• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferimin 5. gn. kasklarma bak saplanyor

ya kızlar benimde transferimin 3. günü çok az ağrım var adet ağrısı gibi birde gögüslerim çok acıyor
asıl benim merak edip sormak istediğim ben çok asabi ve sinirliyim sizde böyle bir durum varmı ?

ya kızlar benimde transferimin 3. günü çok az ağrım var adet ağrısı gibi birde gögüslerim çok acıyor
asıl benim merak edip sormak istediğim ben çok asabi ve sinirliyim sizde böyle bir durum varmı ?

canım bende çok asabiyim benimde 3 günden sonra başladı 9 cu günüm benimde agrılar hafifledi.gögüsler progesterondan kaynaklanıyor canım takılma iyice sinir bozuyor yoksa:CüvCüv:

teşekkürler kitabe ama ben aşırı asabiyim varya herşeye sinirleriniyorum hatta durup dururken sinirleniyorum sonra ateş basıyor benim embriyolar beni terk etmiştir korkuyorum ben böyle asabiyken hayatta tutunmazlar

kızlar bugün morelim çok bozuk transferimin 9. günü azar azar kendime peçete sürdükce kahverengimsi kan geliyo ne demek bu tutunmadılar herhalde

ya öyle düşünme hemen kahve rengi lekeler olabilir diyor dr lar bekle bir iki gün daha test gününe ne kalmışki sanki üzme kendini hemen sık biraz daha dişini

kızalar bugün benimde moralim bozuk stresim son noktada nedens hep olumsuz olacak gibi bir hisse kapılıyorum hiç pozitif düşünemiyorum sabah beri aptal şeylere ağlıyorum okuduğum kitapta geçen şeylere bile

kaydirigubbakcemile2 Ay valla benim keyfim yerinde.Hiç sonuçlarımı düşünemiyorum bile.Pazar gününe kadar buradayım.Pazar gününden sonra Baküde.orada da gelen giden zaman çabuk geçic3k bir baktım 18 nisan ve hamileyim ıhıhıh.Ne güzel de kendi kendime teselli oluyorum :D:D:D:

kaaymaklım senin kaçıncı günün canım.. vallaaaa benimde hiç keyfim yok.. günle geçsin diye bekliyorum açıkçası bu 3.cü deneme ve yine o değer için 1 diyeceklerr diye içimde ço geçiyorr olumsuz olmamak lazzım amaaa insanın elinde olmuyo....amaaaa en azından o güne kadaaaa hamiş olduğumuzu düşünüp mutlu olmaya çalışma iyi olu galiba..

kaaymaklım senin kaçıncı günün canım.. vallaaaa benimde hiç keyfim yok.. günle geçsin diye bekliyorum açıkçası bu 3.cü deneme ve yine o değer için 1 diyeceklerr diye içimde ço geçiyorr olumsuz olmamak lazzım amaaa insanın elinde olmuyo....amaaaa en azından o güne kadaaaa hamiş olduğumuzu düşünüp mutlu olmaya çalışma iyi olu galiba..

cnm bugun benim 6.gunum benimde ikinci denemem allah yardimcimiz olsun ins hamileyim diye yazariz allaha emanet ol optum

kaydirigubbakcemile2 Ay valla benim keyfim yerinde.Hiç sonuçlarımı düşünemiyorum bile.Pazar gününe kadar buradayım.Pazar gününden sonra Baküde.orada da gelen giden zaman çabuk geçic3k bir baktım 18 nisan ve hamileyim ıhıhıh.Ne güzel de kendi kendime teselli oluyorum :D:D:D:

ne güzel olumlu düşünüyorsun bu senin kaçıncı denemen diye sorasım geldi çok negatifle karşılaşan arkadaşlar daha sııkıntıda gibi :uhm::nazar:

selam kızlaaaaaaaaar,

noldu böyle... oysa ben 1. sayfadan itibaren okumaya başlamıştım çok keyifliydim, eğleniyordum da... ama frekans son 2 sayfada düştü walla.
hadi bakalım herkes neşelensin biraz,

