Transferin 5. Gunu 5. Gun embriyosu erken gebelik testi..

Çok zor biliyorum süreç canım ama yaş ve amh dolayısıyla 1 yıl denememek çok uzun bir süre kuzum aklında tekrar denemek varsa en geç 15 tatilde dene derim

Çok zor biliyorum süreç canım ama yaş ve amh dolayısıyla 1 yıl denememek çok uzun bir süre kuzum aklında tekrar denemek varsa en geç 15 tatilde dene derim
Canim cok haklisin..ama su 10 ayin icine 1 asilama 3 tup bebek sigdirdim..ve inanilmaz kendimi yorgun hissediyorum..belki 15 tatile dogru guc bulursam belki dneeyebilirim tekrar..su ignelerle ilaclarla bi paylasim var bilirsindir..kullandigim ignelerin enjektrolerin..ilaclarin sayisini ben bile bilmiyorum..cok tesekkur ederim..teorik olarak cok dogru soyluyosun canim..belki aon kez denerim..dedigin gibi..dondurulmusum olsaydi..kesin yaptirirdim bir daha ama..oda yok..bakalim nasip..kismet..bulent hoca dogalda kalabilirsin demisti..belki dogal kalirim..bikmiyorum..kuzusum..

Ben her zaman destekçinim canım dinlen ocak ayına kadar Allahın izniyle inşallah doğal olur olmazsa tekrar yaparsın ben de 3 tüp bebek yaptım kuzu inan negatif sonrası mart ayında dedim 1 sene sonra denerim bir baktım haziranda başladım duramıyor ki insan kolay mı hiç değil maddi manevi çok zor çok ama sen çok güçlüsün

Canimm..iyiki varsinn..biliyorum canimmmmm..allah senden bin kere razi olsun..hazirandan beridir..hep yanimdaydin...insallah guzelll..haberlerrr veririm..birgun..nasip olurda....

canım 5.günde erken kanda baktırmasan hiç idrara güvenme ama dediğim gibi olmazsa da bence arayı uzatma 1 yıl çok uzun süreç birkaç ay bence ara ver derim. yaşım 36 ama bende çikolata kistide olduğu için süreyi çok uzatamıyorum amh da düşük . yaşa hiç takılma canım 43 yaşında kendiliğinden hamile kalan biliyorum süreç çok yıpratıcı maalesef ben birde ameliyat ve birde kürtajla uğraştım iki yılda ömrümden 10 yıl yaşlandım ama mecbur uğraşılıyor lütfen sende bırakma derim canım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kesinlikle ben bırakmaması taraftarıyım insanlar neler yaşıyor duyunca aaa benden beteri de var diyorsun

Canim..cok gecmis olsun ...kuzum..benim..2 ay bi gecsin..kendime 2 ay sure veriyim..belki kafami dinlerim..ama suan..ne igne ne tedavi..asla dusunmem..keske olsaydi..tabi..ama nasipsizlik var bu anlamda..bir kere hamile kaldiysan aslinda yine kalabilirisin canim..sende sakin umidini kaybetme..ama inan.bugun cok uzulmedim..2. Negatifte..ilknduydugumda 3 saat agladim..sonra toparlayio hemen simdiki doktorumdan randevu aldim..allah ondan da razi olsun..elinden geleni yapti..ama bu seferkinde..aklima bile gelmedi..tekrar baslamak tam tersi..artik dinlenicem dedim..2 ay icinde belki dusuncelerim degisir..cok tesekkur ederim..canimmmmsenin kac tane dondurulmusun var..nasil bir plan yaptin..onunuxdeki surec icin..insallah cok isterim..bu tedavinde kucagina alirsin..canim

