- Konu Sahibi miss_capraz
kızlarrr hep dualarımdasınız canlarrr inşşş sonuçlarınız pozitif olacak rabbimin izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr hep dualarımdasınız canlarrr inşşş sonuçlarınız pozitif olacak rabbimin izniyle
:) arkadaşımızın ailesi gelmişti 1 aylık bir bebekleri var onlara gittik eşi de hemşire onunla konuştuk biraz ben tutmamış sanırım tutsa az da olsa çıkardı dedim o da herkeste hemen belli olmadığını söyledi yani hala bebeğimizin bizle olma ihtimali varmış ama en azından ben negaife hazırlıklıyım şimdi pozitif olursa daha çok sevineceğim :)
evet canım genetik falan hepsini yaptırdık bi sorun çıkmadı.kısmet. :)
kızlar söylediğiniz bu testler ne oluyor bana da bilgi verirmisiniz?
canım peki sen yaptırdın mı genetik test angelim? hani ikinciden sonra genetik test yaptırıyolar diyolar ya?
genetik testten kastın embriyo içinmi(pgt) yoksa eşler için istenen şu testlermi canım tam anlamadım hangisini soruyosun.2.den sonra teslerimiz yapılıdı bi sorun çıkmadı, pgt için doktorumuz şimdiye kadar gerek duymadı.kendimize yapılıcak tesler için doktorlar sanırım 2. yada 3. deneme sonrası ancak gerek duyuyolar.
Benimde kabızlık var.eger gecmezse zeytinyagi al bi kasik diolar ama bilmiorum Allahim hepimize tattirsin insallah bugun transferimin 4.cu gunuevet bende de kayısı hoşafı çok faydalı oldu, hatta simdi tazesi de çıktı nasılsa ondan tüketebilirsin canım.. ben sabahları 1 kaşık bal atıyorum ağzıma bi de ılıktan biraz sıcak bi bardak su içiyorum bağırsaklarım çalışsın diye.. hareket etmekten korktuğumuz için bağırsaklar da duruyo doğal olarak...