Ben de tepkisizdm genel olarak.sancım olunca adet Olcam diye bunalıma giriyordum.hissettiğim herşey adet ağrılarıma benziyordu o yüzden fazla bi beklentim yoktu.ama farklı olarak 7.ve 8. Gün sol bacağım ta kasıklarıma kadar çekiliyordu ve bi anda ateş basıyorDu bende hiç öyle bişey olmazdı.o zaman acaba dedim.bi ümit düştü içimeHamileleri tebrik ediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bol su içmemiz gerekiyormuş ya o sebeble WC'ye çok gitmek gerekiyor korkuyorum bi şey olacak diye.Bahrik test gününden önce hissettin mi ilklere göre bu sefer bir değişiklik varmıydı ben hiç bir şey hissetmiyorum. Aklımda kalbimde ve karnımda bir boşluk var sanki
Crinone jel,clexane iğne,estrofem,coraspirin,imom(folik asit için bu) kullanıyordum.aynen devam.Bahrik progestan igne estorfem hap iste bu bantlar bide kan sulandirici igne bunlari kullaniomuydun gebelik oluncada hangilerine devam ettiriolar suan sana
Canım stres yapıyorsundur ondan ağrı hissediyorsundur. Rahat ol biraz. Transferin 5. Günüyse adetine daha bir kaç gün vardır zaten ki inşallah adet olmayacak pozitif sonucu alacaksın Allah'ın izniyle.Kızlar 4.günümden itibaren sanki adet oldum olacam.çok endiseliyim bugün 5.günüm...çoğu kişi 7. 8. Günden itibaren yaşamış adet olacak gibi ağrı,benim çok. Erken başladıffffff
Benim önceki negatif denemelerimde 9.güne kadar hiç ağrım olmazdı.bende olmayacm diye ümitlenirdm.ikisinde de kan sonucunu beklerken adet oldum.demem o ki ağrı olmayınca yada geç başlayınca illa pozitif olacak diye birşey yok.benim sadece transfer günü ağrım yoktu ondan bu yana hep sancı.lütfen kendini çok dinleme oyalanacak bişeyler bul.mesela ben örgü ile uğraşıyorumKızlar 4.günümden itibaren sanki adet oldum olacam.çok endiseliyim bugün 5.günüm...çoğu kişi 7. 8. Günden itibaren yaşamış adet olacak gibi ağrı,benim çok. Erken başladıffffff
Merhabalar benimde ayın 25 inde transferim oldu ins hepimiz pozitifi görürüz..benimde karın Ağrı'm oluyor ama adet Ağrı'sı gibi degil daha farklı bi agri..çok tedirgin ediyor beni..acaba yanlış bişey mi yaptım diye düşünüyorm devamlı..az önce kendimi farketmeden sert bi şekilde kanepeye bıraktım.vicdan azabından ölüyorm şu anKızlar 4.günümden itibaren sanki adet oldum olacam.çok endiseliyim bugün 5.günüm...çoğu kişi 7. 8. Günden itibaren yaşamış adet olacak gibi ağrı,benim çok. Erken başladıffffff
Canım kanepe sonuçta, ne kadar sert bir şekilde bırakmış olabilirsin ki, bişey olmaz öyle şeylerden. Ağrı da olabiliyor ama için rahat etmiyorsa yarın doktorunu ya da hemşireni ara sor bence. Kendini dinleme, strese girme canım. Asıl Stres, olmaması için en önemli sebeplerden biri.Merhabalar benimde ayın 25 inde transferim oldu ins hepimiz pozitifi görürüz..benimde karın Ağrı'm oluyor ama adet Ağrı'sı gibi degil daha farklı bi agri..çok tedirgin ediyor beni..acaba yanlış bişey mi yaptım diye düşünüyorm devamlı..az önce kendimi farketmeden sert bi şekilde kanepeye bıraktım.vicdan azabından ölüyorm şu an
İns Canım ne biliyim çok zor bi süreç Allah hepimize yardım etsin..haklısın stres çok daha etkili diye okuyorm bende hep..teşekkürler cevap için..insan rahatlatacagi seyler duymak istiyor :) senin kaçıncı günün transferde..Canım kanepe sonuçta, ne kadar sert bir şekilde bırakmış olabilirsin ki, bişey olmaz öyle şeylerden. Ağrı da olabiliyor ama için rahat etmiyorsa yarın doktorunu ya da hemşireni ara sor bence. Kendini dinleme, strese girme canım. Asıl Stres, olmaması için en önemli sebeplerden biri.
Cnm bu durumda ne denir inan bilmiyorm..kendini çok yıpratmamaya çalış..benimde ilk denemem bu..ne iyi ne kötü bilmiyorm..sadece okuduğum kadarıyla stres annenin elinde olan tek etken..tabi kendini yormamak zorlamamak da var..nerde yaptırmıştın tüp bebeği ..Sizden yardm almak istiyorm bir kaciniz tup bebek konusunda olumsuzda alsaniz neyin yarari neyin zarari oldugunu biliyorsnz bn 11.gun ogrendm negatif oldugunu dunyam basima yikildi resmn hala bir umut bekliyorm belki hamileyim diye sormak istedigim cok yatmakmi lazmdi yoksa arada dolasmakmi neden rahmime tutunmadi kabiz olmamaya cok ozen gosterdm ozellikle alaturka wcde kndimi ikadar kastim ki bisey olucak diye agrilarm oldu doktirum gebelik basliyo dedi umitlendm %71 hamile kalma olasiligim vardi ara ara gezdm oturdum kendimi yormadan acaba nerde hata yaptm bide 2 .gun dus alabilirsn demsti bazi ablalar yazms doktor lari girme dmis lutfen yardm edin bu ay bitince 11.ay tekrar ikinciyi denicez akil verin tavsiyede bulunun lutfen buna gercktn cok ihtiyacm var
Kayseri acibademde yaptrdm turgut beye gercktn inanilmasi guc bisey negatif ama yine ufakbi umut bekliosn Allah herkese nasip eder ins Rabbm evlatlarimizi kucagimiza versnCnm bu durumda ne denir inan bilmiyorm..kendini çok yıpratmamaya çalış..benimde ilk denemem bu..ne iyi ne kötü bilmiyorm..sadece okuduğum kadarıyla stres annenin elinde olan tek etken..tabi kendini yormamak zorlamamak da var..nerde yaptırmıştın tüp bebeği ..
Amin Cnm..Değerin kaç çıktı bilmiyorm ama ins artar Cnm..sen yinede iki gün sonra tekrar yaptır testiKayseri acibademde yaptrdm turgut beye gercktn inanilmasi guc bisey negatif ama yine ufakbi umut bekliosn Allah herkese nasip eder ins Rabbm evlatlarimizi kucagimiza versn
Degerim cok cok dusuk cikti nasil oldu anlamiyorum 0,04 kimse yukselmz dedi hemsiler ilaclari birak dedi esimin icin devam ediyorm ilaclara blki bi umut azda olsa iyi bisey cikarda onada banada iyi gelir diye bakalm herseyin hayirlisi olur insAmin Cnm..Değerin kaç çıktı bilmiyorm ama ins artar Cnm..sen yinede iki gün sonra tekrar yaptır testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?