TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Evt cnm 7. Gün yaptım baya silik çıktı
Hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olmuycaksa şimdiden beni bıraksın çok isterken zor bi imtihandan geçmek istemiyorum
Tabi hayırlısı nyse o olsun dua et üzülme :(doktorun nediyo peki normalmiymiş değilmiymiş bugün kaçıncı günün ilk denememiydi

Tabi hayırlısı nyse o olsun dua et üzülme :KK43:doktorun nediyo peki normalmiymiş değilmiymiş bugün kaçıncı günün ilk denememiydi
Cnm doktorum 14. Gün bidaha kan ver dedi
Normal hamilesin ikiyede katlamış dedi
Ama benim burda okuduğum bisürü olumsuz örnek var kafam çok karışık devam etse bile hamilelik hep bi yanımda vesvese olcak:(
Bu benim 3. Denemem
2. Denemeden bi kızım oldu
İlk bedenen negatif ti

2 gün sonra birdaha ver bakalım.. 10 gün ile 12 gűn arasındaki katlama güzel.. 8 gün bana erken gibı geldi.. Ona takılma.. Allah hayırlısını versin.. İnşallah güzel sonuç alırsın
İnş cnm Bnm demi erken 8. Gün test için :( ama işte kafam karıştı iki gün sonra yükselmedi diye...
Keşke tam gününde test yapsaydım diyorum şimdi
Doktorların bi bildiği vardır 12. Gün test yap demesinde ama merak işte erken yaptırıyor :(
Tek duam şuanda eğer hasta olacaksa bi özrü olcaksa düşsün rabbim zor imtihanla sınamasın hiçbirimizi

İnş cnm Bnm demi erken 8. Gün test için :KK43: ama işte kafam karıştı iki gün sonra yükselmedi diye...
Keşke tam gününde test yapsaydım diyorum şimdi
Doktorların bi bildiği vardır 12. Gün test yap demesinde ama merak işte erken yaptırıyor :KK43:
Tek duam şuanda eğer hasta olacaksa bi özrü olcaksa düşsün rabbim zor imtihanla sınamasın hiçbirimizi
Hakkımizda hayırlısını versin.. Sen ama şu negatif düşüncelerinden biran önce kurtul.. Positiv ve güzel düşün, Rabbim ne eylerse güzel eyler.. Allaha emanet de bol bol dua et canım..

Ayciciim gözün aydın!!! Çok sevindim :KK70: Allah sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin!!! Güzel haberler beni de heyecanlandiriyor. Bugün 10. günüm acaba ben de bi test yapsam mi yaaa???!!!![/QUOTE
çok saol cnm darısı başına:)) bence yap prediktör marka erken gebelik testi idrarını tut 4 saat falan çok sıvı içmede çok silik çıkmasın hayırlısıyla bebişi görürsün inşallah orda:)) habet ver amaa

Son düzenleme:
Cnm doktorum 14. Gün bidaha kan ver dedi
Normal hamilesin ikiyede katlamış dedi
Ama benim burda okuduğum bisürü olumsuz örnek var kafam çok karışık devam etse bile hamilelik hep bi yanımda vesvese olcak:KK43:
Bu benim 3. Denemem
2. Denemeden bi kızım oldu
İlk bedenen negatif ti
Evet yorumlar çok kafa karıştırıyo ama çok takma kötüsünü düşünme içini ferah tut inşallah değerin artarr bebeğin sıkıca tutunur herkesin aynı olmuyo inan ona göre düşün rahat ol allahın takdiri neyse o olur

Evet yorumlar çok kafa karıştırıyo ama çok takma kötüsünü düşünme içini ferah tut inşallah değerin artarr bebeğin sıkıca tutunur herkesin aynı olmuyo inan ona göre düşün rahat ol allahın takdiri neyse o olur
Aslında iş yerinden 2 hafta izin aldım evde durunca çok kuruyor İnsan yarın işe başlıycam kafam dağılır sonuçta beklemekten başka yapacak bşy yok sınucta hamileyim demi ama:)))

Hakkımizda hayırlısını versin.. Sen ama şu negatif düşüncelerinden biran önce kurtul.. Positiv ve güzel düşün, Rabbim ne eylerse güzel eyler.. Allaha emanet de bol bol dua et canım..
Tmm olumsuz düşünmek Yok:) yarınki teste iki kat artarsa içim biraz rahat eder :) işede başlıycam yarın kafam dağılır

Evet hamilesin ve biz hamileler hassas ve narin oluyoruzz:)))
Sevgili ayci çok tebrik ederim rabbim inşallah sağlıkla tamamına erdirir. Darısı bizlerin başına beklemek çok zor ama böyle mutluluklar paylaşınca insan daha bi olumlu düşüncelerle doluyor çook ama çook mutlu oldum okuyunca hatta gaza bile geldim kendimde test yapmak için ama eşim frenledi daha çok erken olumsuz çıkar moralin bozulur diye :KK45::KK45::KK54:

Sevgili ayci çok tebrik ederim rabbim inşallah sağlıkla tamamına erdirir. Darısı bizlerin başına beklemek çok zor ama böyle mutluluklar paylaşınca insan daha bi olumlu düşüncelerle doluyor çook ama çook mutlu oldum okuyunca hatta gaza bile geldim kendimde test yapmak için ama eşim frenledi daha çok erken olumsuz çıkar moralin bozulur diye :KK45::KK45::KK54:
Çok teşekkür ederim sizlerde hayırlı güzel haberler verirsiniz inşallahh kaçıncı günün bende çok korkarak yapmıştım hemde 4. Gün ama en hayaletinden gördük orda bebişi:))ama umutlanmakta istemedim tabi acaba mı diye çünkü hiç belirti ve his yoktu sonra sizlere gösterdim testi herkes gördü var dedi bende 7. Gece ogünboyunca sancımda olunca yaptım bidaha 2 farklı testt ve pozitiff:)) inanın şuan halen insnamıyorum çok değişik duygu unutuyorum aa sonra ben hamileyim diyorum hayırlısıyla sağlıkla kucagımızada alırız inşallahh

Kızlar bişey sorucam benim transfer öncesinde ve sonrasında yoğun derecede akıntım oluyordu doktoruma sorduğumda kullandığım ilaçlardan hormonal akıntı olduğunu söyledi beyazımsı bir akıntıydı ama bu sabah daha koyu renkte hafif bir akıntı olduğunu gördüm sizce nedir ne yapmalıyım ?

Back
X