TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Böyle bir şey hiç görmedim canım....
transferden önce bilgilendirme yapmadılar mı?
kaçıncı gün transferiydi ?
benimkiler de 5AB Ve 5 Compact diye yazıyordu. yanlış yere bakmış olabilir misin kağıtta?

Hayır eminim bilmiyorum cok tedirgin oldum

Hayır eminim bilmiyorum cok tedirgin oldum
Hiç gergin olma tatlım senin embriyoların içerisinde en kalitelisini transfer etmişlerdir psikolojik olarak yorma kendini sonuçta bebeklerin seninle şuan ve etkileniyorlar hiç bir tüp bebek merkezi daha iyi kalitede bir embriyo varken kötü olanı koymaz demem o ki en iyisi şuan içinde ona odaklan hayırlısıyla iyi sonuçlar alırsın test tarihin ne zaman?

Merhaba kizlar..
Benden malesef kotu haber transferim tutmadi...
Embriyolarim mukemmel dercedeydi hatta ebriyolog ve doktorum %100 eminlerdi tutacagindan. Cumartesi tahlil gunumdu sonuc 5.1 yani negatif...bugunde hem testi tekrarlamaya hemde doktorla gorusmeye gittim. Sonuc yine negatif. Doktorum cok saskinim seni ben hamile bekliyodum dedi. Sebebini ogrenmek icin histereskopi yapilacak duruma gore de tekrardan dondurulmus embriyolar transfer yaapilacak.
Yilmak yok allahin izniyle olana kadar devam insallah...

Tesekkür ederim canım benim test tarihim 23 ocak

Yani rapor almak icin 4senelik evli ve 3kere asilama olmak sarti war sanki..bende pko war cnm polikistik over yani.ilacsiz adet olamam mesela.try derken ???1110 lirami tuttu yani hepsi???devlettemi bu?

Evet canım 1110 try tuttu . Sende bı basvur sansını dedı cok gec kalmadan . Ben kocaelı umuttepe unv. hastanesınde yaptırım.Dun de transfer oldu .Bakalım suan bekleme asamasındayım:) DArısı basına ınsallah.

Canım benım uzulme lutfen pes etmek yok olucak ınsallah sen ııcını ferah tut bu sefer tek tasla ıkı kus olur bakarsın :)

cogito88 ne kadarlık çıktı senin bebek kaç haftalık oluyor. Ben testimi aldığımda doktor yoktu soramadım.
Selam canim bende sana yazacaktim ayni gun transferimiz oldugu icin birlikte konusacak cok seyimiz olacak :) beni doktorun hemsiresi aradi 14. Gun 1019 iyi bir deger ama carsamba tekrarlayin bakalim artis 2 kati mi dedi. Ona gore ilaclarda duzenleme yapariz dedi sanirim kontrol tarihinide hcg sonucuna gore soyleyecek

Ben gittiğimde kliniğe kan vermek için doktorumda yoktu asistanıda başka doktorun asistanı söyledi hamilesiniz diye. 2 gün sonra gel falan demediler 564,6 çıkmıştı değerim düşük olmadığı için bidaha bakmaya gerek duymadılar. İlaçlara aynen devam dendi. 24 Ocağa keseyi görmek için randevu al dedi. Doktorumdan randevu aldım. 24 ocakta keseyi görmeye gidicez.

Canım benım uzulme lutfen pes etmek yok olucak ınsallah sen ııcını ferah tut bu sefer tek tasla ıkı kus olur bakarsın :)
Insallah canim :) ama esim benden daha cok etkilendi. Bu sefer de tutmazsa bidaha denemem diyo kiziyorum kendisine beni motive etmen gerekirken aksine moralimi bozuyosun diyorum onuda anliyorum ama yine de beni motive etmesi gerekiyo

hayırlı olsun inşlhh..

İdrar testinde mi çıktı :)

bnmde 5.gün 5Ab transferimin 4.günü :)
Evet cnim benim. Ilk idrarla. Rabbimin izniyle yarın kan testindede guzel degerler gorsem icim rahatlicak. Korkuyorum kimyasal falan olcak diye

Evet cnim benim. Ilk idrarla. Rabbimin izniyle yarın kan testindede guzel degerler gorsem icim rahatlicak. Korkuyorum kimyasal falan olcak diye
hadi inşlhhh canım dualarım seninle idrarda şimdiden çıktıysa bir sorun olmaz bence. Bende 8.günü test yapacağım. Hangi testi kullandın ?

evrene olumlu mesaj gönderr bebeşin seninleee :)

tek mi çift mi transfer ?

Insallah cnim. 5 tl lik ucuz testlerden aldim cnim. Tek embriyo ama doktor çoğul gebelige cok uygun dedi. Bide bizim genlerdede var eşim tarafundada bnim tarafımdada. Bakalım ya nasip :)

Ay cok sevindim hayırlı olsun bence kesin hamilesin belirtilerin neydi bide yatıyor uzun neler yaptın cok merak ediyorum yaa
Hep bu anı bejledim. Çünkü ben hep burda umut aradım. Simdi sira bende nasipse :) Canım öncelikle çok ama çok dua ettim ki kesinlikle buna bağlıyorum. Bide saglikli beslendim diger negatifimden sonra. Transferden sonra evde ve dışarda yürüyüşler yaptım 1 saat falan. Digerinde hel yatmıştım 3 gun boyunca. Ama egilmedim ağır kaldirmadim. Ve her gün kabak çekirdeği ve ananas yedim. Belirtiye gelince ilk 3 gün hicbisey yoktu. Hatta belirtisiz hamile olanlsr topiklerine falan bakiyodum. 4. Günden sonra belim cok ağrıdı. 5. Gün kasıklarımdan vajinama ordanda bacagima kadar inen sızlamalar oldu 6. Günden itibaren adet olacakmışım gibi agrim vardi. Ve 7. Gün yani dün aksam lekelenmem oldu. Suan hicbisey hissetmiyorum. Ve ben kendimi dinleyen biri değilimdir yani bunlar belirgin seylerdi. Önceki denememde hic bisey yoktuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…