Tesekkur ediyorum canim cevap verdigin icin..peki daha oncesindede yapmismiydin..yani 5. Gunu yada 4. GunuTransfer gününü saymadan 6. Gün sabah çok silik pozitif gördüm
Hayır canım yapmadım yapsam da çıkmazdı ama :)Tesekkur ediyorum canim cevap verdigin icin..peki daha oncesindede yapmismiydin..yani 5. Gunu yada 4. Gunu
Canim tesekkur ederim ...peki daha onceki gunlerdede yapmismiydin..6nci günleri çok silik gordum.
Erken gebelikten ziyade normal test yap daha güvenilir olur ama 5.gun için erken olabilir.
Sabır inşallah mucizen seninledir
Neden peki daha guvenilir olur dedin..sanki erken gebelik daha net sonuc verir gibi geldi bana..6nci günleri çok silik gordum.
Erken gebelikten ziyade normal test yap daha güvenilir olur ama 5.gun için erken olabilir.
Sabır inşallah mucizen seninledir
Yaptım elim ayağım durmuyorkiCanim tesekkur ederim ...peki daha onceki gunlerdede yapmismiydin..
Çok erken yapmışsınız test gününü bekleyin en doğru sonuca ulaşırsınızMerhaba kizlar..diger arkadaslarda cikiyormu cikmiyormu diye cok arasrirdim..ama saglikli bir veriye ulasamadim..erken gebelik testi ile..
Arkadaslar en erken ne zman basladiniz test yaomaya.ve kacinci gun pozitifi gordunuz acaba..yada negatif oldu.yada duydugunuz bildiginiz bir durum varmi bubkonuyla alakali
Bugun benim transferin 5. Gunu idi.5. Gun embriyosu malesef negatif cikti..ama benim gibi arastiran arkadslar icin en azindan bilgi verebilir diye dusundum..bu topik..yardimci olabilirseniz..cok sevinirim..
Anladim canim daha onceki gunlerde silik gormussun..bende silik bile cikmadi..allahim kucaginada almayi nasip etsin kuzumYaptım elim ayağım durmuyorki
Aşırı silik gördüm ama herkes te bir olmaz benim beta idrara çabuk karışıyor.
Yani erken gebelik testleri de güvenlidir elbette ama hiç tercih etmiyorum varsa normalde de cikiyor zaten silik şekilde.. erken gebelik testlerinde yanlis siliklerde oluyor diğerleri gibi tabiNeden peki daha guvenilir olur dedin..sanki erken gebelik daha net sonuc verir gibi geldi bana..
Canim ben hep 5. Gun embriyolarinin genelinde gordum erken gebelik testi ile silik bile olsa 5. Gun ciktigini..o yuzden yapiyim dedim..malesef cikmadi hicbirsey..Çok erken yapmışsınız test gününü bekleyin en doğru sonuca ulaşırsınız
Beta 20 ve üzeri oldugunda gebelik testlerinde çok aşırı silik pozitif görürsünüz erken veya standart gebelik testi olması bir şey değiştirmez kuzumNeden peki daha guvenilir olur dedin..sanki erken gebelik daha net sonuc verir gibi geldi bana..
Anladim kuzum tesekkur ederim..cok..Yani erken gebelik testleri de güvenlidir elbette ama hiç tercih etmiyorum varsa normalde de cikiyor zaten silik şekilde.. erken gebelik testlerinde yanlis siliklerde oluyor diğerleri gibi tabi
Nasip diğer tedaviye inşallah.Anladim canim daha onceki gunlerde silik gormussun..bende silik bile cikmadi..allahim kucaginada almayi nasip etsin kuzum
Herkeste bir olmayabilir o yüzden stres yapmayınCanim ben hep 5. Gun embriyolarinin genelinde gordum erken gebelik testi ile silik bile olsa 5. Gun ciktigini..o yuzden yapiyim dedim..malesef cikmadi hicbirsey..
Rica ederim canim şuan düşünme bunu bekle daha zamanın var inşallah.Anladim kuzum tesekkur ederim..cok..
Canim cok tesekkur ederim..ama benim 5. Gun embriyoauydu..insallah tatlim..benim umudum yok..test gunum 10 kasim..sadece sunu farkettim kendi durumumu arastiriken hicbiseye ulasamiyosunuz..o yuzden bu topigi acmak istedim..belki benim gibi arastiran arkadslar varsa..en azindan bilgi edinir diye dusundum..aslinda benim merak ettigim..5. Gun embriyosunda..5. Gun erken gebelik yapip..cikmayipta sonradan cikan oluyomu daha cok..cok tesekkur ederim yinede..dediklerine gore benim kana coktan gecmesi lazimdi sanirim..Beta 20 ve üzeri oldugunda gebelik testlerinde çok aşırı silik pozitif görürsünüz erken veya standart gebelik testi olması bir şey değiştirmez kuzumbeta kana 6'ıncı gun salgılanmaya baslıyor kandan sonra idrara karısıyor su an yaptıgın her test negatıf cıkacak 6'ıncı gun olsa da ıdrara karısmamıs olabılır en saglıklısı 9-10 gun yapılan test bence inşallah bebegın senınle canım
Evet canimm..ama 5. Gun yapipta negatif cikip sonradan acaba pozitif cikan varmi..birasda onu merak ettim canim ben..hersey allahtan..Herkeste bir olmayabilir o yüzden stres yapmayın
10 kasim test gunum canim..ogun kan vericem..allahtan umit kesilmez tabi..hayirliysa olur insallah..Rica ederim canim şuan düşünme bunu bekle daha zamanın var inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?