TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Sürekli yatmiyorum iğne vurmaya gidiyorum her gün evde yürüyüş yapıyorum tek olduğum için kendime Yemek için bi şeyler hazırlıyorum nasip cnm artık valla telefon elimden düşmüyor malesef
İnan dun başka seyler düşünüyordum bugün başka.... herşey yolunda gider inşallah...

9

Canim Merhaba. Bende Turgut beyin hastasıyım. Sana iyi oran falan vermiş. Bana hiç olumlu olumsuz bir şey demez. Sadece bu kez rahmin durumu çok iyi dedi. Rabbim bi daha toparlanma ve başlama gücü versin. Bu arada asla kendinde suç arama. Her şey nasip...
Oyle abla hersey nasip herseyde vardir bi hayir banada hicbirsey soylemedi ikinciye 10uncu ayda gidicez Allah izin verirse :)

Ablalrm size bisey sormak istiyorm ya esimde sperm sayisi cok az keciboynuzu kurunu yapsam sorun olurmu cok merak ediyorm aranzda hic yapan oldumu acaba

Merhaba arkadaşlar 30 ağustos 5.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bugün 7.günüm ama benim çok sancılarım var ateş basması da çok dün akşam sol kasığımdan bacağıma vuran ağrım vardı ama geçti bugün .Benim gibi sıkıntılar yaşayıp pozitif sonuç alan var mı ?Sabretmek çok zor insan dert ortağı arıyor .
Canim Merhaba;
Bende 29 ağustosta transfer oldum. Dediğin ağrıların aynısı bende de var. 3. Günden beride testlerim pozitif. Bir de taa vajina ya kadar adet ağrısı var. İnşallah bu kez benimki kimyasal olmaz. Hep pozitif haberler alırız :)

Kızlar ya dünden beri beyaz akıntım oluyor ara ara tutmadı mı acaba ya moralim bozuldu taktım şimdi bunu

Hangi ilaçlar vardı sende ? Bende progestan fitil vagifem crino jel ecopirin prednol ve vitaminler...bant iğne vermedi acaba ilaçlar mı yeterli gelmedi dye düşünüyorum rahim kalınlığıda çok iyiydi.kafadasorular
Benim de aynı ilaçlar bir de cyclo prognovayı kullandım. Ne zaman adet olacağını söyledi mi Dr ? Sürekli yatmayı önermediler günlük hayatınıza dönün dedi bana hemşire !! Tedaviye Aa verecekmisiniz yoksa hemen başlıcakmısınız, biz karar veremiyoruz !!

Benim de aynı ilaçlar bir de cyclo prognovayı kullandım. Ne zaman adet olacağını söyledi mi Dr ? Sürekli yatmayı önermediler günlük hayatınıza dönün dedi bana hemşire !! Tedaviye Aa verecekmisiniz yoksa hemen başlıcakmısınız, biz karar veremiyoruz !!
Bayramda adet olursun dedi sadece.baslamak istiyoruz bazen de acaba birkaç ay kendinden oluru mu beklesek diyoruz ama bayramdan sonra gorusmeye kesin gideriz...

Kızlar diğer 5 transferde yatmıştım ama bunda sadece hastanede 20 dk yattım okadar Dr günlük hayatına don dedi.ben ee gelir gelmez oğlum kucaktan inmedi ve hep yep yap ev supur oğlanı bilmiyorum ya tutar mı

Merhaba hanimlar benim deger 14ten 41e cikip geri dusmustu ilaclari kestim 5gun sonra falan kanamam basladi dun aksam uzeri basladi bugun doktora gittim anlattim muane etti yikildim gene dusuk yapmışım 2denememdede dusuk oldu genetik tarama yapicakmislar vs dedim suan hazir deilim psikolojik olarak dusugu duydummu ben kendime gelemiorum

