TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Merhaba kizlar benimde tranferimin 11 ci günü 2 tane 5ci gun embriyosu konuldu inşallah sıkıca tutunur bana bebislerim yarin kan testi yapmayi dusunuyorum asıl test günüm 19ocak rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin amin

Merhaba kizlar benimde tranferimin 11 ci günü 2 tane 5ci gun embriyosu konuldu inşallah sıkıca tutunur bana bebislerim yarin kan testi yapmayi dusunuyorum asıl test günüm 19ocak rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin amin
Merhaba canim yakiniz seninle benimde transferim 2 ocakta oldu ama hala test yapmadim doktor 17 ocak verdi test tarihini, esim oncesinde yapmami istemiyor :) insallah pozitifi gorursun canim

Benim esimde istemiyor ama be dayamiycam yapcam yarin inşallah seninde pozitif olur sonucun canim benimde 4ocakta transfer oldu

Canim sende belirti varmi benim kasiklarimda ara ara ağrılar oluyo bide goguslerde hassasiyet var ilaclardan da olabilir ama inşallah gercek belirtilerdir bebislerim benimledir inşallah

Benimde 5.gün transferi ve doktor 23 ocak test tarihi verdi.
Blast taransferletinde 9.günde bekli oluyormuş

Ama doktordan doktora fark var

Bnm doktorum biraz rahat

Benimde 5.gün transferi ve doktor 23 ocak test tarihi verdi.
Blast taransferletinde 9.günde bekli oluyormuş

Ama doktordan doktora fark var

Bnm doktorum biraz rahat

Inşallah hayırlı sonuc alirsin canim evet 7ci gunden itibaren kanda cikiyomus aslinda ama doktorum test tarihi 16 gun sonra versi bakalım hayirlisi artik rabbim kucagimizi bos birakmasin

Canim sende belirti varmi benim kasiklarimda ara ara ağrılar oluyo bide goguslerde hassasiyet var ilaclardan da olabilir ama inşallah gercek belirtilerdir bebislerim benimledir inşallah
Canim bende ara ara kasik agrisi oluyor batma seklinde, ama onun disinda goguslerde sislik var, fakat uclarinda falan hassasiyet yok. Umarim olumlu olur hepimizinki canim yaa cok heyecanliyim

Kızlar selam. Benim 5. Günüm bitti. 5. Gün 5aa embriyo transfer edilmişti. Belirtimi bilmiyorum dünden itibaren belim ağrıyo ve göğüslerim taş gibi ama hassasiyet yok. Ve bugünde kasıklarımda sızı gibi bişeyler var. Sizde durumlar nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…