Transferim oldu , artık bekleyiş

teşekkür ederim canım bana ümit verdiğin için.ilk sefer 3 kat artınca çok şaşırmıştım bu seferde iki kat bile artmayınca şaşırdım tabi.aslına bakarsan ilk 3 kat artışı gördüğümde ya üçüde tuttuysa ben ufak tefek olduğum için üç bebeğin gelişimini kaldıramayabilir vücudum diye endişe etmiştim.Rabbim gönlümü biliyor.benimde bebeğimin veya bebekleriminde sağlıklı olarak gelişebileceği ve dünyaya gelebileceği şekilde hayırlı sayıda ve hayırlı bir gebelik iledim hep.inşallah gönlüme göre verir.ve hepimizinde gönlüne göre verir dilerim.yarın sendende güzel haberi alınca içim dahada rahatlayacak inşallah:Saruboceq:

canım sen kaçıncı gün tahlil yaptırdın düşünsene normalde 12.gün 50 30 80 çıkan hamileler var tatlım benim senin değerlerin hem erken hem güzel çıktı hemde yükseliyor bence dert etmen gereken bişey yok 12. Gün yaptırdığın tahlilde daha iyi anlayacaksın bitanem ben napim doktorum 16. Gün yaptırdı tahlilimi çatlıcaktım vallahi ne sabırsız kızlarsınız ayol o bebişleri nası tutcanız 9 ay içerde meraktan onuda çıkarmayasın sakın şaka bi tarafa canım benim ben dert edilcek bişey göremiyorum fazla panik yapma olurmu tatlım

teşekkür ederim canım.insanın ilk denemesi olunca ve konu hakkında fazla bilgisi olmayınca sükunet de daha zor oluyor.ve merak daha fazla oluyor.o yüzdende böyle telaşelenebiliyor insan.ben o kadar ani daldım ki bu işlere.adetime 4-5 gün kala araştırmaya başlayıp adetimin 2. günü ön görüşme diye gittiğim hastanede tedavime başlamış buldum kendimi.bende bu tempoda bilmediklerimle ve meraklarımla cebelleşip duruyorum işte.çok sevindim tahlil sonuçlarıma şimdiye kadar.Rabbim bundan sonrada üzmesin inşallah.kimseyi üzmesin benide üzmesin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

a.s.
AMİN CANIM İNŞALLAH BENDE SABIRSIZLANMIŞTIM GERÇİ BAYA Bİ AMA ÇALIŞINCA DAHA KOLAY GEÇİYO VAKİT RABBİM HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH GELSİN BEBİŞLEEEEEEEEEER...:teytey::teytey::dance::teytey:Şeniz

evet canım haklısın.ve bu öyle bir süreç ki her aşamasında insan farklı bir şeyi merak ediyor.işte 7.günüme kadar acaba sonucum ne olacak merakı vardı.şimdi acaba değer yükselecekmi düşecekmi merakım var.Allah nasip ederse herşey yolunda giderse inşallah kaç tane acaba merakı olacak o geçecek kalp atışlarını duysam merakı ve sonrada her ay sağlıklı gelişmes gibi hiç bitmeyen bir merak silsilesi.işin heyecanıda burda zaten.Allah bu heyecanları hep mutluluka yaşatsın inşallah hepimize

canım güzel devam ediyor inşallah sonuna kadarda böyle devam eder darısı başıma inşallah kız hamişsin duan kabul olur bende uzun protokelden gerçek tedaviye geçtim ilk günüm bugün darısı başıma dua et olurmu:)))

Allah razı olsun canım.Allah seninde tedavin sonucu yüzünü güldürsün.burdan seninde hamileyiiiiim diye sevinç çığlıkları attığın günleri görürüz inşallah.tedavini nerde oluyorsun canım merkezinden memnunmusun?

evet umut tüp bebek merkezinde ıoluyorum arkadaşım şimdilik hiçbir şikayetim olmadı olacağınıda zannetmiyorum gerçekten hakkıyla yaptıklarına inanıyorum duanada yürekten amin diyorum arkadaşım Allah razı olsun cümlemizdende

:ecrin_bebek:
amin bitanem amin rabbim herkese yaşatsın sadece merakın okadarla kalsa gene iyi daha büyük takıntılar başlıyo o tahlil günleri beklemek bişey değilmiş diceksin kese kalp sonra en ufak bişeyde ay bişeymi oldu yaşıyomu büyüyomu gelişiyomu haftada bi koştur doktora hatta benim gibi bazen haftada 2 kez en ufak bi kanaman olsa hadeee hönküre hönküre ağla bebişim gidiyo diye sonra gece yarısı doktorlarda bitmeeez canım benim bizim telaşımız doğuncada ayrı bi telaş ama inşallah rabbim sağlıklı bebişler verirde yüzüne bakıp o mis kokularını içimize çekerken herşeyi unutuveririz:ecrin_bebek::Saruboceq:

12.gün değerim 130,3 arkadaşlar.2 gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi doktor.inşallah iki gün sonra katlayarak artar değer benimde içim rahat eder.

