Travesti! Acil!

Bencede ya birine tel açtır yada mail at.Kızın günahına o adam giriyor zaten sende girme. Yarın arkadaşının başına kötü olaylar gelse vicdanın ölene kadar seni bırakmaz üstelik öte dünyada günahagirersin. Ama onu ileride iyi bir insanla mutlu görsürsen kendinle onur duyar mutluluğunu paylaşırsın arkadaşım.
Bence o kızın hayatı senin ellerinde kıyma ona.sen haberdar et gerisi Allahla ona kalsın.

Bence karisma basina bela almis olursun
Saglam ayak degilmis zaten
Böylelerinden hersey beklenir intikam almak icin sana iftira bile atar kötükedihüso
Ilaki biseyler yapmak istiyorsan anonym mail at
Ama nisanlisi kizi kandiracakdir bizi cekemeyenlerin uydurmazi bu diyecek -tatlicadiarzu-

Zor bir durum...
Sizin yerinizde olsam bunu arkadaşımın bilmesini sağlardım fakat zaman kötü sanırım kendimi de tehliyeke atamazdım...
İnansın ya da inanmasın artık orası ona kalmış ama gözünü açmak lazım arkadaşının...
İsimsiz ve internet kafeden bir mail atardım...
Çünkü arkadaşların dediği gibi inanmama olasılığı da yüksek...
Ama en azından bilmesini sağlamış olursunuz...
İnanır ya da inanmaz artık ona kalmış

bi mail adresi al, uzaktaki bir semte git, hatta taksim olursa cok daha iyi olur. at maili...

nisanlisni su saatte surda boyle boyle yaparken gordum diye....

...
3. kişi her zaman büyük zarar görür , kendimden biliyorum :) . Kız yinede evlenecek sevgili maçosuyla . Yüzüne direkt söyleme mail at arat, kızı o taraflarda gezmeye götür . Denk gelirse en ala .

ya kadınla yapsın ama erkekle korkunç bişey yaa.hastalık herşey mevcut..bırak dinennnn

Kadınla yapsın mı akannehir
Yok bacım kimseyle yapmasın lmaz:
Hatta böylelerini ç...k.nden taksim meydanına 3-5 tane asalım
Kimse aklına bile getiremesin

şimdi böyle iğrençlikler yapıyosa ileride yapmayacağı ne malum söyle bence bi şekilde ben olsam bilmek isterdim öyle bi adamla evlenmek istemezdim

yeni bi hesap aç ve ordan mail at bence ama bu şekilde inanırmı bilmem

Arkadaşının nişanlısın mesleği ne ?

Ayrıca nişanlı, evli bir adam başka kadınla da yatmayacak, erkekle de veya çift cinslilerde

hiç tereddüte mahal yok,arkadaşına anlatacaksın.sen şimdi anlatmazsan bile evlendikten sonra muhakkak ortaya çıkacak bu durum ve o zaman arkadaşın için daha büyük yıkım olacak.sen şimdi arkadaşını uyararak ona iyilik yapmış olursun bence.

çok kötü be.elin erkeğiyle şey etcek sonra bana gelcek:mymeka:
kimsenin başına vermesin Allahboshayallersmile

Ya nalat diyorsunuz da erkek zeytinyağı gibi üste çıkacak, kızı kandırcak, konu açan üyeye karşı fitleyecek hatta. Sonra bu arkadaş kıskanç, evde kalmış, çekemeyen kız olacak.

İnsanın aklın agelmiyor ki keşke hemen cepten fotoğrafını çekseydiniz :))

Bence oturduğunuz yerdne uzakta, farklı isim soyisimle alınmış mail aresinden anlatmak ama bu da hiç inandırır bir yöntem değil. Kız nişanlınız gözüne bakıyordur şimdi, toz kondurmuyordur.

çok zor bi durum ama söylemen lazım ilerde mutsuz olcağına şimdi mutsuz olsun daha iyi en azından iğrenç bir insanla evlenmemiş olur ve sende buna vesile olursun

az önce bi söz gördüm cuk oturuyor. dost dediğin düştükten sonra değil düşmeden kendi düşme ihtimalini göze alarak seni uyarandır gibi bişey.yani kendinizi düşünmeyin gerçek arkadaşınız ise size inanır. ama şu var bi kere benim eşimin yanına ulusta bi kadın yaklaşmış normal köylü teyze kıyafetli bi kadındı diyo ateşin varmı demiş.yok demşil bizimki. otele gidelim mi demiş. bizimkide bu şişko kadının değerini merak ettiğinden ne kadar demiş. 15 bana 20 otele demiş o da. aşkım daaa ben evliyim hadi bas git demiş. belki gören olsa diyecek ki amaann şuna bak. yanlış anlaşılma olabilir demek istediğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…