TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

inşallah canım ama yarın test günüm benim pek umudum yok 7. gün yaptığım kan tahlili negatifti idrarlar hala negatif pek umutlu değilim ama hakkımda hayırlısı olsun emrio 5aa endimeteium da çok iyiydi nerde yanlış yaptık onu bilmiyorum ben
Evet malesef kan testini biliyorum umarım yanlıştır yoksa ben de umutsuzluğa düşeceğim olumlu haber ver inş

Evet malesef kan testini biliyorum umarım yanlıştır yoksa ben de umutsuzluğa düşeceğim olumlu haber ver inş
tatlım yeni tedavin hayırlı olsun umarım iyi haberler alırsın ve pozitif olur buarada dondurulmuş değil sanırım sıfır ilemi başladın indirim yapıldımı

Kızlar merhaba, transferimin 6. Günü 5. Gün blast embriyo transfer edildi. Bugün erken gebelik testi yaptım bariz 2. Çizgi çıktı. Ama aklıma sonradan şu geldi. Doktorum transferden sonraki gün gonapeptyl iğne verdi. Bu iğnede beta hcg var mıydı? Bileniniz var mı? Ben ovitrelde olduğunu biliyorum. Birde adet sancısı gibi bir sancı giriyor arada kasıklarıma. Yorum yapar mısınız

üç saatmi kız kafama başka şeyler sokma:rolleyes:.Bak onuda takacam kafaya şimdi.Evet yarım saat dediler,internette de aradım yatıp beklemenin tutmasıyla bir alakası yokmuş,esas stresten uzak durmak gerekliymiş.Öyle valla öyle çocuk sahibi olanlar bizi ne çektiğimizi anlayamaz maalesef.Annem bile pek anlamıyor.
Merhaba benimde 5.günüm bende beklemedeyim allah hepimize yardım etsin

Herkese merhaba.bayağı bi bakındım buna benzer yeni tarihli başlık bulamadım bende yeni konu açayım dedim.
18 Ağustos ta dondurulmuş embriyo transferim oldu.ve şimdi 7.gün.sanki adet olacağım hissi var.umarım benim gibi olup hamis kalanlar vardır.zira bu 3.denememız
O iğneyi hiç kullanmadım ben canım.ama bu tedavide kullanılan ilaçların çoğu bhcg yı yükseltebiliyorMuş.gerçi sen iğne olalı 5gün olmuş galiba etkisi gitmiştir.8.gün yap bide
merhaba Bahrik hayırlı olsun hamileliğin, kaçıncı gün test yaptığını sorabilir miyim bir de belirtilerin nelerdi adet aprısı gibi bir ağrın varmıydı kasıklarında

Bana 9 gün sonra dediler cnm ilaçlar da iğne vuruyorum her gün bi de coraspin ile vitamin kullanıyorumher doktor farklı uyguluyor tedavi ama
Yesyekser hayırlı olsun hanileliğin, sanırım fulya bahçecide yaptırmıştın. Sana gonepeptyl iğne verdiler mi doktorun kimdi bana transferin 2. Günü çatlatma ipnesi verdiler bugün 7. Günüm kasıklarım ağrımaya ara ara batmaya başladı. Dün idrar testi yaptım hani yüzde 99 doğru olanlardan pozitif çoktı . Ama bu kasık ağrıları adet ağrısına da benziyor . Sen yaşadın mı böyle belirtiler?

merhaba Bahrik hayırlı olsun hamileliğin, kaçıncı gün test yaptığını sorabilir miyim bir de belirtilerin nelerdi adet aprısı gibi bir ağrın varmıydı kasıklarında
Merhaba canım.teşekkür ederim.Rabbim tamamına erdirir inşallah veisteyen herkese nasip eder.ben 8.gün idrartesti yaptım.önce tek çıktı.5 dk sonra çift.kan testını 9.gün yaptırdim.sanciya gelince her ay çektiğim adet sancısının aynısını yaşadım ve sürekli alt bölgem ağrıdı vajina kısmı.kasiklarim transferden sonra ilk iki gün ağrıdı sonra geçti.6.günden sonra sol bacağım sızlamaya damarım çekilmeye başladı.sonra kalbimin atışını ta boğazımda hissettim ve sürekli ateş basıyorDu.göğüslerim hiç ağrımaDi.daha yeni ağrımaya başladı ki transfer olalı20 günü geçti.bulantı baş dönmesi mide yanması hiç olmadı hala yok.

Yesyekser hayırlı olsun hanileliğin, sanırım fulya bahçecide yaptırmıştın. Sana gonepeptyl iğne verdiler mi doktorun kimdi bana transferin 2. Günü çatlatma ipnesi verdiler bugün 7. Günüm kasıklarım ağrımaya ara ara batmaya başladı. Dün idrar testi yaptım hani yüzde 99 doğru olanlardan pozitif çoktı . Ama bu kasık ağrıları adet ağrısına da benziyor . Sen yaşadın mı böyle belirtiler?
Soru bana değil ama ben cevap vereyim:kahve: sürekli netten okuyordum aynı adet sancisi diye sonra kendime bakıyordum yok ya böyle değildir benim ki bildiğin adet Olcam diyordum.sürekli wc ye gidiyordum kontrole

Back
X