Yok test yapmadım 3. Gün transferi benim hiç ateşde ölçmedimSiz test yaptınızmı acaba blast oldugu için bugün aslında 10 günlk olmuyomu sonuç için beklemek çok zor hep aklımda zaman hiç geçmiyoateş ölçüyorum hep 36,9çıkıyo genelde bu bi işaretmi acaba??
Bende herhangi bi problem görülmedi yaşımda 30:)sadece 31 yumurta topladılar ve agrım oldu biraz oda normal dediler karnım şişip agrım çogalsaydı zaten yapmıycsklardı rahim kalınlıgı iyi dedi ve herşey yolunda gitti çok şükür embiryoda 1. Kalite zaten içimde bi belirti arıyorum sürekli dua ediyorum bebeğime beni sıkıca tutmasını söylüyorum:)bi tek korkum ilk günü 4 saat sonra tuvalete girdim kabız olma diyolar ya ben normaldede çok kolay çıkamam ogün zorlanmadan yapmaya çalıştım ıkınmadan ama yinede korkum var acaba diyebizim 2.denemeydi ilkinde rahim kalinligi yetersizdi biz israrla yapalim dedik beklemedik,iznim yoktu diye..yaptik tutmadi..2 embriyo birakildi,5.gun embriyosuydu bu seferki..ilac evet bana da kullanabilirsin dedi ama almadım,korktum.
bu arada dondurulmus embriyoydu bizimki..diger seferden kalanlardi,dondurmustuk.bu yilki iznimde de onlari degerlendirdik:)) darisi basina..
inan yorumlara bakarken bn de cok bunaldim dedigim gibi teste giderken bile agladim gozlerim şişti.laboratuarın onunde beklerkem bol bol yasin ayetel kursi okudum ve resmen yaniyordum o gun..belki o ates basmasi da belirti olabilir bilmiyorum cnm..ama sakin takilma yine diyorum bugun 16.gunum hala tık yok.:))
test yapmadim cnm.atesimi olcmedim ama bn sicak derken esim gorumcem soguk diyordu,sn streslisin ondan diyorlardi.Siz test yaptınızmı acaba blast oldugu için bugün aslında 10 günlk olmuyomu sonuç için beklemek çok zor hep aklımda zaman hiç geçmiyoateş ölçüyorum hep 36,9çıkıyo genelde bu bi işaretmi acaba??
evet transferden sonra 16.gunum.18de transfer yapildi cnmm.sgl cnmm.darisi basina ins..mutlaka yaz pozitifi görünce:)Bende herhangi bi problem görülmedi yaşımda 30:)sadece 31 yumurta topladılar ve agrım oldu biraz oda normal dediler karnım şişip agrım çogalsaydı zaten yapmıycsklardı rahim kalınlıgı iyi dedi ve herşey yolunda gitti çok şükür embiryoda 1. Kalite zaten içimde bi belirti arıyorum sürekli dua ediyorum bebeğime beni sıkıca tutmasını söylüyorum:)bi tek korkum ilk günü 4 saat sonra tuvalete girdim kabız olma diyolar ya ben normaldede çok kolay çıkamam ogün zorlanmadan yapmaya çalıştım ıkınmadan ama yinede korkum var acaba diyehiç girmesemiydim buarada panik atak hastasıyım kayısı yiyorum bol bol bide şurup önerdi doktor onu içtim bi kaç kez ananas yiyorum ne okuyosam yapmaya çalışıyorum senin tranfer gününden itibarenmi 16 cnm kese görünüyo ozamn yani zaten kalp atışı 6 hafta diyolar hadi hayırsı çok sevindim yorumların umut oldu bana teşekkürler:)
18 agustosmu transfer cnm nasıl 16. Gün benim kafam karıştı 18. Günün olmuyomu benim 1 ekim transfer günü bugün 5. Günüm değilmi yani benim:)evet transferden sonra 16.gunum.18de transfer yapildi cnmm.sgl cnmm.darisi basina ins..mutlaka yaz pozitifi görünce:)
hyr cnm 18eylul transferim,17ydi dun 1gun eksik saymisim18 agustosmu transfer cnm nasıl 16. Gün benim kafam karıştı 18. Günün olmuyomu benim 1 ekim transfer günü bugün 5. Günüm değilmi yani benim:)
hayirli olsn gozun aydin ama bnce ikiz icin az bi deger..tabii istiyorsan insallah ikizdirMerhaba arkadaslar iyi aksamlar dun ishal sonrasi duzeldim cok sukurbugun 11.gunum ve test yaptm 189.37 cikti cok sukur hamileyim:) darisi sizlerin basina insallah dualarim sizinle
Benim 5.gun embriyolariydi 2 tane embriyo yerlesti doktora soyledm ikiz olabilir dedi bakalm
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Darısı başımızaMerhaba arkadaslar iyi aksamlar dun ishal sonrasi duzeldim cok sukurbugun 11.gunum ve test yaptm 189.37 cikti cok sukur hamileyim:) darisi sizlerin basina insallah dualarim sizinle
Benim 5.gun embriyolariydi 2 tane embriyo yerlesti doktora soyledm ikiz olabilir dedi bakalm
Genelde 10. Gün değerler çık düşük çıkıo hamilelik olsa bile 12. Gün tekrar test isteyerek teyit edio dr larMerhaba;
4 ekimde dondurulmuş embriyo transferim yapıldı doktorum 10.günde idrardan testle öğrenebilirsiniz dedi ama burda yorumlara bakınca 12.günde kanda gebelik yaptırmayı düşünüyorum zaman geçmiyor sanki en zor kısmı buymuşAllah herkesin yüzünü güldürür inşallah
Hayırlısı olsun nerde yaptırdınız benimde 1 ekim 5. Gün embiryosu ilk denememiz çok zor süreç zaman gerçekten geçmiyo yatıp kalkıp yorum okuyorumMerhaba;
4 ekimde dondurulmuş embriyo transferim yapıldı doktorum 10.günde idrardan testle öğrenebilirsiniz dedi ama burda yorumlara bakınca 12.günde kanda gebelik yaptırmayı düşünüyorum zaman geçmiyor sanki en zor kısmı buymuşAllah herkesin yüzünü güldürür inşallah
Dr un dediğini yap sen gerisini boşverBilmiyorum ilk denemem merakla ve sabırsızlıkla günlerin geçmesini bekliyoruz
İnşallahh tutunur bebişlerimiz allahım onlara can versin hayırlısını nasip etsinBrüksel tüp bebek merkezinde yaptırdık benimde 5.gün embriyosu %100 canlı olarak çözüldüğünü belirtti doktorumuz.İnşallah pozitif çıkar sonucunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?