Anladım Cnm..hayırlısı olsun ins..Allah en kısa zamanda nasip etsin hepimize..Degerim cok cok dusuk cikti nasil oldu anlamiyorum 0,04 kimse yukselmz dedi hemsiler ilaclari birak dedi esimin icin devam ediyorm ilaclara blki bi umut azda olsa iyi bisey cikarda onada banada iyi gelir diye bakalm herseyin hayirlisi olur instskr edrm bu arada cevapladgnz icin :)
Amin insallahhAnladım Cnm..hayırlısı olsun ins..Allah en kısa zamanda nasip etsin hepimize..
Ilk iki denememı bende acıbadem Turgut aydın da yaptırdım.sana sadece şunu söyleyim tabiki derdimizin dermanını verecek olan Allah biz sadece sebebi arayıp bulmalıyız.eylül de deneme için memorîal a git derim tabi sen bilirsin yine.Degerim cok cok dusuk cikti nasil oldu anlamiyorum 0,04 kimse yukselmz dedi hemsiler ilaclari birak dedi esimin icin devam ediyorm ilaclara blki bi umut azda olsa iyi bisey cikarda onada banada iyi gelir diye bakalm herseyin hayirlisi olur instskr edrm bu arada cevapladgnz icin :)
Makine mi önemsemeyecekSelam kizlar yrin kan vericem en erken saatte 7 30da bi korku basladi ki sormayin gitsin ya bukadar belirti varken idrarda pozitifken ya negatif cikarsa naparim düşünmeden edemiorum acaba sabah vermek iyimi olur kotumu önemsemeyip yanlis cikarmi sonuc ne tavsiye edersiniz
Benim de seninle aynı gün canım, 25 i. Test günümüz de aynı olacak bakalım, hayırlısı olsun inşallah :)İns Canım ne biliyim çok zor bi süreç Allah hepimize yardım etsin..haklısın stres çok daha etkili diye okuyorm bende hep..teşekkürler cevap için..insan rahatlatacagi seyler duymak istiyor :) senin kaçıncı günün transferde..
Makine mi önemsemeyecekne deyim sana. stres olurda bu kadar yapma canım.inşallah herşey güzel olacak.dua et lütfen ya şafi ya Allah de ve başından itibaren omuzlarını falan ellerinle sıvazla.sürekli bu tesbihatı yap rahatlarsın[/QUO kizimda yasamistimda o zamandab beri var bu korku napiyim kiz
Canm senin ilk testin mi ne Zaman olmuştu trnsferin ?? İdrarda dahi pozitif çıkmış neden kendini boşuna strese sokuyorsun yarın git istediğin Zaman güzelce ver testini bence sonuç çok güzel olacak diye düşün sadeceSelam kizlar yrin kan vericem en erken saatte 7 30da bi korku basladi ki sormayin gitsin ya bukadar belirti varken idrarda pozitifken ya negatif cikarsa naparim düşünmeden edemiorum acaba sabah vermek iyimi olur kotumu önemsemeyip yanlis cikarmi sonuc ne tavsiye edersiniz
Ilk testin mi derkn anlamadim cnm benim donmus transferi oldu yarin 14.gun 15.gunde yap dediler ben 1gun erken gidicem ne sabirmis bendekide idrar testini kacinci gun yaptim unuttum bak kafa gitti@)Canm senin ilk testin mi ne Zaman olmuştu trnsferin ?? İdrarda dahi pozitif çıkmış neden kendini boşuna strese sokuyorsun yarın git istediğin Zaman güzelce ver testini bence sonuç çok güzel olacak diye düşün sadece
Transferim 15 agustosta oldu cnmCanm senin ilk testin mi ne Zaman olmuştu trnsferin ?? İdrarda dahi pozitif çıkmış neden kendini boşuna strese sokuyorsun yarın git istediğin Zaman güzelce ver testini bence sonuç çok güzel olacak diye düşün sadece
Insallah rabbim buyukKorkma sen bişey olmayacak inşallah
Yani ilk defa mı kan testi yaptıracaksın demek istemiştim ! Ben 10.gün test yapcam senin neden o kadar geç verdiler ki test gününü. Hiç Skma canını yarın çok güzel bir değer yaZacaksın buraya bencee tabiiIlk testin mi derkn anlamadim cnm benim donmus transferi oldu yarin 14.gun 15.gunde yap dediler ben 1gun erken gidicem ne sabirmis bendekide idrar testini kacinci gun yaptim unuttum bak kafa gitti@)
Bende 9.gün yaptırdım yani dün bide yarın istedi doktor arttı mı diye.inşallah artmıştır.8.günden sonra yavaş yavaş çıkıyormuş zaten ama bazılarında 14.falan da görülüyormüş ilkYani ilk defa mı kan testi yaptıracaksın demek istemiştim ! Ben 10.gün test yapcam senin neden o kadar geç verdiler ki test gününü. Hiç Skma canını yarın çok güzel bir değer yaZacaksın buraya bencee tabii
valla bnde sasirdim sordugumda donmuslar gec beta hcg salgilio dedi hemsire mesela @bahrikte donmus transferi olmus ondan 9.gun istemisler hastaneye gore degisio galiba 15 gun bitmez diodum bitti bile guzel dileklerin icin saol canım rabbim hepimize pozitif sonuclari gostersinYani ilk defa mı kan testi yaptıracaksın demek istemiştim ! Ben 10.gün test yapcam senin neden o kadar geç verdiler ki test gününü. Hiç Skma canını yarın çok güzel bir değer yaZacaksın buraya bencee tabii
Kız ben sordum doktora 9.erkenmis diye e karı koca sizi durduramadıkki dedi.meğer kocam sürekli doktoru arıyormuş hatta yanına gitmiş işte şurası ağrıyor normal mi söyle mi yapsak böylemi yapsak.galiba yılmis kadınvalla bnde sasirdim sordugumda donmuslar gec beta hcg salgilio dedi hemsire mesela @bahrikte donmus transferi olmus ondan 9.gun istemisler hastaneye gore degisio galiba 15 gun bitmez diodum bitti bile guzel dileklerin icin saol canım rabbim hepimize pozitif sonuclari gostersin
Coğrafya öğretmeniyim canım lise.Yozgat'ta görev yapıyorum inşallah haftaya kayseri ye tayin isteyecem hayırlısı bakalım.bizde sorun yok deniyor.yani eşim iyi.bende de öyle kist pko yada başka birşey yok cokşükür.ama öncekiler olmadı işte.nasip.inşallah bu devam ederBahrik sen sınıf ogretmenimiydin sorun neydi sizde yazdiysan kusura bakma unuttum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?