Evet çok zor taşıdık o günü asla unutmicam okadar aglamistimki biran için herşeyi bırakıp gidesim geldi ama okadar çaresizimki onu bile yapamadım Bahçeci bilmiyorum şimdilik iyi ama çok pahalı sorularıma yeterince cevap alamıyorum sanki herkes birbirinden bağımsız hareket ediyor bilmiyorum ama bana taksim tüp bebekte ki sicakligi güveni vermedi sanki yada benim kendi kuruntum çünkü artık ruh halim hiç iyi degil çok yoruldum sadece bir evlat sahibi olup evime çekilmek istiyorum eğer buda olmazsa beni 5.amelyat bekliyor çünkü çok korkuyorumEvet dondurulmuslari koca tasimislar ve ordakilerde bi suru sorunla karsi karsiya.
Benim test günüm 9 eylül müjdeli haberi alacağım gün olur inşallahUmitsizlige kapilma canim yaa suan iki tane bebisin var karninda bi bunun sonucunu gor bakalim.insallah gerek kalmayacak ameliyatina falan insallah guzel haberler gelir azda kalmis.tahlil gunun nezaman listeye ekleyelim senide
Canım transferinin kaçıncı günü bu günBenimde arada bir sanki adet olacakmışim gibi ağrı oluyor çok ter basıyor bide sarımsı bir akıntı var. hep dua ediyorum budefa olsun
Slm canım hoşgeldin çok sevindim adına anne olmusun anne ligi tatmissin Rabbim bunuda kucağına almayi nasip etsin herkesin belirtisi farklı oluyor benim ilkinde 7. Günde bir leke olmuştu ve bu leke tütügüna dair en büyük işaret ama budefa o lekeyı göremedim. Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin sadece dua edecez ve herkes birbirine etsin dah makbul olur dualarSlm kızlar bu gün transferimin 3. Günü inşaallah tutar.ama hiç belirtim yok .belirtisi olan varsa kaçıncı gün başladı acaba.bu arada benim ilk bebeğim 18 aylık o da tüp bebek
Canım benim 5. Denemede tuttu ve 4 ameliyat geçirdim.en son 5.de tuttu belirtiler şöyleydi transferin 4 veya 5. Günü aniden kasıkta Bıçak saplanması karnım şişti akıntım çoğaldı 7-8. Günümde Göğüs uçlarım karardı.ama bunda daha erken diyemi yoksa tutmadığından mıdır bilemem hiç belirtim yokSlm canım hoşgeldin çok sevindim adına anne olmusun anne ligi tatmissin Rabbim bunuda kucağına almayi nasip etsin herkesin belirtisi farklı oluyor benim ilkinde 7. Günde bir leke olmuştu ve bu leke tütügüna dair en büyük işaret ama budefa o lekeyı göremedim. Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin sadece dua edecez ve herkes birbirine etsin dah makbul olur dualar
Hayatım 2 histeroskopi 2 laproskopi oldum en sonki laproskopide tüplerim alındı ki iyiki alınmış uçlarında Sıvı birikip bebekleri zehirliyormuş ve tutmadan bebek ölüyormuş. Ne zaman ki tüplerim alındı ondan sonra hemen hamile kaldımSen amelyat lari niye oldun bende 4 amelyat oldum en son tuplerim alindi zaten orda yıkıldım ben amelyat lardan öncemi sonrami tüp bebek yaptın olur inşallah
Hayatım benim tüplerim yıllarca Bendeydi de ne oldu normal yolla hamile kalamadım.ayrıyetten 4 denememde tiplerden dolayı Boşa gitti.dr nin bir sözünü unutmam işe yaramayan organ vücuda zarar verirEvet benimde aynı sebepten alındı onlar amelyatlardan kaynaklanan birsey çok üzülüyorum ama hiçbir zaman normal yoldan hamile kalamicam
Canım idrarda geç çıkıyor adetinin geçmesi gerekGünaydın kızlar. Test günüm salı ama bugün 10. Günüm diye idrar testi yaptım ve negatifAllah'ım 3. Seferde de nasip etmemiş bana. Ne yapacağımı, Nasıl hissedeceğimi bilmiyorum. Eşim de yok. İş için şehir dışında olacak bir kaç gün. Test yaptığımı söylemeyeceğim, onun da canı sıkılmasın. Ben annemle kalacağım, ama o tedavi olduğumu bile bilmiyor Allahım sabır ver, güç ver. Nasıl atlatacağım bu günleri kimseye anlatmadan, bilmiyorum.
Normal test yaptım. 10. Gün çoğunlukla doğru sonuç veriyor diye yaptım. Bugün ya da en geç yarın adet de olurum zaten, hissediyorumBenim de 5.denemem 6.günüm bugün test yaptım negatif.35 yaşındayım kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye.sen normal gebelik testiyle mi yaptın belki çıkmamıştır 50den sonra gösteriyormuş hassas değilmiş diğerleri 12den sonra kan testi en doğrusu.
Embriyoların kaliteliyse üzülme testin hassasiyeti azdır.öyle durumlarda hiç de çıkmayabilir.benimkilerin kalitesi az diye stresteyim allahım yardım et bizeNormal test yaptım. 10. Gün çoğunlukla doğru sonuç veriyor diye yaptım. Bugün ya da en geç yarın adet de olurum zaten, hissediyorumBöyle olumsuz konuşmayı hiç sevmiyorum kızlar ama bir kaç seferden sonra, kendini zorlasan da umudun tükeniyor. Allah yardım etsin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?