TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Sağol canım belirtimidir bilmiyorum ama kasık ağrısı olmuştu kramp şeklinde birde son zamanlar göğüslerimde zonklama oluyordu. Birde geceleri belli saatlerde uyanıyordum sürekli
Benim 4. Günüm hiçbir belirtim yok. Daha erkenmi yoksa tutmadımı

Benim 4. Günüm hiçbir belirtim yok. Daha erkenmi yoksa tutmadımı
Herkeste belirti olucak diye birşey yok canım. Bazılarında hiçbirşey olmuormuş. Benimkide belki belirti değildir. İlaçlarla alakalıdır bilemiyorum ki. Kötü düşünme olucak diye düşün. Allah herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin

Amiiiinnn. İnşallah. 5. Gün 5aa embriyo transfer edildi. Doktor daha ötesi yok dedi ama işte çok tedirginim

Tedirgin olma bence olucağına inan Allah yazdıysa zaten oluyor. Haftaya güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah cnimm inşallah. Ben 7. Gün salı günü kanda baktircam zaten. Dayanamicam işe baslicam. Varsa evimde seviniyim yoksada evimde üzüleyim

Geçen ay rahim duvarı ince olduğundan ertelendi bu ayda biraz zor kalinlaşti ondan dolayı stres oluyor
Hmm anladim merak edip sordugunu sanmistim canim , ben hic bilmiyorum 3. Trasferim 3undede hicbir bilgim yoktu rahim kalinligim kacti, ins hersey gönlüne gore olur canim sorun cikmaz

Kizlarr transferin 11.gününden once idrarda cift cizgi görenler hepiniz erken gebelik testiylemi yaptiniz.11.günümde 5liralik testlerle bugun negatif gordum,aksam kan vericem ama cok üzgünüm lutfen bilgisi olanlar yazabilirmi

Umutsuz olma.. benim hamileliğimde 9.gunden baslayarak idrar testi yapmistim.. hep negatifti..12.gun test sonucum 550 iken bile idrarda cikmadi.. inat etmistim..14.gunde idrar testinde pozitifti

Umutsuz olma.. benim hamileliğimde 9.gunden baslayarak idrar testi yapmistim.. hep negatifti..12.gun test sonucum 550 iken bile idrarda cikmadi.. inat etmistim..14.gunde idrar testinde pozitifti
Canimmmm insallah öyle olur,cok tesekkur ederim
Aksam kan vericem,son ümit..

Canım ben 9.gün 5 tlilik testle yapmıştım silik çizgi çıkmıştı 11. Günde yine o testle yaptım çift çizgi çıktı ama bazen idrar testlerinde çıkmayabiliyormuş o yüzden kan testine göre bakarsın

Ins guzel haberler verirsin

İnşlhh

Bugün transferim yApıldı 5.gün embriyosu birtane 1.kalite 5AB bir tanede 5 compact embriyo transfer edildi.
Bu compact ne oluyor tam anlamadım ama :)

Test günüm 23 Ocak'ta

Aman dinlen is yapma.yani kac tane transfer ettiler ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…