- 4 Şubat 2017
- 5
- 8
- 16
- 40
Allah razı olsun canım teşekkür ederim.Hayirli olsun cnm Allah dewaminida getirsin insallah
Amin cnm cok sevındımArkadaşlar merhaba. Bugün transferimin 10.günü ve dayanamayıp kan testi yaptım. 303 sonuç çıktı. Allah hepinize hayırlısıyla pozitif sonucu göstersin.
Canim hayirli olsun benimde 2.gunum daha cok var:) benim 3.gun embriyosu 2 tane trasfer ettiler seninki 5.gun benden daha sanslisin Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah 4 gun sonra idrarda bakabilirsin yani ben bakmayi planliyorum:)Kıslar selam bende subat 2 Persembe günü transferim oldu bugun 3. gunum beklemek cok zor 5. GUN bir embriyo yüklendi bazen umut bazen umutsuzluk oluyor hakkımızda hayırlısı
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi . Burnum sızladı yemin ederim . Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın . Elhamdulillah bir kızım oldu 2014 te tüp bebek denemesiyle ilk seferde tutu . Ondan sonra bu 3. Denemem dondurulmuşlarla iki sefer tutmadı bu sefer de hem karamsar hem umutluyum rabbim en iyisini bilir . Embriyolar çok kaliteli olmasına rağmen tutmadılar . Buseferde tutmasa bir dahaki sefere 2 tane transfer edeceklerini söylediler . Ben Fransa'da yaşıyorum burda tedavi okuyorum . 6. Tane daha dondurulmuş embriyo var bakalım rabbim nasip ede inşallah bu sefer . Kızım 22 aylık oldu şükürler olsun Onur'da çok zorluklarla aldım kucağıma . Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahArkadaşlar merhaba. Bugün transferimin 10.günü ve dayanamayıp kan testi yaptım. 303 sonuç çıktı. Allah hepinize hayırlısıyla pozitif sonucu göstersin.
Canim benimde cuma gunu oldu transferim ama sanirim o gun sayilmiyor bu sebepten 2.gunumuz bugunRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bebeğinizi . Burnum sızladı yemin ederim . Allah kimseyi evlat hasretiyle sınamasın . Elhamdulillah bir kızım oldu 2014 te tüp bebek denemesiyle ilk seferde tutu . Ondan sonra bu 3. Denemem dondurulmuşlarla iki sefer tutmadı bu sefer de hem karamsar hem umutluyum rabbim en iyisini bilir . Embriyolar çok kaliteli olmasına rağmen tutmadılar . Buseferde tutmasa bir dahaki sefere 2 tane transfer edeceklerini söylediler . Ben Fransa'da yaşıyorum burda tedavi okuyorum . 6. Tane daha dondurulmuş embriyo var bakalım rabbim nasip ede inşallah bu sefer . Kızım 22 aylık oldu şükürler olsun Onur'da çok zorluklarla aldım kucağıma . Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Cnm senın içinde hayırlısı olsunInş hepimiz yüzü güler doktor bana test günü subat 17 dedı beklemek istıyorum ama kararsızımCanim hayirli olsun benimde 2.gunum daha cok var:) benim 3.gun embriyosu 2 tane trasfer ettiler seninki 5.gun benden daha sanslisin Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah 4 gun sonra idrarda bakabilirsin yani ben bakmayi planliyorum:)
Cnm benımde 3. Gün transfer gününü saymadım ama bana 17 si dedi doktorum hakkımızda hayrlısı inş yüzümüz gülerMerhaba arkadaşlar benimde cuma günü transferim oldu bugün 3. Gün . 5. Gün blastosist dondurulmuş transfer edildi . Ayın 14 ü test günüm . İnşqllah rabbim dualarımızı kabul etsin evlat sahibi olmak isteyen herkesin kucaklarını doldursun inşallah
Benimde test gunum 15 subat canim herkese farkli gun vermisler beklicez artik ama ben idrar testi yaparimCnm benımde 3. Gün transfer gününü saymadım ama bana 17 si dedi doktorum hakkımızda hayrlısı inş yüzümüz güler
Dogru cnm herkesin gunu farklı beklemekte zor hakkımızda hayırlısıBenimde test gunum 15 subat canim herkese farkli gun vermisler beklicez artik ama ben idrar testi yaparim
Slm kizlar bende 3haftalk hamileym bel agrisi akinti var normalmi sizce
Olsun canım benim de baştan öyleydi inşallah Rabbim size de yaşarsın bu sevindi güzel haberleri bekliyoruz inşallahCanim normaldir valla ben daha transferi yeni oldum okadar sisimki 6 aylik gibi:) sen gene hamileymissin birak sissin:)
İnsallah canim Saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize.bel agrim cok canim bunuda ilaclarmi yapiyo?senddde varmi?Olsun canım benim de baştan öyleydi inşallah Rabbim size de yaşarsın bu sevindi güzel haberleri bekliyoruz inşallah
İnsallah canim Saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim hepimize.bel agrim cok canim bunuda ilaclarmi yapiyo?senddde varmi?
BakaliM canim nasipten ote koy yokEvet canım cok asırı olmamakla bırlıkte agrım var ama ben cok dıkkat edıyorum ,fazla dıkkat edıyorum hatta:) hele gece hıc bel agrısından uyuuyamıyordum ,cok zorlanıyordum ama sımdı daha ıyıyım:)
BakaliM canim nasipten ote koy yokcanim ilk idrar testini ne zaman yaptin benim 3.gun embriyosu cumartasi 7.gun oluyor yapsammi?
Arkadaşlar merhaba. Bugün transferimin 10.günü ve dayanamayıp kan testi yaptım. 303 sonuç çıktı. Allah hepinize hayırlısıyla pozitif sonucu göstersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?