Canim..cok gecmis olsun ...kuzum..benim..2 ay bi gecsin..kendime 2 ay sure veriyim..belki kafami dinlerim..ama suan..ne igne ne tedavi..asla dusunmem..keske olsaydi..tabi..ama nasipsizlik var bu anlamda..bir kere hamile kaldiysan aslinda yine kalabilirisin canim..sende sakin umidini kaybetme..ama inan.bugun cok uzulmedim..2. Negatifte..ilknduydugumda 3 saat agladim..sonra toparlayio hemen simdiki doktorumdan randevu aldim..allah ondan da razi olsun..elinden geleni yapti..ama bu seferkinde..aklima bile gelmedi..tekrar baslamak tam tersi..artik dinlenicem dedim..2 ay icinde belki dusuncelerim degisir..cok tesekkur ederim..canimmmmsenin kac tane dondurulmusun var..nasil bir plan yaptin..onunuxdeki surec icin..insallah cok isterim..bu tedavinde kucagina alirsin..canim

Kesinlikle ben bırakmaması taraftarıyım insanlar neler yaşıyor duyunca aaa benden beteri de var diyorsun
kesinlikle öyle her olumsuzda insan maddi manevi çöküyor tamam bitti artık diyor ama mecburuz toparlanıp yeniden başlamaya çok şükür ki imkanlarımız zorlansak da var sperm ve yumurta olduğu sürece allahtan ümit kesilmez yeterki biz elimizden geleni yapalım

canım amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalımevet bir kere 6 haftalık kaybettim kürtaj oldum son denemede kimyasal oldu .doktorum karşısına alıp konuştu eğer bu yola başkoyduysan devam edicez yok artık istemiyorum dersen bişey diyemem eşinle konuş düşün demişti. sonuçta çocuk istediğimiz için donmuşum da yoktu sil baştan başladım kist olduğu için uzun protokol uygulandı arı sütü bal kullandım tedavi boyunca 10 yumurta toplandı çok şükür 8 embriyo oldu 8i de donduruldu . benim 5. tedavi olduğu için canım aralıksız oldu ve hormonlardan çok şiştim psikolojik olarak da hazır değildim o yüzden istemedim . inşallah senin de bu pozitif olur da bir daha gerek kalmaz canım ama dediğin gibi insan alışıyor bende çok ağlıyordum negatiflerde bir anda yeniden kendimi tedavide buldum çok da iyi oldu canım en doğru zamanda olsun inşallah

Canim cok gecmis olsun..ust uste travmalar yasamissin..senin kadar olmasada seni anlyabiliyorum..benim negatif transferlerim bile..bana travma yasatti..tabi bunu saymayalim..cunki bunda..sanirim..hersegin hayirlisi olduguna inandim..amin insallah canim..beklemen cok guzel...benimde guzel bir dinlenmeye ihtiyacim var..insallah deneyecigin tedavi..guzel sonuclanacakdualarim seninle olucak

transfer gununu saymazsak 5.gunde erken gebelık testınde gordum 6.gunde normal testte silik cızgı gordum

kızlar merhaba bende dondurulmus embrıyıo (5. gun) ayın 11de tramsfer oldum bugun 7. gunum ıdrarda gun ortası test yaptım negatıftı ve 6. gunle beraber başlıyan asırı derecede kasık bel agrılarım var vede aranızda halsızlık etlerınde acıma boyle sankı grıp oluyormus gıbı seyler yasayan varmı bırde benım atesımde yuksek bugun ınsallah korona olmamısımdır korkuyorumda cok

Merhaba nasil oldun merak ettim canim

merhaba canım valla aslında bugun ıyıyım normalde ama bı ara yıne atesım yukseldı ama grıp hıssı gıbı degıldı bu sefer sadece atesım yuksek 37 falan yaklastı sonra ındı onun dısında ıyıyım cok sukur bı arkadasıma sordum kendısı suan hamıle bana boyle ates yukselmelerı yasıyabılırsın cok normal dedı de ınsallah nblm hamılelıkle ılgılı falanıdr yanı ona yormak ıstıyorum :))

Transferin ne zamandi ve kcinci gun embriyosuydu

Transferin ne zamandi ve kcinci gun embriyosuydu
Pardon gordum cnm aslinda testte cikar senin artik benimde 5. Gun iki embriyo transfer edildi biri 5 aa digeri 5 ba idi dun yapıldı transfer kasık batmalrim alt karin agrim oluyor bide ben tam transfer aninda cok garip oldum ağladım aşırı duygu yuklemesi oldu su anda da garibim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…