transferimin 5. gn. kasklarma bak saplanyor

canbebek

canım oğullarım.........
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
806
3
96
52
Tekirdağ
arkadaşlar transferimin 5. günündeyim... aslında transfer gününüde sayıyormuyuz bilmiyorum. o zaman 6. gün oluyor... 31 martta 1. kalite 4 embriyo transfer yapıldı... ama benim kasıklarımda bıçak batmaları var... bu ağrı bazen aşağıyada vuruyor... göğüslerimde bastırdığımda acı var.... bu belirtiler için çokmu erken sizce... :uhm:

hiçde erken değil benimde öle başlamıştııı ayrıcaaa herşey gayet yolunda görünüoo canımmmm hihoyyyt

egelii transfer gününüde sayıyormuyuz günleri sayarken... yani 31 mart transferim.. yani benim bugün 5. mi 6. günümmü acaba canım ya :uhm:

seninle aynı gün transfer olmuşuz benimde ara ara bıçak batar gibi sancılarım var ve gögüslerimde damarlar belirgin bende ilaçlardandır diyordum ama çokmu kendimizi dinliyoruz canım yoksa gerçekten beliretiler başlıyormuuuu süprizzzzz egelii de moral oluyor inşallah tutunuyorlardırrrr:CüvCüv:

merak etmeyin kızlarrr sizdeki belirtilerin aynısı bendede vardıııı bakın şimdi hamileyimmmm :CüvCüv:

inaniorumki sizde öle olucaksınızzzzzzzz kaydirigubbakcemile5

egeliii dediydi dersinizzzzzz hihoyyyt

ediyorum tatlım merak etmeyin allahın izniyle sizde güsel haberi yakında alıcaksınızzz hihoyyyt

inşallahh dedigin gibi çıkar canım yaaa. senin sıkmı oluyordu bu belirtiler egelii benim seyrek oluyor...

zaman zaman sık zaman zamn seyrekkk belli olmuoduu yanii ama geceleri yatarken baya sık oluodu

doktorum bana %35 şans verdi pek ümitli degilim ama bu belirtiler var diye biraz ümitirlendim benim bir tane iyi 2 tane orta kalite embriyo transferim oldu canım
kafamçokkarıştı

kitabe %35 az bir rakam değil hayatım..... inşallah olacak... pozitif ol lütfen....

arkadaslar benım ilk 3 gün ağrım oldu oda belım ağrıdı zaten transfer sırasındada çok ağrımıştı hanı çok sıkısık oluyosun ya idrara o yüzden belımı ağrıtmıştı ve 3 gün ağrıdı asırı derecede sonrasındada bişey kalmadı benım transfer günümm çok ilginç gecti ilk 3 gün dinlendım sonra ayaklandım dısarı bile çıktım cam sıldım yemek yaptım toz aldım yanı çok abartmadım aman ben transssfer oldum diye çok da dikkat etmedım arkadaslar ama sız benım yaptıklarımı yınede yapmayın derım herkeste aynı olacak diye bişey yok veren allah alan da o diye düşündüm hep ve pinpirikli olmadım bu konuda çok rahattım size tavsiyem sadece rahat olun

kitabe %35 az bir rakam değil hayatım..... inşallah olacak... pozitif ol lütfen....

sagol canım ya inşallah ben çok karamsar biriyim 5 ci denemem hayal kırıklıgı hep yaşadıgım için yineaynı sonucu alacakmışım gibi geliyor.rüyalarım gerçek olsun istiyorum artık :CüvCüv:

ya arkadashlar,benim de bu gun 5-ci gunum,cok cabuk yoruluyorum.nefesim daraliyor.acaba bu normal belitrimi?????

sagol canım ya inşallah ben çok karamsar biriyim 5 ci denemem hayal kırıklıgı hep yaşadıgım için yineaynı sonucu alacakmışım gibi geliyor.rüyalarım gerçek olsun istiyorum artık :CüvCüv:

canım 5.denemen demek inşallah bu sefer tutar normal bir insandan beş kere daha fazla hakediyosun çünkü bunu.rabbim yüzünü güldürsün bu kez inşallah.Dua edicem senin için ve tabi burdaki herkes için...:Saruboceq:

sagolcanım ya allah hepimizin duasıın kabul etsin inşallah..dayanamadım idrar testi yaptım negatif çıktı.geçmiyor şu günler :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…