Merhaba hanimlar benim deger 14ten 41e cikip geri dusmustu ilaclari kestim 5gun sonra falan kanamam basladi dun aksam uzeri basladi bugun doktora gittim anlattim muane etti yikildim gene dusuk yapmışım 2denememdede dusuk oldu genetik tarama yapicakmislar vs dedim suan hazir deilim psikolojik olarak dusugu duydummu ben kendime gelemiorum
Aceba çokmu hareket ediyorsun yada yol felan yuruyor sun ben normal hayatiniza dönün demelerine pek inanmıyorum sonuçta bu normal yolla olan bisi değil alet edavatlarla oluyor sürekli değil ama bence çoğunlukla dinlenmeli ben ilkinde de bunada hep evdeyim iğne dışında dışarı cikmiyorum ve hiç kendimi yormuyorum bu tabiki nasip te önemli ama biraz dikkat etmeliyiz

Merhaba Arkadaşlar,

Ben 27 ağustosta transferim yapıldı. Yarın bhcg testim yapılacak 9. ve 10 gün idrar gebelik testleri yaptım. sonuç: negative gösterdi. moral düştü haliyle ... 10 hücreli ve 6 hücreli iki embriyomuz oluştu 2 embriyomuzunda transferi yapıldı.
belirtiler regli ağrısı gibi çok hafif geçti 7 gün kasıklarımda çok ağrım oldu hatta bacaklarım uyustu nedense. gögüsler gergin şiş ama çok fazla ağrımıyor. buğün 11 . günüm çok stresli ve ani olaylar yaşamama sebep olan seyler yaşadım. acaba oluşmadımı diye korkmaya başladım bugün biraz regli ağrısı hisseddiyorum acaba idrar testi doğru olabilirmi Allahım inşallah değildir.

Merhaba Arkadaşlar,

Ben 27 ağustosta transferim yapıldı. Yarın bhcg testim yapılacak 9. ve 10 gün idrar gebelik testleri yaptım. sonuç: negative gösterdi. moral düştü haliyle ... 10 hücreli ve 6 hücreli iki embriyomuz oluştu 2 embriyomuzunda transferi yapıldı.
belirtiler regli ağrısı gibi çok hafif geçti 7 gün kasıklarımda çok ağrım oldu hatta bacaklarım uyustu nedense. gögüsler gergin şiş ama çok fazla ağrımıyor. buğün 11 . günüm çok stresli ve ani olaylar yaşamama sebep olan seyler yaşadım. acaba oluşmadımı diye korkmaya başladım bugün biraz regli ağrısı hisseddiyorum acaba idrar testi doğru olabilirmi Allahım inşallah değildir.
Canim bende ayin 25 de transfer oldum aynı hisler ikigundur bendede var kasik ağrısı ani terleme sanki şimdi adet olacamisim gibi ağrı oluyor bende az once idrar testi yaptım negatif benimde morelim çok bozuldu ama ne yapalım bazen olmayınca olmuyor demek

Canim bende ayin 25 de transfer oldum aynı hisler ikigundur bendede var kasik ağrısı ani terleme sanki şimdi adet olacamisim gibi ağrı oluyor bende az once idrar testi yaptım negatif benimde morelim çok bozuldu ama ne yapalım bazen olmayınca olmuyor demek

Canım kaçıncı günün 12. günü geçti galiba beta hcg testi yaptırdın mı?

Bence sen artık kan vermeye git arkadaşım.benimde aynı gündü transfer iki gün oldu öğreneli bu kadar strese de sokmazsin kendini

Merhaba Arkadaşlar,

Benim de bugün 9.günüm idrar testim yine negatif.kan verdim akşam sekizde çıkacak.benim 5.gün embriyosu.test günüm bugün.inş doğru değildir idrar testleri

Benim de bugün 9.günüm idrar testim yine negatif.kan verdim akşam sekizde çıkacak.benim 5.gün embriyosu.test günüm bugün.inş doğru değildir idrar testleri
Benim bilgiğim kadarıyla önce kana sonra idrara bulaşıyor değerler. Bazı kişilerde geç döllenme de oluyormuş çok heyecanlı bekleyiş o kadar emek boşa gidince moral kalmaz Ama tabi sonuçu bilmeden konuşmak doğru olmaz. Öle olsaydı doktorlarda idrar testi yaptırıdı biraz da para tuzağı gibi düşünmeye başladım.

Back
X