herkese merhaba benim transferim de 4ünde yapıldı, kan testim 16sında. dayanamayıp idrar testi yapıcam galiba yarın ama çift çizgi çıkmazsa da çok hayal kırıklığı yaşarım. transfer gününü ilk gün mü sayıyoruz bu benim ilk denemem kendimi nedense çok karamsar hissediyorum 2 gündür
doktorun dedigi tranferden 15 gun sonra biraz uzun ama oyle ama boyle geciyorda gunler beklerim artik gununu ne yapalim esimde kizir erken yapacam deyince testi haftaya carsamba gununu buyuk bir heycanla bekliyoruz birlikte esim hamile olduguma o kadar inaniyorki surekli hareketlerimi kisitliyor bir is yaptirmiyor bana gulmeme bile karisiyor dun bir bebek tuttum kucagimda kosarak gelip kucagimdan aldi agirdir diye haha:roflol: !! simdiden boyle yaparsa insallah olurda istedigini yapsin ....
canım benım sağol...............inş yıne guzel haberler beklıyorunm sızlerden........... ınş herlşşey guzel olur bu yaz nasılsın canımm
iyim canim nasil olsun bekliyorum halen gunler agir agir ilerliyo bakalim daha test yapmadim test tarihi bana verilen ayin 17 sinde transferden 15 gun sonra ben hollandada yasiyorum burda boyle istediler ama burdaki kizlarin cogu 12 ci gun yapti testi kararsizim ne yapsam beklesemmi yada 12 gun yapsammi ?
herhalde dayanamayip yaparim 12 gun !!!! guzel haber vermeyi dort gozle bekliyorum hayirlisi bakalim !!!!!!!
canım inşallah bizde güzel haberler vermeni dört gözle bekliyoruz.senin normal tdavi sonrasımı yoksa dondurulmuşlarlamı yapıldı?dondurulmuşlarla genellikle 15. günü istiyorlar ama normal tedavi sonrası ise bencede 12.gün merakını giderebilirsin aslında.15 gün iyice uzun bende dayanamazdım büyük ihtimalle
el-muallim arkadaşım sende nesorun vardı ve hangi has tdvi gördün kaçıncı denemendi cevap yazarsan sevinirim ben aranıza katılan yeni arkadaşınızım
transferden sonra sürekli yattınmı ne yaptın ben ilk denememde hep yattım ama sonuç negtifti ama yinede moralimi bozmayıp yılmadan tedaviye devam edip rabbime de dua edip devam edecem biliyorum ki rabbim kimsenin duasını boşa çevirmez bizimkilerde bir gün kabul olacak seni tebrik ediyorum hayırlısıyla kavuşursun
bende iyiyim canım çok şükür dün doktordaydık.bebeklerin gelişimi iyiymiş çok şükür.ama bende gebelik şekeri ihtimali varmış dikkat et dedi dktor ona biraz üzüldüm.bizim aileler hep şekerli zaten.şurda birkaç ayım kaldı şeker bulmadan geçirebilsem inşallah.sen ne zaman gidiceksin kese görmeye kalp atışlarına filan
al-muallim azbycv arkadaslar az evel cok agrili bir sekilde kanamam basladi belimden kasiklarima giriyor sanci bebegim tutmadi diye korkuyorum onu kaybetmek istemiyorum ne olur dua edin agrinin sebebi dis ggebelik olabilirmi gec oldu doktoruda ariyamam sabah artik ariyacam
sevgili azbycv haklısın ama nedense bende hep negatif düşünceler uyanıyor, bir karamsarlık, doğanın işine karışmakla hata mı ediyoruz duygusu baskın çıkıyor ama bir yandan da çocuk sahibi olmak da istiyorum...öfff...test aldım bi tane bugün 7.günüm ama yapmamak için kendime söz verdim...inşallah merakıma yenilmembir dün akşamdan beri regl olacakmışım gibi bir sancı başladı iyice moralim bozuldu.
canım ınş sıkıntı olmaz genelde gebelı şekerı oluyo korkma bıraz dıkkat edersın.........ddoktor zaten sana gerekıse dıyet verecek..............zaten ıhtımal canım.............ınşşşş guzel gecer canım bu aylarında............ben onbeşgun sonra bakalım kaç tane...........merak edıyorum ınşşşş ıyı gıder benımde............kendıne sende çokkkkkkkkkk ıyı bakkkkkkkkkkk.............
canim normal tedavi tek embriyo tranfer edildi.. Bendede tansiyon var ikiz rikli diye koymadilar holladada emriyolari kaliteye gore ayiriyorlar a.b.c kalitesi iki tane a varmis bende birini tranfer birini dondurdular hayirlisi bakalim 12 gun tutumassam kendimi yaparim testi !!!!!!!
senin ikizya bişi sorcam ne kadar arayla doktora gidiyorsun çok merak ettimde
canım öncelikle geçmiş olsun.dilerim korktuğun gibi değildir ama bunu ancak doktorun söyleyebilir sana.kanama istenen bir durum değil tabi ama bu forumda öyle örnekler gördük ki adet kanaması gibi kanaması olup yinede hamile lanlar var.dolayısıyla kanama bebeğinin tutunmadığı manasına gelmiyor.istirahati ihmal etme ve hemen doktoruna başvur canım.kanama durumlarında doktor yatak istirahati veriyor genellikle belki yanına ilaçta başlar.bizide haberdar et.dua ile güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?