12.gün değerim 130,3 arkadaşlar.2 gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi doktor.inşallah iki gün sonra katlayarak artar değer benimde içim rahat eder.

inşallah arkadaşım değerimiz artarda bunun sitresinide atar rahatlarız.hayırlı sonuçlar almak nasip etsin.canım sen sonucunu hale hanıma faksladınmı.onlar seni geri arıyorlar.

inşallah arkadaşım değerimiz artarda bunun sitresinide atar rahatlarız.hayırlı sonuçlar almak nasip etsin.canım sen sonucunu hale hanıma faksladınmı.onlar seni geri arıyorlar.

canım sonucuda eşim faksladı fakstan sonrada hemen kendisi arayıp görüştü hale hanımla.hale hnım dikkat etsin ilaçlarına devam etsin ve 14. gün tekrar kan versin onada bir bakalım dedi.artık perşembeye test yaptırıp ona göre haberleşeceğiz artık.hayırlısı

artvinli canım senin o ikizlerinin olduğu seferde 12. gün değerin ne çıkmıştı hatırlıyormusun?

canım ilk transferimde değer 1000 di 14.gün 2000 olmuştu değerlerim.ikinci denememdede 278 di.

azbycv, ne güzel işte 1,5 kat artmış son iki testin de. zaten gün aşırı değil 36 saatte bir yaptırıyordun gayet iyi gidiyor. yarın da iki katına çıkacak olacak bitecek inşallah :)

azbycv, ne güzel işte 1,5 kat artmış son iki testin de. zaten gün aşırı değil 36 saatte bir yaptırıyordun gayet iyi gidiyor. yarın da iki katına çıkacak olacak bitecek inşallah :)

CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.ASLINDA BENİ UMUTSUZLUĞA KAPTIRAN İLK ARTIŞIN ÇOK YÜKSEK OLMASIYDI.O ÖYLE YÜKSEK OLUP TA SONRAKİLERDE ARTMA DÜŞÜNCE ACABA BİR SORUNMU VAR YAVAŞ YAVAŞ BENİ TERK Mİ EİYORLAR GİBİ DÜŞÜNMÜŞTÜM.DÜN DOKTORUMLA EŞİM KONUŞTU DOKTORUM 12 GÜNDEN ÖNCEKİLER ÇOK ANLAM İFADE ETMEZ.BEN YALNIZ 12. GÜN TESTİNE GÖRE SİZİ TEBRİK EDİYORUM VE 14.GÜN TEKRAR ÖLÇÜM YAPTIRMANIZI İSTİYORUM.İLAÇLARINIZA DEVAM EDİN CANINIZI SIKMANIZA GEREK OLACAK BİRŞEY YOK DEMİŞ.O DA ÖYLE SÖYLEYİNCE BİRAZ DAHA RAHATLADIM.İNŞALLAH BENİ BIRAKIP GİTMEZSE HERHALDE 1 BEBEĞİM OLUR İNŞALLAH.RABBİM HEPİMİZİN KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.SENİNDE BÜYÜK İHTİMALLE İKİZ HERHALDE TEKRAR TEKRAR HAYIRLI OLSUN CANIM.:Saruboceq:

HIMM BU ARADA PAMBE MAVİCİM SENİN BETA HCG BAYA YÜKSEK OLDUĞU İÇİN Kİ GİTTİKÇE YÜKSELİYORDUR BULANILARIN ONDAN BAŞLAMIŞTIR.BULANTININ SEBEBİ BU HORMONMUŞ BİR ÇOK YERDE BU ŞEKİLDE OKUDUM.HATTA 3.AY DOLUNCA ARTIK BU HORMONUN SEVİYESİ DÜŞMEYE BAŞLIYORMUŞ VE BULANTILAR GEÇİYORMUŞ.AMA HAMİLELİK BELİRTİLERİNDE UYKU EĞİLİMİ VARDIR.UYKUSUZLUK ÇEKMENE HEM ÜZÜLDÜM HEMDE ŞAŞIRDIM.BELKİ BÜNYEDEN BÜNYEYE FARK EDİYOR OLABİLİR.EH ANNE OLMAK KOLAY DEĞİL KATLANACAĞIZ ARTIK.AMA ANTALYANIN SICAĞINI BİLİRİM.TEYZEM VE DİĞER TEYZEMİN KIZI ANTALYADA OTURUYOR.ONLARI ZİYARETE GELDİĞİMİZDE 2 3 GECE BİLE BİZİ BUNALTIYORDU.aLLAH KOLAYLIK VERSİN CANIM.

yarında ALlahın izniyle güzel haberler alacaksın canım hiç stres yapma hem bak doktorunda iç açıcı konuşmuş gör bak burda karşılıklı göbek atacağız:)))

yarında ALlahın izniyle güzel haberler alacaksın canım hiç stres yapma hem bak doktorunda iç açıcı konuşmuş gör bak burda karşılıklı göbek atacağız:)))

inşallah canım yarın benim için daha sonrada senin için burda sevinçlerimizi paylaşırız:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…