Olsun üzülme Rabbim büyüktür hayat mucizeler lerle dolu belki bu ay doğal yoldan hamile kalirsinBenim sonuç negatif
Canim yaşadıklarını gördüm.ama yine de insan yıkılıyor. Keşke yapmasa yim. Test günüm 10 normalde.Canim daha ileriye bakarsan yazdikalrimdan erken test yüzünden yaptığım hatayi ve sonucunu görürsün yapma bir haftada çıkmaz çıksa bile kesin sonuç değildir sadece dr verdiği tarihte yap
Canim sen normal yoldan denemiyorsun bir sürü ilaç la beraber laboratuvar ortamında oluyor tüp bebek bu daha farklı olur inanki herkes erken test yapiyor ve en büyük yalnis bu erken testler bende bir umut yaptım sonuc negatif ama hiç aldirmadim günümü bekliyorum3.gün embiryosu 1.kalite.2 embiryo koyuldu. Acaba herkes benim gibi erken gebelik testi mi yapıyo. Çünkü üstünde iliskiden 5-7 güne kadar tespit edeceği yazıyo
Canim bence testlerde hata olabiliyo.kendini yiyip bitrcksn strese sokucaksin..insallah tutunmuslardir cnm3.gün embiryosu 1.kalite.2 embiryo koyuldu. Acaba herkes benim gibi erken gebelik testi mi yapıyo. Çünkü üstünde iliskiden 5-7 güne kadar tespit edeceği yazıyo
İnşallah olumlu sonuçları alırız hepimiz.Canim bence testlerde hata olabiliyo.kendini yiyip bitrcksn strese sokucaksin..insallah tutunmuslardir cnm
Benimde 3.gun embriyosu 2 tane konuldu yarin test günüm..
Canim hoşgeldin.erken yapmışın.benim 9.gün belli belirsiz çıktı.kardeşimin kanda çıktığı halde idrar da negatif çıktı.çok güvenme o testlere.3.gün embiryosu 1.kalite.2 embiryo koyuldu. Acaba herkes benim gibi erken gebelik testi mi yapıyo. Çünkü üstünde iliskiden 5-7 güne kadar tespit edeceği yazıyo
Hoffe nasılsın?demek ki daha zamanı değilmiş.Rabbim sabır versin.inşallah bi daha tedavi olmadan pat diye hamile kalırsın.Benim sonuç negatif
Benimde negatif çok kötü olduk ben ve eşim...Kaan beyle konuştun mu?Benim sonuç negatif
İlk denemenmi canim.Benim de ilinde doktor bile şaşırdı olmayınca. Kısmet işte olmayınca olmuyor.inşallah en kısa sürede hepimize nasip eder mevlam.18 hücreli 2 embriyo transfer edildi kaliteyi sız düşünün olmayınca olmuyor ... Ve kaç gündür nasıl bir hareketlilik var kasik ve karın bolgemde . Yumurta sayım gayet iyi histereskopi temiz .. büyük bir şok
Benim sonuç negatif
Canım bu defa kaderde anne olmak yokmuş, bir dahaki sefere inşallah. Umudunu hiç kaybetme, Allah'ım nasip etsin en kısa zamanda. Benim de yarın test günüm ama idrarda dün negatif çıktıBenim sonuç negatif
7.günüm normal test yaptım negatif.umudum azalıyor.@Hoffe çok üzüldümKızlar sizi uzun süredir takip ediyorum.yeni üye olabildim.transferinin bugün 7. Günü dayanamadım test yaptım sonuç negatif.acaba siz de erken gebelik testi mi yaptınız.
Canım çok üzüldüm embriyoların kaliteli miydi?Benimde negatif çok kötü olduk ben ve eşim...Kaan beyle konuştun mu?
Ben bugün de test yaptım yine negatif 7.günüm çok ağladım .bugün de adet olacakmışım gibi ağrılarım başladıCanım bu defa kaderde anne olmak yokmuş, bir dahaki sefere inşallah. Umudunu hiç kaybetme, Allah'ım nasip etsin en kısa zamanda. Benim de yarın test günüm ama idrarda dün negatif çıktıben de hayallerimi ağlaya ağlaya başka zamana erteledim
Canım 7 test için çok erken ama gerçekten. Teselli etmek için demiyorum ama üzülmene hiç gerek yok, emin ol. Dua et, Allah içini ferahlatacaktır.Ben bugün de test yaptım yine negatif 7.günüm çok ağladım .bugün de adet olacakmışım gibi ağrılarım başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?