transferin 9.günü idrar testi yardım

Canim cevabin icin cok tsk ederim bugun 9. Gun ve idrar testi ni tekrarladim. Bu sefer daha erken surede dedigin gibi 10-15 dakka icinde hayalet gibi 2. Cizgi gorundu. Guzel dileklerin icin tsk ederim. Allah'im isteyen herkese evlat nasip etsin. C.tesi kanda bakilcak. İnsallah hayirlisi olur.

kızlar merhaba bende bu nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım...( ben transferimin 2.günü idrar testi yapmaya başladım ...veee 4.günü transferimin görülmeyen ama olan 2.çizgiyi gördüm sonra gün geçtikçe bu çizgi hayalet çizgi olmaktan çıktı koyu silik ikinci çizgi oldu...ve ilerleyen günlerde hep aynı silik çıktı sonuçtada değerim 12.gün 23.19 idi 14.gün 11 e düştü ( ...yani demek istediğim silikse testleriniz muhakkak bişey vardır önemli olan 2 gün artması bunu tecrübeyle onaylıyorum 2 kez negatifim var tüpbebekte 1 tane de aşılama negatif hiç birinde silik falan çizik görmedim...haaa bu arada silik çizgi gören arkadaşlar ovulasyon testi varsa elinizde gebelik testinde daha çabuk gösteriyor ..yani gebelik testi silikken ovulasyon testi kopkoyu pozitif veriyor aklınızda bulunsun...

ŞİMDİDEN TEBRİKLER....

Cnm çok sevindim inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin böle duyunca çok seviniyorum inşallah banada nasip olur belirtin varmıydı peki
merhaba hayırlı olsun.ben de 9.gun kan testı yaptrdım negatıf oldu bugun 12.gun acaba dıyorum olur mu

Cok kotuyum transferimin 9.gunu idrsr testi yaptim sonuc negatif bnmle ayni durumda olupta 12.gun pozitif olanlar varmi 3.denemem nolur cvp yazin

Kizlar resme bakarmisinizz

Eklentiler

• 20150728_163730.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 4.568
Cok kotuyum transferimin 9.gunu idrsr testi yaptim sonuc negatif bnmle ayni durumda olupta 12.gun pozitif olanlar varmi 3.denemem nolur cvp yazin
Hic moralini bozma bende 9.gun idrar testi yaptim negatifti hayali cizgi bile yoktu. Cok agladim bu seferde olmadi diye. Ayni gun kan tahlili yaoturdim. Sonuc cok sukur pozitif cikti. Sakin moralini bozma istersen yrn kan tahlili yaptir. Sanki hafif cizgi var gibi idrar testinde.

Sagol cnm Allah razi olsun persembe gunu saglik ocagina kan testi vermeyi dusunuyorm cumada sonuc almis olurum

Ben de cok merak ettim umarım pozitif çıkar kan testin

Yarin alicam bugun tekrsr idrsr tesi attim resmi yukliyorm cok korkuyrm ( yrn negatif olur diye

Eklentiler

• 20150731_152010.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 3.535
Sevinemiyorm hevesim kursagimda kalir diye idrarda pozitif cikti negatife doner mii kanda

Cnm pozitif dedi hemsire beta hcg degerim 62 flnmis dusuk degil mi .(

Ben 5 aralıkta transfer oldum 15 aralıkta 57 idi hcg değeri.. Korkmana gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…