Merhaba ;
Birşey sormak istiyorum c.tesi transfer olacak
Pcos tan dolayı direk tüp bebek yapalım dedik
27 yaşımdayım ilk denemem (umarım son olur)
5.gün transferi olacakmış.
Doktor 3.gün yani bugün yapacakken 5.güne erteledi.
Heyecanla bekliyorum. Fakat benim yumurta toplama işleminden beri sürekli kaşık Ağrısı ve gaz sancım var normal midir?
Hayirli olsun cnim.bende pkoyum 26yasindayim 4yillik evliyim.2kere asilama oldum negatif.adetim kendisi gelmez hapla geliyor.senindemi boleydi??bende tup dusunur oldum surec nasil ilerliyo biraz anlatirmisin cnm?
Canım bende 29 yasındayım 4,5 yıllık evlıyım ,esımın spermının dusuk olmasından dolayı dırek tup bebek onerdıler asılama tutmaz dedıler.Ve bende tup bebek ıcın unv. hastanesıne bas vurdum ,rapor aldım sadece ılac parasının bır mıktarını yanı 690 try ve yumurta toplama ıcın de 420 try odedım.Adetımın 3.gunu Gonaf 450 ıgnelerıne gunluk 150 doz kullanıma basladım 2 ocakta.sonar 6 ocaktada baska bır ıgeneye basladım yanı gunde ıkı ıgne vurdum gobekten.11 ocakta 09 ocakta catlatma ıgensı vurulmamı ıstedıler sonrakı gunn dınlen dedıler ve 11 ocakta yumurta toplama yapıldı(anestezi ıle) . pazartesi gunu 5. gun ve tek embrıyo olustu ınsallah onun transfer yapılacak.Sonrada 12 gun gun sonar ınsallah guzel haberler alırız:)
Canım bende 29 yasındayım 4,5 yıllık evlıyım ,esımın spermının dusuk olmasından dolayı dırek tup bebek onerdıler asılama tutmaz dedıler.Ve bende tup bebek ıcın unv. hastanesıne bas vurdum ,rapor aldım sadece ılac parasının bır mıktarını yanı 690 try ve yumurta toplama ıcın de 420 try odedım.Adetımın 3.gunu Gonaf 450 ıgnelerıne gunluk 150 doz kullanıma basladım 2 ocakta.sonar 6 ocaktada baska bır ıgeneye basladım yanı gunde ıkı ıgne vurdum gobekten.11 ocakta 09 ocakta catlatma ıgensı vurulmamı ıstedıler sonrakı gunn dınlen dedıler ve 11 ocakta yumurta toplama yapıldı(anestezi ıle) . pazartesi gunu 5. gun ve tek embrıyo olustu ınsallah onun transfer yapılacak.Sonrada 12 gun gun sonar ınsallah guzel haberler alırız:)
Yani toplamda nekadar odediniz tupe ??birde raporu nasil aldiniz asilama olmadan falan?
Ultrasonda cnım koyduktan sonrabana niye bebisimi göstermedileryerlestirilmeden once embriyoyumu gordun yoksa sonra ultrasondami gosterdiler canim
Canım transfer bu pazartesı olacak,bız raporlu oldugumuz ıcın (ama bunun yasal sartları var sızın problem nedır bılmıyorum ama) Toplam :1.110 Try odedık.
Benimde canım ilaçsız 6 ay olmasam adet olmamHayirli olsun cnim.bende pkoyum 26yasindayim 4yillik evliyim.2kere asilama oldum negatif.adetim kendisi gelmez hapla geliyor.senindemi boleydi??bende tup dusunur oldum surec nasil ilerliyo biraz anlatirmisin cnm?
inşaaalh hayırlı haberlerini takip ediyor olacağımCanim 5.güne kaldigina gore gayet kaliteli bir embriyo.sayi degil kalite onemli
benimde bugun transferimin 10.gunu ama daha test yapmadim cok heycanliyim
İnsallah hakkimizda hayrlisi olur
Transfer agrili degil ama once iceriye bi aparat yerlestiriyolar o anda kendini hic kasma,rahat birakirsan canin acimaz
Pcos tan dolayi muhtemelen cok yumurtan toplanmistir,oda sonrasinda baya agri sanci yapiyor.kac yumurtan toplandi? Benim 18taneydi ve uzun sure agrim oldu
ben transverden 10.gün yapmıştım test negatif çıkmıştı çok ağlamastim sonra 1 gün sonra tekrarladim pozitif çıkmıştı çok şükür erken yapmayın yani boşuna uzmeyin kendinizi benim gibi ama o zaman geçmek bilmiyor kan testi icin giderken sonucu belirken zaman geçmiyor için içine sigmiyor kalp atislarini hızlanıyor anlayabiliyorum sizi.Allahim isteyen herkeze evlat nasip etsin inşallahUöaro
inşaaalh hayırlı haberlerini takip ediyor olacağım
Transferden korkmuyorum okadar çok muayene oldum ki hiç gözümde büyümüyor.
Ben 11 gün sanırım transferden sonra test tarihi onun için çok endişeleniyorum nasıl geçer o zamannn!!!
Hiç gebelik testi yapmadın mı bu arada ?
Tebrikler canim :):)Kızlar Merhaba ben sonucumu öğrendim. Kan değerim 564 çıktı hamileyim darısı sizlerin başına inşallahhh.. 10gün sonra keseyi görmeye gidicez :)
Cnımm tebrik ederimm. İnşallah sorunsuz devam eder sonuna kadar. Belirtin varmiydi?Kızlar Merhaba ben sonucumu öğrendim. Kan değerim 564 çıktı hamileyim darısı sizlerin başına inşallahhh.. 10gün sonra keseyi görmeye gidicez :)
Hadi gozun aydin canimKızlar Merhaba ben sonucumu öğrendim. Kan değerim 564 çıktı hamileyim darısı sizlerin başına inşallahhh.. 10gün sonra keseyi görmeye gidicez :)
Sağol canım darısı başına :)Tebrikler canim :):)
Sağol canım belirtimidir bilmiyorum ama kasık ağrısı olmuştu kramp şeklinde birde son zamanlar göğüslerimde zonklama oluyordu. Birde geceleri belli saatlerde uyanıyordum sürekliCnımm tebrik ederimm. İnşallah sorunsuz devam eder sonuna kadar. Belirtin varmiydi?
Sağol canımHadi gozun aydin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?