- 22 Ekim 2016
- 299
- 114
- 18
- 40
Canim aslinda yarindi ama dayanamadim artik sende umut oldun az once kan verdim 12:15 te sonuc cikacak, dua et canim
Canim aslinda yarindi ama dayanamadim artik sende umut oldun az once kan verdim 12:15 te sonuc cikacak, dua et canim
Cok sagol canim benim hepimiz guzel sonuclar alalimInsallaaaaaaahhhhh pozitif çıkar duam senle
canımmmm ay burdan okudum şimdi kan vermişsnnn güzel haberlerini alıcaz inşallah bekliyoummCok sagol canim benim hepimiz guzel sonuclar alalim
Hayirlı olsunnn insallhh cok sevindimKizlaaaaar hamileyim sonucum 1019 cikti cok sukur oyle mutluyum ki rabbime sukurler olsun hepinize dua ediyorum allah insallah bu duyguyu hepinize yasatsin
Canımm çok sevindimm hayırlı olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh ☺Kizlaaaaar hamileyim sonucum 1019 cikti cok sukur oyle mutluyum ki rabbime sukurler olsun hepinize dua ediyorum allah insallah bu duyguyu hepinize yasatsin
Cok sagol canim benim cok mutluyum, allah herkese nasip etsinCanımm çok sevindimm hayırlı olsun allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh ☺
Cok sagol canim, amin insallah. Ben 14. Gun yaptim canimHayirlı olsunnn insallhh cok sevindim
Darısı bizim başımıza kaçıncı gün yaptırdın kan testini?
Hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin inşallah bizlere de dua et çok sevindim sonucunaKizlaaaaar hamileyim sonucum 1019 cikti cok sukur oyle mutluyum ki rabbime sukurler olsun hepinize dua ediyorum allah insallah bu duyguyu hepinize yasatsin
Cok sevindim senin adina canim inşallah sağlıkla kucagina alirsin bebeginiKizlaaaaar hamileyim sonucum 1019 cikti cok sukur oyle mutluyum ki rabbime sukurler olsun hepinize dua ediyorum allah insallah bu duyguyu hepinize yasatsin
Sen naaptin canim, cok sagolCok sevindim senin adina canim inşallah sağlıkla kucagina alirsin bebegini
Canim idrar testi negatif cikabiliyormus bence kan testi yaptir, insallah pozitifi gorursunKızlar ben de transferimi yaptirdim yarın 11. Günüm kan testi yaptiracagim. Gerci ben dayanamadim bugun erken gebelik testi yaptim negatif malesef...
Canim idrar testi negatif cikabiliyormus bence kan testi yaptir, insallah pozitifi gorursun
Kacinci gun embriyosuydu canim?Insallah canim Allah duysun
Insallah canim Allah duysun
Benim kan testi sonucu 10.42 canim malesef tutmadi galibaSen naaptin canim, cok sagol
Kızlar ben de transferimi yaptirdim yarın 11. Günüm kan testi yaptiracagim. Gerci ben dayanamadim bugun erken gebelik testi yaptim negatif malesef...
üzülmee bence ben cumartesi günü transfer için hastaneye gittiğimde yanımda mahfolmuş bir kadın vardı.Kızlar ben de transferimi yaptirdim yarın 11. Günüm kan testi yaptiracagim. Gerci ben dayanamadim bugun erken gebelik testi yaptim negatif malesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?