TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Anladım Cnm..hayırlısı olsun ins..Allah en kısa zamanda nasip etsin hepimize..

Ilk iki denememı bende acıbadem Turgut aydın da yaptırdım.sana sadece şunu söyleyim tabiki derdimizin dermanını verecek olan Allah biz sadece sebebi arayıp bulmalıyız.eylül de deneme için memorîal a git derim tabi sen bilirsin yine.

B Btllll Turgut bey in hep çok iyi olduğunu düşünüyordum ki zaten ilk negatiften sonra yine ona gittim.ikinci denemeye gittiğimizde tabi daha tecrübeli oluyor insan herşey e dikkat ettim.bi kere hiç test falan istemeden direkt tüp bebek dedi.sonra negatif çıkınca ben ağlıyorum sanki bir an önce çıksa da diğer hastayı alsam gibi tavrı vardı.hemşireler falan ayrı bi alem.ikincide 8.gün test yaptırıp negatif çıkınca bana ilaçları bıraktırdı ve ben bir ay sonra düşük yaptım neden biliyor musun çünkü kan pıhtılaşmasi varmış bende eğer iğneyi bırakmasam belki benimle olacaktı.3.deneme için farklı yer olsun dedik arzu yurcı ya gittim.anlattım durumu.bana bi kaç bişey sordu pıhtılaşma testi falan bende yaptırmadım dedim nasıl yani onlar olmadan tedaviye başlamam önce sorun varmı ona bakmalıyız dedi.ve öylece süreç başladı.bi git görüş derim canım.sonuçta ilk görüşme ücretlide olmuyor.

Selam kizlar yrin kan vericem en erken saatte 7 30da bi korku basladi ki sormayin gitsin ya bukadar belirti varken idrarda pozitifken ya negatif cikarsa naparim düşünmeden edemiorum acaba sabah vermek iyimi olur kotumu önemsemeyip yanlis cikarmi sonuc ne tavsiye edersiniz

Makine mi önemsemeyecek ne deyim sana. stres olurda bu kadar yapma canım.inşallah herşey güzel olacak.dua et lütfen ya şafi ya Allah de ve başından itibaren omuzlarını falan ellerinle sıvazla.sürekli bu tesbihatı yap rahatlarsın

B Btllll cnm oncelikle gecmis olsun uzulme demenin faydasi yok biliyorum ama hersey yaratanin elinde bunu unutma kun fe ye kun ol der ve olur. Tevekkul et rabbine sigin isyan etme o hepimiz icin en hayırlı olani bilir ben ilk denemede okadar diklaf ettim sadece wcye kalktim yemegi bile yatağımda yedim pozitifi gordum dunyalar benim oldu ama neyi unuttum hamd etmeyi sukur etmeyi noldu rabbim elimden aldi 5haftalik dusuk yaptim bu denemede okadar fazla kafaya takmadim okadar onemsemedim kabiz bile oldum kac gun cektim ikindimda dolastimda bugun yemek yaptim mesela diyecegim o ki daha pozitifmi bilmiorum ama idrarda gordugum kadariyla evet var yarin alicm sonucu nolursa olsun rabbim hepimize hayirli evlat versin uzulme bu bir imtihan kalbini ferah tut belki rabbim kendi kapisindan vericek sabir sadece sabir

Benim de seninle aynı gün canım, 25 i. Test günümüz de aynı olacak bakalım, hayırlısı olsun inşallah :)

Canm senin ilk testin mi ne Zaman olmuştu trnsferin ?? İdrarda dahi pozitif çıkmış neden kendini boşuna strese sokuyorsun yarın git istediğin Zaman güzelce ver testini bence sonuç çok güzel olacak diye düşün sadece

Ilk testin mi derkn anlamadim cnm benim donmus transferi oldu yarin 14.gun 15.gunde yap dediler ben 1gun erken gidicem ne sabirmis bendekide idrar testini kacinci gun yaptim unuttum bak kafa gitti@)

Transferim 15 agustosta oldu cnm

Ilk testin mi derkn anlamadim cnm benim donmus transferi oldu yarin 14.gun 15.gunde yap dediler ben 1gun erken gidicem ne sabirmis bendekide idrar testini kacinci gun yaptim unuttum bak kafa gitti@)
Yani ilk defa mı kan testi yaptıracaksın demek istemiştim ! Ben 10.gün test yapcam senin neden o kadar geç verdiler ki test gününü. Hiç Skma canını yarın çok güzel bir değer yaZacaksın buraya bencee tabii

Bende 9.gün yaptırdım yani dün bide yarın istedi doktor arttı mı diye.inşallah artmıştır.8.günden sonra yavaş yavaş çıkıyormuş zaten ama bazılarında 14.falan da görülüyormüş ilk

valla bnde sasirdim sordugumda donmuslar gec beta hcg salgilio dedi hemsire mesela @bahrikte donmus transferi olmus ondan 9.gun istemisler hastaneye gore degisio galiba 15 gun bitmez diodum bitti bile guzel dileklerin icin saol canım rabbim hepimize pozitif sonuclari gostersin

Kız ben sordum doktora 9.erkenmis diye e karı koca sizi durduramadıkki dedi.meğer kocam sürekli doktoru arıyormuş hatta yanına gitmiş işte şurası ağrıyor normal mi söyle mi yapsak böylemi yapsak.galiba yılmis kadın

Bahrik sen sınıf ogretmenimiydin sorun neydi sizde yazdiysan kusura bakma unuttum sanırım
Coğrafya öğretmeniyim canım lise.Yozgat'ta görev yapıyorum inşallah haftaya kayseri ye tayin isteyecem hayırlısı bakalım.bizde sorun yok deniyor.yani eşim iyi.bende de öyle kist pko yada başka birşey yok cokşükür.ama öncekiler olmadı işte.nasip.inşallah bu devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…