ben de kadınlar kulübüne bugün üye oldum
ve sanırım hepinizin yaş olarak en büyüğü benim, 42 yaşındayım...
süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
ve nihayet geçen ay bebek yapmaya karar verdim, eh biraz geç kalmışım gibi görünsem de inşallah 13 nisan sabahı hamile olduğumu öğreneceğim.
ilk tüp bebek denemem...
30 mart sabahı yumurtalarım toplandı ve 1 nisan sabahı embriyo transferim gerçekleşti 3 adet sağlıklı embriyocuk::)
eeeeeeee iyi bakıyorum sanırım onlara, yiyorum sağlıklı yaşıyorum, sigara içmiyorum, işe gitmiyorum... daha da yapabileceğim bişey yok, onları okşuyorum, konuşuyorum, onlar için o kadar iğne yaptım göbekten,, o kadar korkak olduğum halde...
artık onlar beni sevindirmeli dimi ama...
hadi bakalım mademki burda bütün kızlar toplandık toplandık....
hep birlikte umut içinde yemyeşiliz
ve böyle bahar bahar toprak canlanmışken, dallar tomurcuk doluyken, durmak olur mu....

hadi çiçek açalım hepimiz...

bahar çiçekleri çoğalsın, her tarafta çiçek perileri var görmüyor musunuz...

(biraz keyfimiz yerine gelmiştir di mi?)

selam kızlaaaaaaaaar,

noldu böyle... oysa ben 1. sayfadan itibaren okumaya başlamıştım çok keyifliydim, eğleniyordum da... ama frekans son 2 sayfada düştü walla.
hadi bakalım herkes neşelensin biraz,

ben de kadınlar kulübüne bugün üye oldum
ve sanırım hepinizin yaş olarak en büyüğü benim, 42 yaşındayım...
süpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
ve nihayet geçen ay bebek yapmaya karar verdim, eh biraz geç kalmışım gibi görünsem de inşallah 13 nisan sabahı hamile olduğumu öğreneceğim.
ilk tüp bebek denemem...
30 mart sabahı yumurtalarım toplandı ve 1 nisan sabahı embriyo transferim gerçekleşti 3 adet sağlıklı embriyocuk::)
eeeeeeee iyi bakıyorum sanırım onlara, yiyorum sağlıklı yaşıyorum, sigara içmiyorum, işe gitmiyorum... daha da yapabileceğim bişey yok, onları okşuyorum, konuşuyorum, onlar için o kadar iğne yaptım göbekten,, o kadar korkak olduğum halde...
artık onlar beni sevindirmeli dimi ama...
hadi bakalım mademki burda bütün kızlar toplandık toplandık....
hep birlikte umut içinde yemyeşiliz
ve böyle bahar bahar toprak canlanmışken, dallar tomurcuk doluyken, durmak olur mu....

hadi çiçek açalım hepimiz...

bahar çiçekleri çoğalsın, her tarafta çiçek perileri var görmüyor musunuz...

(biraz keyfimiz yerine gelmiştir di mi?)

hoşgeld,n canım ablamı desem bilmiyorum ilaç gibi geldin valla süpersin diyecek söz bulamıyorummŞeniz:nazar::dance:

merhaba sevgili kitape,

sen iyisi mi ablayı falan boşver,

kardeşlerim de abla demiyor bana hatta 7 yaşındaki yeğenim bile adımla sesleniyor, hatta neredeyse eşimle ayrılıp onunla çıkmaya başlasam sevinecek kerata, bize takılıp duruyo zaten sizin niye çocuğunuz yok diye, beni hep kedilerle köpeklerle böceklerle oynarken zıplarken gördüğü için çocuk benim kedi falan doğuracağıma inanacak neredeyse, o yüzden ona bebek doğurabileceğimi kanıtlamam gerekiyor arkadaşlar,,,,

tunaya 2zlerimi ya da 3üzlerimi göstermeliyim..
:)

camella tek kelimeye süpersinnnnnnnnnnnnnnnnnn hihoyyyt

enerjine pozitifliğinee bayıldım bayıldımmmmm harikasınnn tatlım yaaaaa hihoyyyt

eminim o 3 embriyocukk sana sımsıkı tutunmuşturrrrrrrr :)))

sen bukadar pozitif olduktan sonra hiç korkma tatlımmmm :)))

seni çok sewdimmmmmmmm dualarım seninleeee :))))) hihoyyyt

Back
X