TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Kizlaaaaar hamileyim sonucum 1019 cikti cok sukur oyle mutluyum ki rabbime sukurler olsun hepinize dua ediyorum allah insallah bu duyguyu hepinize yasatsin
Hayirlı olsunnn insallhh cok sevindim

Darısı bizim başımıza kaçıncı gün yaptırdın kan testini?

Kızlar ben de transferimi yaptirdim yarın 11. Günüm kan testi yaptiracagim. Gerci ben dayanamadim bugun erken gebelik testi yaptim negatif malesef...

Kızlar size birşey sorabilir miyim transferimiz cuma günü oldu sorduğumda iyi dediler ben sizlerden gördüğüm kadarıyla merak ediyordum kalite nasıl diye esimin gönderdim bugun hastaneden kagıt vermişler kağıtta iki embriyo kalitesi:1XFM_M 1XH_F BU NE DEMEK bilen varsa söylesin merak ediyorum

Kızlar ben de transferimi yaptirdim yarın 11. Günüm kan testi yaptiracagim. Gerci ben dayanamadim bugun erken gebelik testi yaptim negatif malesef...
üzülmee bence ben cumartesi günü transfer için hastaneye gittiğimde yanımda mahfolmuş bir kadın vardı.
konuşmadık ama yüzünden belliydi. Daha sonra hemşire kan sonucunu getirdi.
şok oldu. Bir akşam öncesi gebelik testi yapmış tek çizgi çıkmış o yüzden morali bozukmuş.
hiçç moralini bozma en önemlisi kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…