Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlişkiye girmeden çifler birbirini rahatlatır ya o şekil sordumValla bana verilen transferden sonra dikkat edilmesi gereken şeyler yazan kağıtta cinsel ilişki yasağınız 2 gün daha devam etmektedir yazıyordu. Sonuç öğrenene kadar ilişkiye girilmeyecek falan diye birşey yazmıyordu ben sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Benim bu haftaya kadar sancılarım hiç bitmedi şimdi 7.haftalığım inşallah.jele gelince ilk günden beri pembe gelDi ve psikolojimi alt üst ediyordu.iki gün öncede çamur renginde geldi koştuk hastaneye bişey yok dedi doktor.jeli takma tahriş oluyordur içerisi yada önceki biriken kanlar geliyordur.normal dediSelam kızlar pazartesi transferim oldu fakat o günden beri adet olcakmisim gibi agrim var ve Jeli kullanrkeb de hafif pembe tortu geldi bir iki kez ve bu ümitlerimi tüketti çarşamba kan vereceğim o zaman netlesecek ama beni. Gibi olup pozitif sonuç alan var mı? 3.denemem
İnşallah öyledir canim inşallah çarşamba günü poziif sonuç aliriz içim rahatladı çok çok saol Allah hepimizin bebislerine kavuşmasını nasip etsinBenim bu haftaya kadar sancılarım hiç bitmedi şimdi 7.haftalığım inşallah.jele gelince ilk günden beri pembe gelDi ve psikolojimi alt üst ediyordu.iki gün öncede çamur renginde geldi koştuk hastaneye bişey yok dedi doktor.jeli takma tahriş oluyordur içerisi yada önceki biriken kanlar geliyordur.normal dedi
Transferde eşine gerek yokki canım dondurdularsa yaparlar bide 2 tane koyuyolar 3.denemeye sen git doktorunamerhaba arkadaşlar hamile olanlara hayırlı olsun, rabbim kucağınıza almayı hepinize nasip etsin, bekleyenlerde inşallah güzel sonuçlar alırsınız ,beklemek çok zor biliyorum,Allah'ım herkesi sevindirsin , sizlere bi sorum olacak belki bilginiz vardır,biz ocak ayında denedik negative oldu ,biz o zmn eşimin spermi dondurmuşduk bidaha deriz diye gitsem doktora ,donmuş spermle denesem ,eşim gelemiyecek ben gidecem nasıl olur olmazmı kafam çok karışık yardımcı olabilirmisiniz,bu 3. olacak 2 defa negative oldu
Transferde eşine gerek yokki canım dondurdularsa yaparlar bide 2 tane koyuyolar 3.denemeye sen git doktoruna
Ümidini kaybetme allah büyük elbet birgün hepimiz kucamıza alıcaz bebişlerimizi bende yarın sonucumu öğrenmeye gidiyorım bakalım bebiş tutunmuşmusağol arkadaşım gitmeyi düşünüyomda korkuyorum işde ,iki tadevidede üç tane koydular ikicisinde tutdu ama sonra değerler düşdü olmadı nasip değilmiş
Ümidini kaybetme allah büyük elbet birgün hepimiz kucamıza alıcaz bebişlerimizi bende yarın sonucumu öğrenmeye gidiyorım bakalım bebiş tutunmuşmu
Günaydın kızlar hastanedeyim kan verdim sonuç öğleden sonra çıkıcakmış çok heycanlıyıminşallah yüzünüz güler hayırlı haberlerini alırız inşallah ,pes etmemek lazım doğru ümidimizi kaybetmeden yola devam edebilmek sizlerden desdek almak ne güzel, birbirimizi anca biz anlıyoruz
Hadi hayırlısı..Güzel haberlerin bizlere de umut olur işalah..Günaydın kızlar hastanedeyim kan verdim sonuç öğleden sonra çıkıcakmış çok heycanlıyım
Ayy hadi inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın. Valla bende heyecan yaptım güzel haberlerini bekliyoruz mutlakaGünaydın kızlar hastanedeyim kan verdim sonuç öğleden sonra çıkıcakmış çok heycanlıyım
Offff çok heycan yaptım daha çok var sonuca kesin haber vericem kızlarAyy hadi inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın. Valla bende heyecan yaptım güzel haberlerini bekliyoruz mutlaka![]()
Ne yaptınn test yapacak mısın bugün? Eşim 4-5 tane test almıştı dün bitini yapmıştım ya dayanamadım bugün yine yaptım çizgi daha belirgin. Gidip kan testi yaptırsam mı çok mu erken bilemedimHadi hayırlısı..Güzel haberlerin bizlere de umut olur işalah..
Kaçıncı günün canımNe yaptınn test yapacak mısın bugün? Eşim 4-5 tane test almıştı dün bitini yapmıştım ya dayanamadım bugün yine yaptım çizgi daha belirgin. Gidip kan testi yaptırsam mı çok mu erken bilemedim![]()
12.ci canım doktorum bugüne test yapılcak dedi ona geldim bekliyorum sonucuKaçıncı günün canım
Daha var canım sakın yapma test7. Gün daha![]()
oo gittikçe belirginleşiyorEki Görüntüle 1886644 Bugünkü durum bu![]()