• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

transferimin 5. gn. kasklarma bak saplanyor

güzel dileğiniz için teşekkür ederim bu benim ilk denemem ve çok merak ediyorum sonucu vajinama doğru ağrı oluyor ve göysümde de çok ağrı var inşaallah hamileik belirtileridir günler geçmek bilmiyor çok korkuyorum ya olmazsa diye allah çabamızı boşa çıkamasın arkadaşlar tansfer gününü saymazsak 6 günümdeyim

selam canım, benimde transferim olalı 15 gün oldu. senin şikayetlerinin aynısı bende de oldu. çok felaket bir şekilde karnımda ağrı vardı ve sabah saat 6 da doktora gittik. yani dayanılacak gibi değildi. ama birşey çıkmadı. bunlar normal olacak şeyler dediler. benim 14. gün yaptırdığım değere göre şuan hamileyim. merak etme benim karın ağrılarım halen devam ediyor. inşallah tutunmuştur bebişlerin ondan oluyordur ağrıların

ayrıca gözünüz aydın nisan ve meltemcim beni rahatlattınız dediginiz olur inşallah sizler gibi olumlu sonuç almak tek isteğim şuan allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah benimde olur:Cüv

ayrıca gözünüz aydın nisan ve meltemcim beni rahatlattınız dediginiz olur inşallah sizler gibi olumlu sonuç almak tek isteğim şuan allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah benimde olur:

merak etmeyin kızlarrr sizdeki belirtilerin aynısı bendede vardıııı bakın şimdi hamileyimmmm :CüvCüv:

inaniorumki sizde öle olucaksınızzzzzzzz kaydirigubbakcemile5

egeliii dediydi dersinizzzzzz hihoyyyt

Agzından bal damlıyor egeliii canım saolllllllllllllllllkaydirigubbakcemile5

ilk 3 gün evde uzandım dinlendim ama bugün yani 6 günü biraz fazla gezdim arkadaşlar sizler benim gibimi davranıyonuz yoksa hep yatıyormusunuz geziyorum çünkü bşka şeylerle ilgilenmek kafa dağıtıyor doktorlar 2-3 gün sonra günlük aktivelere dönün diyorlar sizler neler yapıyorsunuz

Kizlar merhaba, araniza yeni geldim. Bu 2. tbebek denememiz. ilk sefer transfer gerceklesememisti. bu sefer 27 nisanda 2 tane embriyomuz transfer edildi. Dun belimde ve kasiklarimda sancilar basladi. Aynen sizlerin dedigi gibi adet sancisi sanki. Hemen interneti actim ve burayi buldum. Sabahin altisindan beri yazilanlari okuyorum heyecen ve korku icinde. Ama galiba korkacak bir sey yokmus genelde herkeste oluyor boyle bir takim seyler. Bir de ben diyabet hastasiyim. Onun icinde cok ama cok korkuyorum. Neredeyse hic uyumuyorum. devamli sekerimi olcuyorum. Araniz da diyabetli olarak bu ise girisen var mi? Ne olur bende de dualarinizi eksik etmeyin olur mu?

Dualarım seninle canım.İnşallah olumlu sonuç alırsın.
Benim de anne babam şeker hastası.Ben de korkuyorum hamilelik sürecinde diabet hastası olurum diye.Şansım çok yüksek ...
Allah kolaylık versin canım.İnşallah sağ salim bebişlerine kovuşursun...:1hug:

kızlar bügün daha fazlalaştı gibi hiç bu kadar bel agrısı çekmemiştim ayrıca karnımda çok yaygın bir ağrı var hasta olacak gibi ağrılar bunlar sonu kötü olmasın diye dua ediyorum ayrıca ayşeela allah senide bebişlerinide korusun canım

merhaba arkadaşlar benimde bugün transferimin 4. günü benimde belimde ve en çok da kasıklarımda ağrılar oluyor adetim olcak gibi ve arada bıçak saplamalar bendede oluyor kasıklarımda hafif hafif sizce bunlar iyi belirtilermi lütfen tecrübeli arkadaşlar yorum yapın meraktan çatlıyacam ben.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

arkadaşlar 5. gün oldu kasıklara batmalar devam ediyor özellikel sol tarafta ve bazen belime vuruyor sanki adetim olacak gibi bunlara benzer ağrılar çok korkuyorum ya lütfen bu süreci yaşayan arkadfaşlardan biraz bilgi istiyorum.çok canım sıkılıyor :(

Canım kafana takacağın hiçbirşey yok. Benim 7. hafta hamileliğim ama hala adet olacakmışım gibi ağrılarım var. Doktoruma sordum ; ilaçlar yumurtalıkları fazla büyütüyormuş o yüzden bu ağrılar oluyormuş. Bana 3. aya kadar devam eder dedi.
ınşallah güzel haberlerini alırız:emir_bebek:

iyi dileklerin için teşekkür ederim others seninde ilk 5 gün buna benzer kasık ağrıların yada adet ağrısına benzeyen bazende bele vuran ağrıların olmuşmuydu
birde egeliii senin düşüncelerini çok önemsiyorum bu yollardan geçmiş ve allaha çok şükür başarmış birisi olarak sendede buna benzer belirtiler oldumu inanın meraktan çatlıyorum ve düşüncelerinizi çok merak ediyorum bildiklerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olacağım teşekkür ederim...

arkadaşlar 5. gün oldu kasıklara batmalar devam ediyor özellikel sol tarafta ve bazen belime vuruyor sanki adetim olacak gibi bunlara benzer ağrılar çok korkuyorum ya lütfen bu süreci yaşayan arkadfaşlardan biraz bilgi istiyorum.çok canım sıkılıyor :(

mrb arkadaşım benimde bugün 4. günüm bende aynı senin gibiyim belimde ve karnımda sancı var.hakkımızda hayırlısı rabbim bizim yüzümüzüde güldürür inşallah

ayrıca gözünüz aydın nisan ve meltemcim beni rahatlattınız dediginiz olur inşallah sizler gibi olumlu sonuç almak tek isteğim şuan allah kucagınıza almayı nasip etsin inşallah benimde olur:

canım çok sağol amin inşallah hepimiz bir gün kucağımıza alıcaz :ecrin_bebek:

Amin.Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.
Başka bir sayfayada yazdım ama sizde bir okuyun
biraz tedirgin oldum
Geçen pazartesiden bu pazartesiye birinci haftam. Göğüslerde ağırlaşma ve ağrım , kasıklarımda zaman zamanda olsa iğne batmalarım ve bel ağrılarım var.
Bugün bir çay kaşığı kadar çok koyu kan geldi. Böyle birşey olan veya böyle birşeye rastlayan varmı?

Uzun zamandır siteye ulaşamıyordum o yüzden haberim geç amagüzel olacak arkadaşlar sonunda hamileyim büyük ihtimal ikizlere meğerse o ağrılar yerleşme agrılarıymış ağrısı olan arkadaşlar korkmasın .

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X