canım kimyasal gebelik olması için değerinin düşmesi gerekiyor.seninse değerin artmış merak edilecek birşey yok bence.benim kimyasal gebelik oluştuğunda değer 278 ken ikigün sonra 34 lere düşmüştü.herşey yolunda allahın izniyle merek etme
sersevcim bildiğin böyle örnekler varmı?gerçi şöyle düşünürsem 2 günde bir katlama olması gerekiyor bildiğim kadarıyla ben 1,5 gün aralıklarla yaptırdım testlerimi birde eğer normalde ikiye katlayarak gitmiş olsaydı bu testin aslında 64 dolalarında olması gerekiyordu yinede seeksen belki önce üçü tutunmuştu biri düştü bilemiyorum ki ne düşüneceğimi en doğrusunu allah biliyor
canım sen kaçıncı gün tahlil yaptırdın düşünsene normalde 12.gün 50 30 80 çıkan hamileler var tatlım benim senin değerlerin hem erken hem güzel çıktı hemde yükseliyor bence dert etmen gereken bişey yok 12. Gün yaptırdığın tahlilde daha iyi anlayacaksın bitanem ben napim doktorum 16. Gün yaptırdı tahlilimi çatlıcaktım vallahi ne sabırsız kızlarsınız ayol o bebişleri nası tutcanız 9 ay içerde meraktan onuda çıkarmayasın sakın şaka bi tarafa canım benim ben dert edilcek bişey göremiyorum fazla panik yapma olurmu tatlım
teşekkür ederim canım.insanın ilk denemesi olunca ve konu hakkında fazla bilgisi olmayınca sükunet de daha zor oluyor.ve merak daha fazla oluyor.o yüzdende böyle telaşelenebiliyor insan.ben o kadar ani daldım ki bu işlere.adetime 4-5 gün kala araştırmaya başlayıp adetimin 2. günü ön görüşme diye gittiğim hastanede tedavime başlamış buldum kendimi.bende bu tempoda bilmediklerimle ve meraklarımla cebelleşip duruyorum işte.çok sevindim tahlil sonuçlarıma şimdiye kadar.Rabbim bundan sonrada üzmesin inşallah.kimseyi üzmesin benide üzmesin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
a.s.
AMİN CANIM İNŞALLAH BENDE SABIRSIZLANMIŞTIM GERÇİ BAYA Bİ AMA ÇALIŞINCA DAHA KOLAY GEÇİYO VAKİT RABBİM HERKESİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH GELSİN BEBİŞLEEEEEEEEEER...:teytey::teytey::dance::teytey:Şeniz
canım güzel devam ediyor inşallah sonuna kadarda böyle devam eder darısı başıma inşallah kız hamişsin duan kabul olur bende uzun protokelden gerçek tedaviye geçtim ilk günüm bugün darısı başıma dua et olurmu:)))
evet canım haklısın.ve bu öyle bir süreç ki her aşamasında insan farklı bir şeyi merak ediyor.işte 7.günüme kadar acaba sonucum ne olacak merakı vardı.şimdi acaba değer yükselecekmi düşecekmi merakım var.Allah nasip ederse herşey yolunda giderse inşallah kaç tane acaba merakı olacak o geçecek kalp atışlarını duysam merakı ve sonrada her ay sağlıklı gelişmes gibi hiç bitmeyen bir merak silsilesi.işin heyecanıda burda zaten.Allah bu heyecanları hep mutluluka yaşatsın inşallah hepimize
12.gün değerim 130,3 arkadaşlar.2 gün sonra tekrar test yaptırmamı söyledi doktor.inşallah iki gün sonra katlayarak artar değer benimde içim rahat eder.
inşallah arkadaşım değerimiz artarda bunun sitresinide atar rahatlarız.hayırlı sonuçlar almak nasip etsin.canım sen sonucunu hale hanıma faksladınmı.onlar seni geri arıyorlar.
canım ilk transferimde değer 1000 di 14.gün 2000 olmuştu değerlerim.ikinci denememdede 278 di.
azbycv, ne güzel işte 1,5 kat artmış son iki testin de. zaten gün aşırı değil 36 saatte bir yaptırıyordun gayet iyi gidiyor. yarın da iki katına çıkacak olacak bitecek inşallah :)
yarında ALlahın izniyle güzel haberler alacaksın canım hiç stres yapma hem bak doktorunda iç açıcı konuşmuş gör bak burda karşılıklı göbek atacağız:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?