• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferimin 5. gn. kasklarma bak saplanyor

mrb arkadaşlar. yazdıklarınızı okudum. İnşallah rabbim gönlünüze göre verir. hepinizde hamiş olursunuz.
kitabe bende memorialde tedavi oldum.doktorun kimdi. 7. güne göre değerin iyi bence. kesin hamilesin inşallah katlanır değerin arkadaşım.

ineşiallah canım doktorum semra kahramandı çok sevdim kendisini ama benim orda 3 cü denememdi ve artık semra hanımla tanışma zamanım gelmişti diye düşündük saglosun çok ilgili bir doktor iyi sonuç alırız inşallah:CüvCüv::teytey:

dr günay bende çözemedim bu işi valla ..... benimde ağrılar bir oldu bir olmadı... daha doğrusu ilk günlerde hissettiğim ağrılar bu günlerde şekil değiştirdi... şimdi bile öyle aman aman bir ağrım yok..... zaman zaman karnımın çeşitli yerlerine iğneler batırıyorlar gibi oldu... zaman zaman bacaklarım çok ağrıdı...zamana zaman kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıdı.... ama şu 3 gündür sol kasığıma yakın pıt pıt bir ağrı var...... göğüslerimi dersen o ilk günkü şişkinliği yok.... beliminde ağrıdığını söyleyemem.... ama tek bir şey var... içimdeki ses hamile olduğumu söylüyor......hemde 36 yaşında :lepi:

canbebek nasılsın benimde ağrılarım azaldı hiç yok gibi bişey oldu ara sıra vuruyo ağrı 10. günde test yapsakmı acaba çok merak ediyorum :uhm:

canım benım sonuç suan ikizlere hamıleyım 2tane test yapıldı simdiye kadar 10.gün değerım 116.94 12.gün değerım 516.50 çıktı canım

canımm ozaman ben ne düşünmeliyimm senceeee sırnaşık şey

ilk değerim 523 ikinci değerimsee 1500 hihoyyyt

kızlar iyi dilekleriniz için sagolun umarım dediginiz gibi hamileyimdir yoksa mahvolucam.görenler beni tanyamıyor düşünün artık içime kapanık biri oldum çıktım depresyonlardayımmmmm:CüvCüv:

multitel valla bilmiyorumki... 10. günde gebelik testi alsak biraz çıkarmı acaba..... ben valla galiba cumartesi akşamı gidip yaptırıcam......ooof dayanamıyorum çünkü...

multitel valla bilmiyorumki... 10. günde gebelik testi alsak biraz çıkarmı acaba..... ben valla galiba cumartesi akşamı gidip yaptırıcam......ooof dayanamıyorum çünkü...

ben zaten 10. gün evde yapcam gebelik testi eğer varsa ikinci çizgi belki silik çıkar

Ya kızlar şu proğesteron iğnelerinin yerleri şiş olmuş ya.Şişleri sayarsak kaç iyne vurulduğumu anlamak oluyor.Kızlar sizdemi böğle yerine ne yapsam acaba?

KIzlar benim ağrılar başladı hahahahahahhhaa.Ay kendimi tutamıyorum poahahhahahhaa....

gördünmü bak canım olur tabi ağrıların kendini üzme bebişlerini de üzersin sonra benim 6 gün çok ağrım oldu ama şimdi yok ara sıra oluyo hep ağrı olcak diye bişey yok ben hep hamileyim diye düşünüyom kendimi taki sonuca kadar

bende arkadaşımın ısrarı üzerine vakti zamanında 10.gün öğleden sonra idrar testi yapmıştım ve çift çizgiyi görmüştüm...inşalah sizlerde görürsünüz.

Back
X