TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Aynen çanım bende öyle çokmdikkat edemiyorum ama ne yapayım elimden gelen bu kadar . Bendede inceden bel agrısı var . Başka bişey birşey YÖK . İlk hamilelikle göğüsler şişmişti agrı yapmıştı ama kaçıncı günde hatırlamıyorum . Hayırlısı bakalım

Rabbim size bağışlasın inşallah canım ama yinede çamaşır falan asma çok ziplama dikkat et lütfen . Allahım utanditmasin inşallah

canım aynen işte dikkat ediyoruz diyoruz da ne kadar allah bilir nasipte ne varsa o bende 5.gün bi belirti yok sende çamaşıra uzanmaya dikkat et yinede aklına getir:)

Kizlarrrr gunaydin cift cizgiyi goren arkadasim Rabbm saglicakla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza kizlar transferi aayarsak bugun 5.gun cok hafif kasik agrisi oda dikkatli dinlersem:) goguslerde hic bisi yok belim inceden sizi var.agrilarim gidiyo Hayirlisi bakalim cumartesi sabahi idrar testi yapmak istiyom guzel sonuclar almak nasip olur hepimize insallah

Rabbim size bağışlasın inşallah canım ama yinede çamaşır falan asma çok ziplama dikkat et lütfen . Allahım utanditmasin inşallah
Canım çok sağol . Nasıl yapacağımı bende bilmiyorum eşim işten geç çıkıyor o gelince çocukla ilgileniyor . Çokta iş sunamıyorum yeterince yapıyor . Hergün bi makina muhakkak yıkanıyor çocuk ıslatıyor bişey oluyor mecbur yıka as . Ama tabi yavaş yavaş yapıyorum . İnsan bişey hissedeceğinde ne yapacağınıza bilmiyor . Umut ve umutsuzluk aynı anda

Cnm slm benimde transfergununu saymazsak 5. gunum benimde hafif kasık agrısı dısında bişeyim yok ctesı erken değil mi cnm

Cnm slm benimde transfergununu saymazsak 5. gunum benimde hafif kasık agrısı dısında bişeyim yok ctesı erken değil mi cnm
Erken ama ben genede bi bakmak istiyorum canim eger cikmazsa ben cok etkilemem kendimi sonucta erken yaptigimi biliyorum.cok ozeniyorum cift cizgiye canim bu sebepten erkenden baslicam 3.gun embriyosunu en erken idrar testinde kacinci gun gorduler bilmiyorum ama 5.gun embriyosu olsaydi cuma kesin cikardi Allahtan hayirlisi varsada yoksada idrar testi gercegi degistirmez canim insallah pozitifi goruruz.sen ne zaman yapmayi dusunuyorsun?

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah hepimize hayırlısıyla bebişlerimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasıp etsin. Bi belirtim olmadı sadece bel ağrısı var bir türlü geçmeyen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…