Belirti varmıydı hiçNormal test yaptım. 10. Gün çoğunlukla doğru sonuç veriyor diye yaptım. Bugün ya da en geç yarın adet de olurum zaten, hissediyorumBöyle olumsuz konuşmayı hiç sevmiyorum kızlar ama bir kaç seferden sonra, kendini zorlasan da umudun tükeniyor. Allah yardım etsin hepimize.
Hayır tatlım emin olmak için kan testi yaptır bence.süpriz olabilir.ben eski yazıları okuyorum arama kısmından neler neler cidden idrar testi güvenilir değil
Eğer adet olmasam 2 gün sonra yaptırırım canım, sağ ol.Hayır tatlım emin olmak için kan testi yaptır bence.süpriz olabilir.ben eski yazıları okuyorum arama kısmından neler neler cidden idrar testi güvenilir değil
Belirti varmıBeklemek çok zor 6.günüm bugün
Benim oğlum 5. Denememde tuttu ve kasık ağrısı Göğüs ucunda koyulasma olmuştuBelirtilere inanmıyorum artık.bu 5.denemem ve 3.transferim.çok araştırdım belirti olmazmış.galiba en güzel belirti kan testi
Annelerimizden ses yok:)Günaydın kızlar. İyi haftalar herkese. Var mı bugün sonuç alacak? Hayırlı haberler verin inşallah.
Canim kacinci gun embriyosu..hemen cikmayabilo idrar da o yuzden kendini stres e sokma lutfen.bebegini de uzme lutfenKızlar sizi uzun süredir takip ediyorum.yeni üye olabildim.transferinin bugün 7. Günü dayanamadım test yaptım sonuç negatif.acaba siz de erken gebelik testi mi yaptınız.
Canim daha ileriye bakarsan yazdikalrimdan erken test yüzünden yaptığım hatayi ve sonucunu görürsün yapma bir haftada çıkmaz çıksa bile kesin sonuç değildir sadece dr verdiği tarihte yapKızlar sizi uzun süredir takip ediyorum.yeni üye olabildim.transferinin bugün 7. Günü dayanamadım test yaptım sonuç negatif.acaba siz de erken gebelik testi mi yaptınız.
3.gün embiryosu 1.kalite.2 embiryo koyuldu. Acaba herkes benim gibi erken gebelik testi mi yapıyo. Çünkü üstünde iliskiden 5-7 güne kadar tespit edeceği yazıyoCanim kacinci gun embriyosu..hemen cikmayabilo idrar da o yuzden kendini stres e sokma lutfen.bebegini de uzme lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?