nimde bugün transferin9.günü test yapmamak için direniyorum bu konu hakkında bilgim yok kanda bhcg Değeri ne çıkmalı ki hamilelik olsunHadi gozun aydin. Dusuk degil merak etme benim 9.gun 34 11. Gun 69 du onemli olan duzenli bir sekikde artmasi 2 gun sonra tekrarlarsin.
En az 5 ve üzeri çıkmalıBe
nimde bugün transferin9.günü test yapmamak için direniyorum bu konu hakkında bilgim yok kanda bhcg Değeri ne çıkmalı ki hamilelik olsun
Merhaba merak ettim sonucunuz ne çıktı? ?Arkadaslar merhaba, aranıza yeni katılıyorum. Bugun transferimin 9.günü ve transferim 3. günde yapıldı. Göğüslerimde şişmeler var. kasıklarımda zaman zaman agrıyor. fakat herhangi bir lekelenme yok cumartesi kan testi gunum sizce hersey normalmi çok heycanlıyım inat ettim ıdrar testı felan yapmıyorum. bu arada A kalitede iki embriyo transfer edildi. Allah hepımızın yardımcısı olsun.
Sonuc suan pozitif canim. 11.gun 86 13.gun 177 17.gun 898.3 cikti. Bu cumartesi kese gormeye gidicem insallah hersey yolunda giderMerhaba merak ettim sonucunuz ne çıktı? ?
Ayy inşaAllah benimde bugün 9.günüm dün sağ tarafım damar damar şiddetli attı 2 embriyo transferimiz oldu bizim deSonuc suan pozitif canim. 11.gun 86 13.gun 177 17.gun 898.3 cikti. Bu cumartesi kese gormeye gidicem insallah hersey yolunda gider
Canım.bende de adet agrilarinin aynısı oldu hatta goguslerim hala şiş. Cok sukur gee kaldıgımı ogrendim. Hayirliis ile bebislerimiz tutunurAyy inşaAllah benimde bugün 9.günüm dün sağ tarafım damar damar şiddetli attı 2 embriyo transferimiz oldu bizim de
Canim alakasi yok.kisiden kisiye degisiyor.kiminde belirti olurken kimisinde hic olmuyo.hatta bi kac kere yapanlarin bile hepsi birbirinden farklı diyolar.sdece sabret 12.gunu bekle evde sakin siradan idrar testi yapma.yapip negatifi görüp üzülürsun.tutacagi varsa da tutmaz.benim belirtiler de kayboldu.sadece goguslerimde ağrı varMrb bende aranıza yeni katıldım bana ne olur moral verin bugün transferin 8.günü ve ben çok stresliyim hiç belirti yok acaba tutunamadı mi
Suanda beklemekten başka çaremiz yok inşallah olumlu pozitif sonuçlar alırız inşallah son 4 gün salı gününü iple cekiyorumCanim alakasi yok.kisiden kisiye degisiyor.kiminde belirti olurken kimisinde hic olmuyo.hatta bi kac kere yapanlarin bile hepsi birbirinden farklı diyolar.sdece sabret 12.gunu bekle evde sakin siradan idrar testi yapma.yapip negatifi görüp üzülürsun.tutacagi varsa da tutmaz.benim belirtiler de kayboldu.sadece goguslerimde ağrı var
Arkadaşlar merhaba, 09.02.2016 da ilk tüp bebek denememizi yaptık. Dün (8.gün) idrar testi yaptım önce sadece tek çizgi çıktı sonra çok ama çok silik yani belli belirsiz gölge gibi ince bir çizgi çıktı. Bugün (9.gün) tekrar test yaptım, yine önce sadece tek çizgi çıktı sonra daha da belirsiz ikinci çizgi çıktı. Öyle ki nerdeyse büyüteçle bakılınca görülüyor, yani bugün tek çizgi çıktı diyebilirim. Kızlar bu testin gün ilerledikçe daha da koyulaşması gerekmiyor mu? Benim nerdeyse yok oldu
Daha önce okuduğum yazılarda 2. çizgi çok çok silik de çıksa hemen hemen herkes hamile kalmış. Sizce ben de hamile miyim yoksa silik çizgi yalan mı?
Gerekiyor cnm. Belki erken yapmışsın ama 9 günde aslında silik ama aynı anda düz bi çizgi gösterir. yarın bi tane daha yap. Hayalını kırmak istemiyorum. Ben de senin gibi sabırsızım ama test bana asla yalan söylemedi. Tek çizgi anlamı biliyoruz. Umudunu kaybetme. Ama bence bu testler iyi bir şey. En azından kendini hazırlayıp kan testi yaptırıyorsun . negatif sonuçuna hazırsın yani çok büyük hayal kırıklığı olmasın diye. bilmem...bende böyle.Kızlar bu testin gün ilerledikçe daha da koyulaşması gerekmiyor mu?
HAYIRLI HABERLER AL İNŞŞ CANIM.. ALLAH YÜZÜMÜZE GÜLSÜN..Bugün transferin 9.günü sanki adet olacakmışım gibi kasıklarım da agrı ve ıslanma hissettim tuvalete gittim yok bir şey belim kopacak gibi ağrıyor test yaptım 2.çizgi silik cıktı cok mutlu oldum pazartesi günü kan testi yaptırcam bakalım sonuc ne :) 8 yıl boyunca hep test yaptım ama hiç sildikten olsa 2.çizgiyi görmedim bu sefer gördüm :)
ayyyy Allah bize de nasip etsin tez zamanda inşşşş!!! tebrik ederimmmm .. kaç tane kondu yüksek değerinnnben de nisanı bekliyorum benim de ilk denemem olacak korkuorum bazen ya ilkinde olmazsa diee... inş sonum sana benzerrSlm Kızlar transferin 10.günüm dayanamayıp kan testi yaptırdım ve 109.46 cıktı pozitif 8 yıllık özlemim sona erdi allah hepinize nasip etsin inşallah... İlk tüp bebek denememdi bende sorun yoktu eşimde sperm azlığı ve morfolojisi %0 ve olduuuuu
Canım yarın yıne kan testi yaptırcam deger yükselirse büyük ihtimalle ikiz 2 embriyo yerleştirdiler...ayyyy Allah bize de nasip etsin tez zamanda inşşşş!!! tebrik ederimmmm .. kaç tane kondu yüksek değerinnnben de nisanı bekliyorum benim de ilk denemem olacak korkuorum bazen ya ilkinde olmazsa diee... inş sonum sana benzerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?