi.değerlerimde çok yüksek değildi.12.günüm 130 gibi birşeydi genellikle tek oluyordu bu değerlerde.ama bizi bir sürpriz bekliyormuş meğer.rabbim burda dileyen çabalayan herkesede böyle mutluluklar nasip etsin inşallah.haberlerini bekliyoruz merakla.

canım hakkında hayırlı ise senin sağlığına zarar gelmeyecekse ve inşallah hayırlı evlat olacaksa rabbim nasip etsin.dediğin gibi en önemlisi herşeyin hayırlısı inşallah

senin ikizya bişi sorcam ne kadar arayla doktora gidiyorsun çok merak ettimde

canım benim doktor işim biraz kafama göre oldu.daha hiç doktor bana şu tarihte gel demedi.itiraf etmem gerekirse görmeyi özledikçe gidiyorum.genellikle 3 hfata aralıklarla oluyor ama bazen 2 haftayada düşürüyorum.normalde ayda bir yeterli diyr doktorlar.ama dayanamıyor ki insan

canim gorustum doktorlar birak ilac artirmayi progestani kesmemi soylediler test yaptim negatif cikti ondan one cikarak biraktim ilaci maalesef olmadi hayirlisi boyleymis demekten baska birsey gelmiyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sevgili azbycv verdiğin moral için çok teşekkür ederim. Dün 1-2 damla pembemsi bir kanamam oldu, bugün de öğlen dayanamayım test yaptım idrar testi çok silik bir çizgi çıktı. Biraz önce yine 1-2 damla pembe kanamam oldu, bugün transferin 8. günü geç tutunma diye bişey okudum bu o olabilir mi? Benim bildiğim normal gebeliklerde bu yumurtlamadan 1 hafta sonra oluyor diyorlar, tüp bebekte daha mı geç oluyor bilginiz varsa yazar mısınız, kan testim haftaya salı günü...

canım tutunma olabılır test çok sılık çıktıuysa buyuk ıhtımal var gıbı..............inş yat dınlen kan testınde ınş çıkar canım......................ınş guzel olur sonuççççççççç

arkadaşlar merhaba ilk tüp bebek denememi şubat ayında yapmıştım ve kimyasal gebelik yaşadım 7 tene dondurulmuşlarım vardı 4 tanesi 3 haziranda transfer edildi bugün 10. günüm ve dayanamayıp kan testi yaptırdım normal test günüm pazartesi ama sonuç 0.07 negatif yani hiç böyle bir durumu yaşayıp 12.gün değeri yükselen varmı morelim çok bozuk eşime nasıl söyleyeceğim bilmiyorum sorun onda olduğu için kendini kahrediyor bana akıl verin ne olurr

canım nazada çok uzuldum ya............canım yukseleceğını sanmam çokmduşuk............ama yıne yaptırırsın bellı olmaz gec tutunma oluyo bazen kısmet...............ama değılse zamanı değıl demekkı canım................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…