TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Belirti varmıydı hiç

Evet vardı ama adet belirtisi onlar aynı Zaman'da. Embriyolarım da 5. Gün ve kaliteliydi H Hanzade81 Ama olmayınca olmuyor işte Bana nasip değilmiş.

Evet vardı ama adet belirtisi onlar aynı Zaman'da. Embriyolarım da 5. Gün ve kaliteliydi H Hanzade81 Ama olmayınca olmuyor işte Bana nasip değilmiş.
Hayır tatlım emin olmak için kan testi yaptır bence.süpriz olabilir.ben eski yazıları okuyorum arama kısmından neler neler cidden idrar testi güvenilir değil

Sakın üzülme ümidini kayp etme kan testinden başka birşeye de güvenme dr adet olsan bile ilaçlarını bırakma tahlil yap dedi.okuduysan ben o yalnis birkere yaptım ve bedelini ödedim sakin derim üzülme ilaçlara devam ve gününü bekle Lilium08

Lilium08 kan testi yapmadan umutsuz olma arkadasim lütfen bende adet olmayi bekliyorum acayip akinti var su gibi anlamadim gitti hic adet belirtisi yok

Kızlar bugün 4.günüm hiç belirti yok acaba daha erkenci belirti için sizlerde durum nasıl

Belirtilere inanmıyorum artık.bu 5.denemem ve 3.transferim.çok araştırdım belirti olmazmış.galiba en güzel belirti kan testi

Kızlar sizi uzun süredir takip ediyorum.yeni üye olabildim.transferinin bugün 7. Günü dayanamadım test yaptım sonuç negatif.acaba siz de erken gebelik testi mi yaptınız.

Kızlar sizi uzun süredir takip ediyorum.yeni üye olabildim.transferinin bugün 7. Günü dayanamadım test yaptım sonuç negatif.acaba siz de erken gebelik testi mi yaptınız.
Canim kacinci gun embriyosu..hemen cikmayabilo idrar da o yuzden kendini stres e sokma lutfen.bebegini de uzme lutfen

Canim daha ileriye bakarsan yazdikalrimdan erken test yüzünden yaptığım hatayi ve sonucunu görürsün yapma bir haftada çıkmaz çıksa bile kesin sonuç değildir sadece dr verdiği tarihte yap

Canim kacinci gun embriyosu..hemen cikmayabilo idrar da o yuzden kendini stres e sokma lutfen.bebegini de uzme lutfen
3.gün embiryosu 1.kalite.2 embiryo koyuldu. Acaba herkes benim gibi erken gebelik testi mi yapıyo. Çünkü üstünde iliskiden 5-7 güne kadar tespit edeceği yazıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…