transferimin 4.günü kızlar ne hissettimi bilmiyorum

miss_capraz

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2008
283
0
621
Çorum
allahım inşallah verir banada tutunma iğnemi oldum bugün bebişler tutunmuşmudur acaba bişeyde anlaşılmıyoki öfff çatlıycam az bi leke belli belirsiz umarım sorun yoktur

kızlar bende aynı şeyleri yaşıyorum benim belim arıyor birde kasıklarıma iğne batıyo sanki zaman zaman öyle oluyor bişey sorcam kabızlık varmı sizde nasıl başa çıkıyonuz neler yapmak lazım

selam kizlar sakin belirti felan aramayin,ben iki defa tedavi oldum ve hic bi belirtim yoktu ilki tutmadi ama ikincisinde hamile kaldim,sakin belirti arayipta kendinizi stresse sokmayin lütfen ALLAH bize analik duygusunu tadirmayi layik görüyorsa zaten bi sekilde olcak bebeklerimiz....
ALLAH hepimizin yardimcisi olsun
Insallah hepiniz HAMILEYIMMMMMMMMMMM diye geri dönersiniz....

kızlar bende aynı şeyleri yaşıyorum benim belim arıyor birde kasıklarıma iğne batıyo sanki zaman zaman öyle oluyor bişey sorcam kabızlık varmı sizde nasıl başa çıkıyonuz neler yapmak lazım

canim kabizlil hemen hemen herekesde ola bilyior benimde kabizlik sorunum vardi ben sürekli kaysi kaynatim ve yedim bide armut ve kabak yedim ama bunlarda fayda etmiyorsa merkezini ara onlar ya bi hap yada surup veriyorlar....

evet bende de kayısı hoşafı çok faydalı oldu, hatta simdi tazesi de çıktı nasılsa ondan tüketebilirsin canım.. ben sabahları 1 kaşık bal atıyorum ağzıma bi de ılıktan biraz sıcak bi bardak su içiyorum bağırsaklarım çalışsın diye.. hareket etmekten korktuğumuz için bağırsaklar da duruyo doğal olarak...

canım bu dönem çok stresli geçiyor hayatımda böyle bir dönem geçirmedim çok sabır gerekiyor tutunması için iğne veriyolar haplar vs. belirti olmayabiliyor bende tık yoktu benim pozitif çıktı...hayırlısı

harika hayırlısı olsun:)

panadol hayırlı olsun canım, tatlı kız seninle aynıyız he, hadi hayırlısı Rabbimden darısı başımıza :)

evet canım aynıyız hayırlısı bakalım inşşşş hamileyizdir senin test günün ne zaman

kızlar bugun benim 6.günüm inşallah güzel haberler alırız hepimiz

inşşş hep beraber hamiş kalırız kızlarrrr::)))))))

kızlar aranızda bel ağrısı yaşayan varmı benim2.günden beri belim çok ağrıyor korkuyorum adet olcam die

amin panadolcum.. tek transfermiydi senin? 12. gün mü yaptırdın testi, önce mi?
hadi hayırlısı seninde sinem8484 :)
benim de bel ağrım var canlarım ya, yürüyünce oluyo özellikle (iğneye gidiyorum da) ve bilgisayarın başında biraz otursam yani eğilsem hemen başlıyo, yatınca geçiyo.. kasıklarımda ara ara sancılar oluyo, kendimizi dinliyoruz ondan mı bilmiyorum ki artı rahimdeki dolgunluk hissi filan, yoksa ilaçlardan mı acaba.. hem umut etmek istiyorum hem etmemek, piskopatça ama :)
çok hevesim vardı inşallah hayırlı uğurlu gelir, hemen liste yapalım :P

beklemede2009 / amerikan hastanesi / tek transfer - donmuş / transferinin 7. günü / test günü 25 mayıs
xtatlıkız / / / transferinin 7. günü
sinem8484 / / / transferinin 6. günü

Back
X