Travesti! Acil!

adam belalıymış,kız öğrense bile peşini bırakmaz ve sen de başına bela alırsın.
keşke daha kolay bir durum olsa ve kız öğrenebilse.

yakın arkadaşınsa söyle yani senin sözüne inanacaksa..
ama yakın arkadaşın değilse boşver inandıramazsın..........

Adam travesti değil
Kendine travesti arıyor sempatiksalakcinni

ay cok sagol ben bir yerde yanlıs yaptıgımı anladım ama gece uyuyamadım anlamamısım okudugumu sagol..
ya travestilerin seyi oluyor demi yani amelıyat olanlar degil degil mi?yaa cok pis birsey ya

ay cok sagol ben bir yerde yanlıs yaptıgımı anladım ama gece uyuyamadım anlamamısım okudugumu sagol..
ya travestilerin seyi oluyor demi yani amelıyat olanlar degil degil mi?yaa cok pis birsey ya

cnm ya çok şekersin sabah sabah yüzüm güldü kaydirigubbakcemile3

Çok önemli ve zor bir durum,
şimdi söyleseniz,malum mahalle arkadaşınız,acaba kıskanıyor mu da bunları uyduruyor diyebilir,
belki söylediğiniz için ,iyi değil kötü olacaksınız,
söylemezseniz,içinizde hep acaba,keşkeler olacak.
cidden şunu yapın demek zor bu durumda,
ama çok iyi düşünüp karar verin..

Rica ederim ne demek
Oluyor canım
Onların ki hormonal bi bozukluk. Yani allahtan gelen bişey
Yani erkekliği oluyor ama kadın hormonları da taşıyorlar
Göğüsleri falan büyüyor sesleri değişiyor kadın erkek arası bi görüntüleri oluyor
Çoğu hayattan dışlandıklarından okuyamadıkları iş bulamadıkları için fuhuşa yöneliyor
İnsansı bi yaratık haline geliyorlar
Bende ne çok biliyormuşum sempatiksalakcinni
Sabah sabah birifing verdiğim konuya bak akannehir

ya yazık o zaman ama fuhus kötü..bende tvde görmüstüm fızıklerı cok güzel ben hıc zayıf olamadımda...ama ne olursa olsun mide bulandırıcı birsey yazık kızcagıza Allah lorusun adam AIDS fıln kapar ay insan evlenecege adama güvnemez oldu..bence söyle tamam hersey bır yana ben hastalıklardan cok korkarım..yazık kızada bulasır filan

Çok kötü bir durum arkadaşının anlamsı için şüphelenmesine yardımcı olabilirisiin. Ama söylemezsende arkadaşını ve o adamı sürekli görüdüğünde miden bulanacak. bir kere canın acıyacak söyle kurtul. artık ne düşünürse düşünsün. sen vicdan azabıyla yaşamaktansa gözünle gördüğün birşeyi söyle yorum yapmazsın gerisi o bayana ve erkeğe kalmış..

bence sen söyleme,sonra nişanlısı sana sarar.bi telefon kulubesinden başkasına arattır, herşeyi anlatsın arkadaşına.

vereliniortak

Söyleyin bence.
İster inansın, ister inanmasın ama söyleyin.
Benim üstümde ve içimde böyle birşey kalsın istemem ben.
Gerisi karşı tarafa kalmış,inanır ya da inanmaz.
İnanmıyorsa da kendi bilir, kendi hayatı.

Genelde kadınlık hormonunu dışarıdan ilaç takviyesi ile alıyorlar yıllarca nereden biliyorum. Bülen Ersoy dan sengözlerimebaksanab

offf allah hayirli insanlarla karsilastirsin
ne hayaller kurdugu insanin yaptigi ise bakin
aman allahim insanin basina gelebilcek en kötü sey sanirim
o arkadasinizin sizinle olan iletisiminize bagli bence
cok yakin arkadassaaniz söylerseniz inanir herhangi biri söylerse inanmaz

bence de ya başka bir mail adresiyle mail at. ya da telefon et söyle. ama senin söylediğini bilmesin... insan başka kadın olmasını daha kolay atlatır belki.. ama bi travesti! evlerden ırak

inanip inanmamasi beni ilgilendirmezdi acikcasi ben söylerdim
bunu bilerek susamamam hayat kadini olsa pazarlik yaptigi bosver der gecerim
ama bu bosverilicek gibi degil direk bir sekilde söylenmeli bence

Genelde kadınlık hormonunu dışarıdan ilaç takviyesi ile alıyorlar yıllarca nereden biliyorum. Bülen Ersoy dan sengözlerimebaksanab

Haklısın takviye alıyorlar ama
Kestirdikten sonra kalıcı olarak dönebilmek için
Erkeksi yanlarını bastırabilmek için dışardan takviye alıyorlar
Yada fuhuş yaparken daha kadınsı olabilmek için
Yazık ki kadınsı yada erkeksi olmak yerine insansı bi mahluk oluyorlar
Ama başlangıç doğuştan gelen bi sorun

buna benzer bi konu daha açılmıştı
sonunda ne oldu biliyoruz
söylese bi dert söylemese bi dert hem adamda belalıymış baya karışık bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…