Çünkü öyle. Bu şekilde yaşayan bir kavmin helak olduğunu hatırlatmak isterimGünahkar sapık bakışını ensenizde hissedeceğiniz
Çünkü öyle. Bu şekilde yaşayan bir kavmin helak olduğunu hatırlatmak isterim
Bencede bana anlatmayınHiç o konulara giresim yok vallahi, ne banlanasım var ne kırk saat anlatasım.
Oğlan = bilekleri kalın etine dolgun kadın. Osmanlı'da böyleymiş.Padişah anneleri oğlanla evlen diye tembih edermiş. Oğlancı derseniz olay cok farklı yerlere gider.travesti ulkemizde daha cok kadin gibi giyinen seks iscilerine verilen isim.
transeksuel ise kadin gibi hisseden davranan ve amaci eninde sonunda kadin olmak olan kisiler ornegin bulent ersoy selin cigerci.
biseksuelligin ve travestiligin bir tercih oldugunu dusunuyorum ve biseksuelleri doyumsuz goruyorum. kendi cinsleri ile de birlikte olabilecekken canlari istedigi icin diger cinsle de birlikte olmayi tercih eden kisilere saygi duyamam. transeksuel arkadaslarim oldu ve bu onlarin yaratilisi, iclerinden gelen durum buydu.
gunumuzde medyanin aile yapilarinin kesinlikle lgbt i artirdigini dusunuyorum. eskiden osmanlida oglancılık diye bahsedilen de cogunlukla yukarida yazili olan doyumsuz biseksuellerin bir bicimidir. cunku bu oglanci oldugu soylenen kisilerin kadin esleri ve onlardan cocuklari da vardir. zevki farkli farkli yerlerde aradiklarindan o iliski turu olmus. duygusal olarak asik olanlar bir elin parmaklarini gecmez.
lgbt yemek yiyip su icmek gibi normallestirmeye ve hatta bir ovunc kaynagi haline getirilmeye devam edildikce ilerleyen zamanlarda artmaya da devam edecektir.
ne yalan soyleyeyim kocamdan biktigimda bi kadin ile evli olsam kafam ne rahat olurdu diye dusundugum cok oldu yasadigim ulkede kadin evliliklerini gorunce
yani cevresel faktorler yaratilis disinda da etkiler!
Oğlan = bilekleri kalın etine dolgun kadın. Osmanlı'da böyleymiş.Padişah anneleri oğlanla evlen diye tembih edermiş. Oğlancı derseniz olay cok farklı yerlere gider.
Hayır hepsinin genel adına LGBTİ deniyor.Genel adi escinseldir.. hepsine de eşcinsel deniyo.. lgbt kısaltması yani lezbiyen gay biseks trans bunların baş harfinden kısaltma.. hepsine eşcinsel deniyo
biseksuelligin dogustan olmadigini degil, dogustan iki tercih yapma sansi var ve o kisi hemcinsini tercih ediyorsa evet bu bir tercihtir. ha saygi duymuyorum diye gidip saldırmıyorum herkes kendi halinde yasar durur. grup seks e de saygi duymuyorum. swingerlere de kimsenin tercihine saygi duymak zorunda degilim.Merhaba, anladığım kadarıyla bana saygı duymuyosunuz, ama eğer bu durumu bizzat yaşayan birinden bilgi alma lüzumunu görürseniz, size garanti ederim ki biseksuellik de tıpkı eşcinsellik ve translik gibi dogustandir, doyumsuzluk falan gibi sıfatlara gülüyorum sadece çünkü hiç kendimi erkekler yetmiyo kadınlarla da olayım diye duvarlara tırmanırken bulmadım.
duygudan bahsederken soyledigim oglancilik ile ilgili.Saygı duyamam derken ? Biseksüellik evet iki cinsle ilişki de,size ne kim hangi cinsle yatıp kalkıyor,silah zoruyla sevişmeye mi çalıştılar sizinle,ne saçmasapan yargılarınız var.Dünyada şu eşcinselliğe karşı çıkan ses pedofiliye karşı çıksa ohooo neler dökülür ortaya neler,ama nerede,onun yerine iki yetişkin kiminle hangi pozisyonda sevişmiş hadi buna saygı duymayalım,sakın alıntılayıp ''nereden biliyorsun sen benim pedofiliye karşı ne yaptığımı'' falan filan yazmayın.Şu yazdığınız şeyi düşünen milyarlar var.
Ne zannediyorsunuz siz,biseksüel insanlar önüne gelenle yatmak istiyor mu ? Duygusal bir şey olmaz demişsiniz bir de hey Allah'ım ya.Konuştunuz herhalde bütün biseksüellerle,hoş benle konuşan olmadı daha ? Hayır duygusuzca sevişen insanlardan yine size ne,neden seksin sadece sizin gibi insanlara layık olduğunu düşündünüz ?
Bir övünç kaynağı diyor bir de,kadın komşusundan utansa ayıp mı olur diye konu açmış,her insan böyle bir şeye özeniyordur eminim.
iste bu soylediginiz turkiye ve benzeri ulkeler icin gecerli. su an dunyada escinsellik gurur haline geldi. cocuklar ailelerine acikliyor aileleri hoop karsi cins kıyafetleri alıyor. bu sebeple toplumsal ve cevresel uyaranlar kesinlikle etkiliyor bunun yayginlasmasini. ancak bu demek degildir ki herkes cevresel faktorden oluyor. tabii ki bircogu oyle doguyor.Bakın bu tarz şeyler özenerek özendirerek olmuyor, en fazla ergenlikte kendinizi daha farklı yönlerden kefşedip tanıdığınız süreçte kafa karışıklığı yaşayabiliyorsunuz ama sonuçta ne iseniz o oluyorsunuz.
