Canım testi yaptıktan 10-15 dk içinde çıkması lazım ikinci çizginin saatler sonrasını pek dikkate alma 8 gün çok erken 11. Günden önce yapma bence Allah yardımcın olsun bebeğini sana bağışlasın inşallah tutunmuştur
merhaba hayırlı olsun.ben de 9.gun kan testı yaptrdım negatıf oldu bugun 12.gun acaba dıyorum olur muCnm çok sevindim inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin böle duyunca çok seviniyorum inşallah banada nasip olur belirtin varmıydı peki
Hic moralini bozma bende 9.gun idrar testi yaptim negatifti hayali cizgi bile yoktu. Cok agladim bu seferde olmadi diye. Ayni gun kan tahlili yaoturdim. Sonuc cok sukur pozitif cikti. Sakin moralini bozma istersen yrn kan tahlili yaptir. Sanki hafif cizgi var gibi idrar testinde.Cok kotuyum transferimin 9.gunu idrsr testi yaptim sonuc negatif bnmle ayni durumda olupta 12.gun pozitif olanlar varmi3.denemem nolur cvp yazin
Sagol cnm Allah razi olsun persembe gunu saglik ocagina kan testi vermeyi dusunuyorm cumada sonuc almis olurumHic moralini bozma bende 9.gun idrar testi yaptim negatifti hayali cizgi bile yoktu. Cok agladim bu seferde olmadi diye. Ayni gun kan tahlili yaoturdim. Sonuc cok sukur pozitif cikti. Sakin moralini bozma istersen yrn kan tahlili yaptir. Sanki hafif cizgi var gibi idrar testinde.
Cnm merak ettim aldin mi sonucu?Sagol cnm Allah razi olsun persembe gunu saglik ocagina kan testi vermeyi dusunuyorm cumada sonuc almis olurum
Baya belli oluyor burda bence sevinebilirsin. Olmasa cikmazdi. Yrn yazarsin sonucu.Sevinemiyorm hevesim kursagimda kalir diye idrarda pozitif cikti negatife doner miikanda
Kacinci gun embriyosuydu canimCnm pozitif dedi hemsire beta hcg degerim 62 flnmis dusuk degil mi .(
Hadi gozun aydin. Dusuk degil merak etme benim 9.gun 34 11. Gun 69 du onemli olan duzenli bir sekikde artmasi 2 gun sonra tekrarlarsin.Cnm pozitif dedi hemsire beta hcg degerim 62 flnmis dusuk degil mi .(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?