- 17 Aralık 2014
- 334
- 223
- 63
- 35
baya güldüm ya iyi olmus herseyde vardir bi hayırKız ben sordum doktora 9.erkenmis diye e karı koca sizi durduramadıkki dedi.meğer kocam sürekli doktoru arıyormuş hatta yanına gitmiş işte şurası ağrıyor normal mi söyle mi yapsak böylemi yapsak.galiba yılmis kadın
İnsallah canım kaçıncı gün embriyo su transfer edildi sanaBenim de seninle aynı gün canım, 25 i. Test günümüz de aynı olacak bakalım, hayırlısı olsun inşallah :)
Günaydın.evet burda bayağı 2 eylül bekleyenler var Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin kimsenin kucağını boş koymasın inşallah.anne karnında bir hücreden bebek olması en büyük mucizelerden değil mi?o yüzden tek çift diye odaklanma dua et kalbini ferah tutHayırlı sabahlar arkadaşlar ,transfer sonucunu bekleyenler listesine baktim da dönemim baya var.Rabbim hayırlı sonućlara ulastirsın diyorum yüzlerimizi hepimizin güldürsün insAllah.
Benim de transfer 24 agustos oldu.2 Eylülde sonuc alinacak inanın benim de çok duaya ihtiyacım var 2 başarisiz asilama sonrası ilk tüp bebek tedavisi oldum .Amh 0.2 tek yumurta olustu ,döllenip transfer edildi .cok dua ettim yaş 37 Rabbim hepimizi hayırli mutlu sonuclara ulastirsin.
Amin canım.şimdi sana saatte geçmez bende on gibi gidecem.ama içimde bi korku var Allah kötülerden korusunGunaydin hanimlar 7 30da giderim dedim esimin isi 9a kadar surermis mecbur bekliyorum heycan tavan allahim sen kimseyi evlat acisiyla sinama
Bahrik sana da hayırlı uğurlu olsun ,saglicakla kucağina alirsin insAllah.Günaydın.evet burda bayağı 2 eylül bekleyenler var Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin kimsenin kucağını boş koymasın inşallah.anne karnında bir hücreden bebek olması en büyük mucizelerden değil mi?o yüzden tek çift diye odaklanma dua et kalbini ferah tut
çok sevindm allah tamamına erdirsinKızlaaaaaar!ağlamaktan yazamıyorum desem yeridir sıkı durun HAMİLEYİİİİİİİİİM!AZ önce hastaneden aradılar sonuç 70 çıkmış
Amin canım.rabbim isteyen herkese nasip etsin ve tamamına erdirsin inşallahçok sevindm allah tamamına erdirsin
Hoş geldin Canım aramıza. Sağ ol, bunları paylaştığın için çok teşekkür ederiz. Allahım nasip etsin bu sefer, yüzünü güldürsün inşallah.Esmaü'l-Hüsna(Allahın en güzel 99 ismi)
dan bazı isimler(Allah'in yaratmasıyla ilgili)
El-Halik =Yaratan,yoktan var eden.
El-Bari=Herşeyi kusursuz yaratan.
El-Musavvir=Varlıklara suret veren,onları birbirinden ayıran özellikte yaratan.
El-Hakim=Herşeyi hikmetle yaratan.
El-Muhyi=Mahluklara can veren.
El-Mubdi=Maddesiz,örneksiz yaratan.
El-Muktedir=Dilediği gibi tasarruf eden, herşeyi kolayca yaratan,kudret sahibi.
El-Bedi=Misalsiz,örneksiz yaratan.
El-Vasi=Rahmet ve kudret sahibi,ilmi ile herşeyi ihata eden.
El-Gaffar=Günahları mağfiret eden.
Amin Amin Amin.
Bu bekleyiste bunları ezberleyip telaffuz etmek rahatlatıyor arkadaslar,böyle zaman daha hızlı geçiyor
stres yapmayın hayırlısı olsun ama olsun deyin gerisi allaha kalır diyoruz ama elimde deil diyeceksiniz hepimiz aynıyız emin olunVerdim kan daha yeni esim gelemedi sinirden kalktim kendim gittim 1 30da sonuc bide gene test aldim gene cikio ama gene silik anlamadim gitti nezaman koyu olcak bu
Valla ara ara ben de bakıyorum yazan yok...ben heycanlandim şimdiden. Zaten testte silik bile çıksa çift cizgi kesin gebelik oluyor kanda...hadi güzel haberler olsunÇıkmadı mı sonuçlar kızlar? Bekliyoruz.cleopatra2222 canım hamilesin işte, gayet net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?