- 20 Ekim 2016
- 54
- 52
- 3
- 36
Hım sagolll canımda benim transferin ikinci günü yarın bende banyo yapabilirim zannettimyani sonucu alana kadar aldıktan sonrada pozitif sonucu çok şükür. yapmadım genelde sürekli dinledim
inşallah Allahın izniyle olumlu sonuç alırsınİzHım sagolll canımda benim transferin ikinci günü yarın bende banyo yapabilirim zannettim
Amin inşallah canım sağolasin seninde hamileliğin GÜZEL gecer sag salim kVusursunuzinsalla
inşallah Allahın izniyle olumlu sonuç alırsınİz
Benim doktorum ılık suyla banyo yapmanda bir sakınca Yok demiştiHım sagolll canımda benim transferin ikinci günü yarın bende banyo yapabilirim zannettim
Sagolll canım yapmaktan vazgeçtim sakınca yok ama bir tedirgin oldum isteBenim doktorum ılık suyla banyo yapmanda bir sakınca Yok demişti
Hayırlısı olsun cnm bnde yapamadım evdeyim çarşamba ile başlayacağım dün transferim oldu.Sagolll canım yapmaktan vazgeçtim sakınca yok ama bir tedirgin oldum iste
Cuma günü transferim yapıldı 23 Ocak test günümHayırlısı olsun cnm bnde yapamadım evdeyim çarşamba ile başlayacağım dün transferim oldu.
Salı akşamına duş almayı plAnlıyorum
Senin ne zamn yapıldı transfer?
Merhaba canim yakiniz seninle benimde transferim 2 ocakta oldu ama hala test yapmadim doktor 17 ocak verdi test tarihini, esim oncesinde yapmami istemiyor :) insallah pozitifi gorursun canimMerhaba kizlar benimde tranferimin 11 ci günü 2 tane 5ci gun embriyosu konuldu inşallah sıkıca tutunur bana bebislerim yarin kan testi yapmayi dusunuyorum asıl test günüm 19ocak rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin amin
Benimde 5.gün transferi ve doktor 23 ocak test tarihi verdi.Merhaba kizlar benimde tranferimin 11 ci günü 2 tane 5ci gun embriyosu konuldu inşallah sıkıca tutunur bana bebislerim yarin kan testi yapmayi dusunuyorum asıl test günüm 19ocak rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin amin
Benimde 5.gün transferi ve doktor 23 ocak test tarihi verdi.
Blast taransferletinde 9.günde bekli oluyormuş
Ama doktordan doktora fark var
Bnm doktorum biraz rahat
Canim bende ara ara kasik agrisi oluyor batma seklinde, ama onun disinda goguslerde sislik var, fakat uclarinda falan hassasiyet yok. Umarim olumlu olur hepimizinki canim yaa cok heyecanliyimCanim sende belirti varmi benim kasiklarimda ara ara ağrılar oluyo bide goguslerde hassasiyet var ilaclardan da olabilir ama inşallah gercek belirtilerdir bebislerim benimledir inşallah
Canim aslinda yarindi ama dayanamadim artik sende umut oldun az once kan verdim 12:15 te sonuc cikacak, dua et canimcogito88 canım ne yaptın. Kan tahlilin bugün müydü?
Ay hadi bakalım hayırlısıyla dualarım seninle inşallah hamilesindir. Haber ver hemen banadaCanim aslinda yarindi ama dayanamadim artik sende umut oldun az once kan verdim 12:15 te sonuc cikacak, dua et canim
Tamam canim cok sagolAy hadi bakalım hayırlısıyla dualarım seninle inşallah hamilesindir. Haber ver hemen banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?