- 7 Şubat 2008
- 2.461
- 170
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı, uğurlu, sağlıklı bir hamilelik olsun inşallah. benim 7. günümde bu şekilde çıkmıştı, benim devamı gelemedi, seninki sonuna kadar sağlıkla gider inşallah..
devamı gelmedi derken ilaçların etkisimiymiş yoksa düşükmu oldu
kızlar bugün transferimin 9. günü biraz önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim yoksa ilaçların etkisimi daha önceki denemelerimde hiç çizgi çıkmamıştı sevinmelimiyim yoksa sevinmek için erkenmi
Eki Görüntüle 120692
Eki Görüntüle 120694
kızlar bugün transferimin 9. günü biraz önce test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce hamilemiyim yoksa ilaçların etkisimi daha önceki denemelerimde hiç çizgi çıkmamıştı sevinmelimiyim yoksa sevinmek için erkenmi
Eki Görüntüle 120692
Eki Görüntüle 120694
cnm tebrik ederim hamilesin bnmde 8. günümde böle çıkmıştı şimdi 35 haftalık hamileyim Rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip etsin inş...
Canını sıkma üzme kendini ve kafanı fazla takma. Dilerimki Tutunmuştur bebeğin annesine sıkı sıkı. Ben ilk tüp bebek deneyimimde test yaptım ama silikde olsa hiç ikinci çizgiyi görmedim.Olumlu düşün canım olumlu olsun.Bizede haber vermeyi unutma canım olurmu.
kalbini ferah tut bence güzel olacak pembe düşün pembe olsun çok kurcalama rahat ver kendine bebeğin inş.çok sıkı tutmuştur seni 9 ay sonra gelsin yuvana
canım inşallah bebişin sımsıkı tutnmuştur, ben o iki çizgiyi hiç göremedim ama daha ilk denememde negatif oldu şimdi dondurulmuşla deneyeceğim inşallah senin çizgi bebeğinin çizgisidir rahat ol fazla düşünme diyeceğim ama biliyorum insanın elinde olmuyor ama yinede hep ümit et....umutlu ol
Canım selam,
Benim bu 4. denemem 4 ocakta bende kan tahlili yaptıracağım senin gibi bende bundan önce denediklerimde idrar testi yaptığımda negatif çıktı silik çizgi bile çıkmadı.Rabbim inşallah bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.Sevinmek için erkenmi bilmiyorum ama burda açılan topikleri okuduğumda senin gibi idrar testi yapanların çoğu hamile inşallah sende öylesindir.Yarın ilk işin bence kan tahlili yaptırmak olsun.Bebeğini kucağına alman dileğiyle![]()
kızlar pazar günü ovitrelle diye bi iğne var ondan yaptırmıştım ilacın etkileşimlerini okudum biraz önce 10 güne kadar sahte gebelik olabiliyormuş boşuna sevindim ama yinede üzülmüyorum yarın kanda baktırcam iki gün sonra ikiye katlanırsa o zaman emin olabilcem allahtan hayırlısını istiyorum hepimiz için bana dua edin olurmu
Eki Görüntüle 120692
Eki Görüntüle 120694
Eki Görüntüle 120692
Eki Görüntüle 120694