- 17 Aralık 2014
- 334
- 223
- 63
- 35
Daha dur hemen düşük yapmak mı aklındaki sonradan yükselen bir sürü örnekvar iyi olacaksa da kötüye çevirirsin.dua et lütfenAglamaktan geberdim sonucum 14.46 cok dusuk 2gun sonra tekrar et dediler dusuk yapicam galiba yada kimyasal
Tatlım panik yapma sakın..mutlaka yukselecektir.sen kendine dikkat et.bol bol dua et canım.Aglamaktan geberdim sonucum 14.46 cok dusuk 2gun sonra tekrar et dediler dusuk yapicam galiba yada kimyasal
Benim testin sonucu geldi hastaneden az önce.138.6 çıkmış on gün sonra ultrason için gün verdiler.inşallah onda da bir aksilik çıkmaz.kızlar sizlerindegüzel haberleri olur inşallah.Valla ara ara ben de bakıyorum yazan yok...ben heycanlandim şimdiden. Zaten testte silik bile çıksa çift cizgi kesin gebelik oluyor kanda...hadi güzel haberler olsun
Hic basima gelmedi ne demej oluoki bu arkadaslar hamilemiyim deilmiyimBahrik hayirli olsun cnm
Kaçıncı günün canım transferden sonraki..benim de geldi ama 2. Gün geldi...olabiliyorMuş. tutunma kanaması da olabilir tatlım.Kızlar şimdi bende kahverengi bir kanama oldu basına gelen var mı hiç neden oluyor bilen var mı çok korkuyorum valla şuan
5. Günüm bugün geçen perşembe olmustu transferim..tutunma kanaması olsa bu kadar geç olurmuş ki.of ya çok üzüldümKaçıncı günün canım transferden sonraki..benim de geldi ama 2. Gün geldi...olabiliyorMuş. tutunma kanaması da olabilir tatlım.
Ben eve şimdi geldim.benimde kanamam olmuş bayağı moralim bozuldu.şimdi kanamanın devamı gelecekmi diye bekliyorum.inşallah gelmez5. Günüm bugün geçen perşembe olmustu transferim..tutunma kanaması olsa bu kadar geç olurmuş ki.of ya çok üzüldüm
Ben eve şimdi geldim.benimde kanamam olmuş bayağı moralim bozuldu.şimdi kanamanın devamı gelecekmi diye bekliyorum.inşallah gelmez[/QUOTE
Seninde mi olmuş
İns gelmez gerisi ikimizinde Cnm ya..bende şimdi uçağa binicem.ins bişey olmaz
Tobeeee bugun noluo yav allahim korusun doktorunu arayip soyle cnm kipirdamadan yatBen eve şimdi geldim.benimde kanamam olmuş bayağı moralim bozuldu.şimdi kanamanın devamı gelecekmi diye bekliyorum.inşallah gelmez
Evet ama var la yok arası yinede tedirgin oldum öyle görünce.Bahrik seninde mi olmuş
İns gelmez gerisi ikimizinde Cnm ya..bende şimdi uçağa binicem.ins bişey olmaz
Hastaneye gidip gelirken yürüdüğüm.eşime sıkıntı oluyor benim için uzak mesafe diyorum şurdan şura diyor.ama bayağı ağrım oluyorCokmu yurudun naptin
Eve gelir gelmez hemen ayaklarımın altına kırlent koyup uzandım.inşallah bişey olmaz yaa.kafayı yiyecem.test pozitif olunca herşey rahat oluyor sanardim.şimdi sürekli ya bişey olursa diye yaşıyorum.bide bu perşembe benim seminerler başlıyor okula gidecemTobeeee bugun noluo yav allahim korusun doktorunu arayip soyle cnm kipirdamadan yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?