Aynen çanım bende öyle çokmdikkat edemiyorum ama ne yapayım elimden gelen bu kadar . Bendede inceden bel agrısı var . Başka bişey birşey YÖK . İlk hamilelikle göğüsler şişmişti agrı yapmıştı ama kaçıncı günde hatırlamıyorum . Hayırlısı bakalımCanim bana 3.gun embriyosu iki tane taze taze transfer ettiler.bende oyle surekli yatip dinlenemiyorum canim sikiliyo ben drek normal hayata dondum canim yemegimi yapiyorum mutfak isimi yapiyorum sadece agir kaldirmiyorum arada uzaniyorum bu kadar.bende kasiklarda ve belde agri var ama trasfer inceside vardi sanirim belirti icin saten cok erken Rabim hayirlisini nasip etsin insallah saglicakla
Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferim oldu inşallah güzel sonuçlar aliriz
Kızlar bugün dondurulmuş embriyo transferim oldu inşallah güzel sonuçlar aliriz
Eğilmek uzanmak bunları hiç duymadım . Bari anlatayım da pozitifi alırsam örnek olurum dimi :) . Ben bugün iki makina çamaşır astım hemde yükseknyerde askılık. Saklambaç oynadık kızımla . Kucağıma zıplıyor kontrol edemiyorum . Anne kucağına al kal otuma tefonu bıyak uyuma azıcık dinlen . Saniye durduğumuz yok . Sagolsun eşim evi süpürdü dip bucak . Ama makina boşaltmak dizmek bütün işleri yapıyorum . Bacım kim yapsın :) bide çocuk olmasa umursamıycam ama ona hizmet şart oluyor . Rabbim nasipnedecekse böylede eder inşallah . Etmesede vardır bir bildiği ne yapalım hakkımızda hayırlısı . Karnımdaki gaz sancısını bile ona bağlıyorum . İnşalalh oradadır tutunmuştur meleğim . 14 şubat hayırlınolsun inşalalh
canım aynen işte dikkat ediyoruz diyoruz da ne kadar allah bilir nasipte ne varsa o bende 5.gün bi belirti yok sende çamaşıra uzanmaya dikkat et yinede aklına getir:)Eğilmek uzanmak bunları hiç duymadım . Bari anlatayım da pozitifi alırsam örnek olurum dimi :) . Ben bugün iki makina çamaşır astım hemde yükseknyerde askılık. Saklambaç oynadık kızımla . Kucağıma zıplıyor kontrol edemiyorum . Anne kucağına al kal otuma tefonu bıyak uyuma azıcık dinlen . Saniye durduğumuz yok . Sagolsun eşim evi süpürdü dip bucak . Ama makina boşaltmak dizmek bütün işleri yapıyorum . Bacım kim yapsın :) bide çocuk olmasa umursamıycam ama ona hizmet şart oluyor . Rabbim nasipnedecekse böylede eder inşallah . Etmesede vardır bir bildiği ne yapalım hakkımızda hayırlısı . Karnımdaki gaz sancısını bile ona bağlıyorum . İnşalalh oradadır tutunmuştur meleğim . 14 şubat hayırlınolsun inşalalh
İnş cnm hayırlısı olsunKızlar bugün dondurulmuş embriyo transferim oldu inşallah güzel sonuçlar aliriz
Allah ım isteyen herkese nasip etsin şoktayım hala
isteyen herkese nasip etsinGözün aydın arkadaşım, senin adına çok mutlu oldumAllah tamamına erdirsin
Anaammm ne güzel cnm hayırlı olsun bizim içinde dua et
Amin cnm sagolasın belirtilerin var mıydı?Allah razı olsun. Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canm tesekkur ederim:)Hayırlı olsun canım Allah size bağışlasın inşallah
Canım çok sağol . Nasıl yapacağımı bende bilmiyorum eşim işten geç çıkıyor o gelince çocukla ilgileniyor . Çokta iş sunamıyorum yeterince yapıyor . Hergün bi makina muhakkak yıkanıyor çocuk ıslatıyor bişey oluyor mecbur yıka as . Ama tabi yavaş yavaş yapıyorum . İnsan bişey hissedeceğinde ne yapacağınıza bilmiyor . Umut ve umutsuzluk aynı andaRabbim size bağışlasın inşallah canım ama yinede çamaşır falan asma çok ziplama dikkat et lütfen . Allahım utanditmasin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun inşallah canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yumoşunu.
Cnm slm benimde transfergununu saymazsak 5. gunum benimde hafif kasık agrısı dısında bişeyim yok ctesı erken değil mi cnmKizlarrrr gunaydin cift cizgiyi goren arkadasim Rabbm saglicakla kucagina almayi nasip etsin darisi basimizakizlar transferi aayarsak bugun 5.gun cok hafif kasik agrisi oda dikkatli dinlersem:) goguslerde hic bisi yok belim inceden sizi var.agrilarim gidiyo Hayirlisi bakalim cumartesi sabahi idrar testi yapmak istiyom guzel sonuclar almak nasip olur hepimize insallah
Erken ama ben genede bi bakmak istiyorum canim eger cikmazsa ben cok etkilemem kendimi sonucta erken yaptigimi biliyorum.cok ozeniyorum cift cizgiye canim bu sebepten erkenden baslicamCnm slm benimde transfergununu saymazsak 5. gunum benimde hafif kasık agrısı dısında bişeyim yok ctesı erken değil mi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?