TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Nailsofcat sen ne durumdasın. Hangi aşamalardan geçtn
Pozitif.Hcg gidisati iyi.Kese icin bekliyorum.Yumurtalik agrilari yumurtalar uyarildigi icin devam ediyor.İlaclarin yan etkileri.Adet olacakmissin gibi bir agri var o da devam ediyor ama yan etki mi bilemem.5.gun karnimda igne batmalari gibi acilar oldu keza goguslerimde de.6.gun devam etti.7.gun silik ikinci cizgiyi gordum.8 de yine silikti,9 da bile silikti.10.gun kanda pozitif cikti 68 sonra katlaya katlaya gitti.Henuz kese vakti gelmedi bekliyorum.Durum ne bilmiyorum yani açıkçası.

Gayet guzel gorunuyor.Kan testi yaptir bence ayrica hcg degerinde yuksek cikacak gibi.Henuz 4.gun boyle gorunuyorsa idrar testin.

Çok güzel tebrik ederim. Böyle pozitif sonuclarla cok mıtlu oluyrm. Kaçıncı denemeydı sorun neydı sizde. Benim bugun 6. Günüm ama hiçbir belirti yok kasıklarımda dolgunlul var birazck okadar

Kızlar bu kullandıgımız iğneler vajinal jel falan bunlar idrar testinde çok silik çizgi yaratırmı transferimin 5. Gününde bilen varsa söyleyebilirmi yoksa bebek varda onun çizgisimi:)
Canim benim de 4. Gün çıkmıştı. Çatlatma iğnesi yoksa test doğru söylüyor:)

Bir sey sorucam ben o jeli kullanmaya yeni basladimda hic geri akinti olmuyor bende sizde oluyor mu?
Canim bazen sıvı halde gelir, bazen islanmis peçete gibi. Bazen de hiç gelmez. Ayarsizdir kendileri:)

Çok güzel tebrik ederim. Böyle pozitif sonuclarla cok mıtlu oluyrm. Kaçıncı denemeydı sorun neydı sizde. Benim bugun 6. Günüm ama hiçbir belirti yok kasıklarımda dolgunlul var birazck okadar
İlk deneme.Sorun yok.Esim yurtdisinda ben burda calisiyorum.Biraraya sık gelemiyoruz.Geldigimizde yumurtlama gunlerine denk gelmiyordu.yasim geciyordu.miyom ameliyati oldum.her an tekrarlama ihtimali vardi.bari tup bebek yapalim dedik insallah herkes pozitif sonuc alir.

27 eylülde transferim yapildi transfere giderken bebeklerimi almaya gidiyorum deyip ciktim odaya dondugumde eşime anneme aldim geldim dedim... suana kadar tum sureci mutlu gecirmeye calistim o igneleri o ilaclari hoplaya ziplaya kullandim her igneye bile heyecanla kosa kosa gittim bi adim daha yaklastigimi dusunerek mucizeye..sesimi suan duyan olurmu bilmiyorum ama yarin tahlil gunum cok heyecanlıyım eger sesimi duyan varsa sadece dua istiyorum..sevgiler

Allahım yardımcın olsun herkese dua edıyorum

Var cnm bence bebiş
Benim 7. Gün çıktı idrarda ama değerim yğkselmiyor malesef birazdan yine kan vercem bi unutma inş yükselmiştir

Var cnm bence bebiş
Benim 7. Gün çıktı idrarda ama değerim yğkselmiyor malesef birazdan yine kan vercem bi unutma inş yükselmiştir
İnşallahh vardır dediğiniz gibi yorumlarınıza çok ihtiyacım vardı herkese teşekkürler :)senin bebeğinde sana sıkı sıkı tutunur inşallahh hayırlısıyla mutlu haberi alırsınn

Gayet guzel gorunuyor.Kan testi yaptir bence ayrica hcg degerinde yuksek cikacak gibi.Henuz 4.gun boyle gorunuyorsa idrar testin.
Gerçektenmi:) görüyosunuz yani ama bunlar baya bekleyen testler yani 1 gün falan oldu ondan koyulaşmıştır umutlanıyımııııı yani kafayı yiycem düşünmekten pazartesi baktırıyımı kanda yorumlarınız beni çok mutlu etti:)hepinize teşekür ederim bu süreçteki herkesee allah kolaylık versin hayırlısını nasip etsinn

Cnmm Bnm olmasa gebelik İnan gölge bile çıkmaz tertemiz ikinci yerde hiç bşy olmuyor:)

Al 9.gun testim.Sadece boyle cikmisti.7.gun daha da silikti.Negatif sonuc alabilme ihtimalini de gozonune alarak kan testini yaptir ama negatif cikarsa dr.un dedigi gunde mutlaka yaptir testini cunku erken yaptirip negatif sonuc alanlar bunalima girip bir daha yaptirmak istemiyor.

Aaa çok teşekkür ederim kıyaslamam için iyi oldu benimki erken gebelik testi bide sizin kaçıncı gününüz kanda değeriniz ne çıktı hamilemisiniz inşallahh:)bende çok korkuyorum ya çıkmassa diye oyüzden hazırlıyorum üzülmiycem diyede elde değil dua ediyorum sürekli ve hayırlısını istiyorum yarın sabah test yapıp 9. Gün kanda çıkarmı yoksa 10. Günümü bekliyim

İdrar testinde ciktiysa kan testinde haydi haydi cikar.Burada 8.gun test yaptirip pozitifi gorenler oldu.Bence yaptir test.Ben evet hamileyim ama henuz kese randevuma var.Dr.12.gun demisti bana dayanamayip 10.gun yaptirmistim cikmisti ama ben taaa 7.gun silik cizgi gormustum zaten.

Hayırlı olsun kucagınızada alırsınız sağlıkla inşallah çok sevindimm:) yani idrarda kesin çıktı diyebiliriz öylemi:)7. Gününüz bundan dahamı siliktiBen bu gece dayanamayıp tekrar son kez yapıyım bari benimde bugün 7 yine silikse pazartesi kan testi yaptırıyım artık off çok heycanlı içim içime sıgmıyo bi yanımda korku dolu nasıl duygular bunlar ya

Kızlar 8. Gün 30 .......
10. Gün 35 di
bugun 12. Gün 60 çıkmış
ne düşüneceğimi bilmiyorum sevinemedimde üzülemedimde

Kızlar 5. Günden itibaren gaz bel ağrısı kasıklarda sancı batma göğüslerde şişlik gibi değişiklikler yaşadınızmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…