Eşcilsel vb. yönelimleri olan insanlar genellikle bu farkı zaten çocuklukta keşfetmeye başladıklarını anlatıyorlar. Kıyafet, renk, ilgisini çeken vücutlar, kafalarında oluşturduğu-olmak istediği kişi vs...
Ve bu bir "Hastalık", ilaçla, hormon vermeyle işte psikoterapilerle değiştirilip hetero yapılabilecek bir şey olarak işlenmiyor artık, insanlar bunu tedavi(!) etmeyi senelerce denedi.
Geçmişten fark, artık haklarının peşinde olmaları, daha görünür olmaları ve artık kabul görebiliyor olmaları.
Kim Türkiye'de Trans olmayı tercih eder allasen bir düşünün? Kim bir seçim yaparak, yolunu ülkem şartlarında en dışlanmış, en hakir görülmüş, (ki bunu yazmak dahi hoş değil) bazen polislerin bile size karşı bir suç işlendiğinde sizi suçlayabileceği konumda yaşamak ister? Böyle bir yolu bile bile seçmek için aptalın aptalı olmak lazım, dışarıdan kendinizi yerinize koyup düşündüğünüzde ise bunun bir "Tercih" olmadığını anlamanız kolay oluyor.
Şöyle bir örnek vereyim; siz bir erkek olduğunuzu düşünün lütfen, çünkü lezbiyenlik ile transseksüellik ve erkek gay olmanın arasında dahi kabul farkı var. İki kadının öpüşmesini izleyebilenler, iki erkeğin öpüşmesini düşününce başka tepki veriyor; bu da sanırım hetero erkek doğası neyse karıştırmayayım oraları.
Bir erkek olduğunuzu düşünün, sadece kadın kıyafeti giyip gezmek ve bir erkekle birlikte olmak için;
tüm toplum tarafından dışlanacağınız, hakir ve hastalıklı görüneceğiniz, herkesin sizden öcü gibi kaçacağı, iş vermeyeceği, iş görüşmelerinde ekstra hakaret ve tacize uğrama riskinizin -kadın görünümlü erkek- olarak bir kadının taciz riskinden de fazla artacağı, ev sahipleri tarafından ayıklanacağınız ve çoğu kez ev bulamayacağınız, kovulacağınız, yürürken tüm bakışların üzerinizde olup çeşitli espri ve gülmelere, laf atmalara mütemadiyen maruz kalacağınız, yanınıza yaklaşanların sürekli size "Geceliği ne kadar" diye gizliden soracağı ve sizinle birlikte dahi olduktan sonra sizi aşağılamaya devam edeceği, gündüz gezmelerinizi azaltmak zorunda kalacağınız nitekim görünüşünüz yüzünden insanların her an "Günahkar sapık" bakışını ensenizde hissedeceğiniz, babanızın-ananızın sizi evlatlıktan reddedebileceği, mütemadiyen dayak ve küfür yiyeceğiniz, üzerinizde çeşitli tedavilerin uygulanacağı ve hastalıklı görüneceğiniz, tipiniz sebebiyle size hiçbir şeyin emanet edilmeyeceği ve direkt "Fuhuş işleri" damgası yiyeceğiniz, hakkınızda hiçbir şey bilmeyen insanların dahi hakkınızda en sert önyargıyı giyineceği, okul hayatınızda da dahil zorbalık göreceğiniz vs durumların hepsini göze alabilir misiniz? Bu nasıl bir tercihtir, biraz beyniniz varsa insan durduk yere sadece kadın gibi görünmek için bunu seçer mi demez misiniz?
Bunu -seçebilmek- için, (Hetero olup seçtiğinizi düşünün) salak ve kendinden nefret eden bir mazoşist olmanız lazım.
Demek ki seçimden/cinsel zevkten daha farklı bir şey var burada. Demek ki bu "Farklı bir var olma".
iste bu soylediginiz turkiye ve benzeri ulkeler icin gecerli. su an dunyada escinsellik gurur haline geldi. cocuklar ailelerine acikliyor aileleri hoop karsi cins kıyafetleri alıyor. bu sebeple toplumsal ve cevresel uyaranlar kesinlikle etkiliyor bunun yayginlasmasini. ancak bu demek degildir ki herkes cevresel faktorden oluyor. tabii ki bircogu oyle doguyor.
utanırmısınız çocuklarınız her gün görse komşuluk yaparmısınız.
Ama göz ardı ettiğin bir şey var. Madem doğuştan olduğunu kabul ediyosun şöyle düşün. Birini sevmek çok da tercihle yapılan bi durum değil. Öyle olsa platonik aşk diye bir şey olmaz vs. Hetero bi kadın nasıl ahmeti değil mehmeti seviyorsa bisex bi kadın da ahmeti değil ayşeyi seviyor. Sen nasıl dur duygularımı değişeyim ahmet daha iyi biri bana daha uygun vs diyemiyorsan bisex biri için de geçerli.biseksuelligin dogustan olmadigini degil, dogustan iki tercih yapma sansi var ve o kisi hemcinsini tercih ediyorsa evet bu bir tercihtir. ha saygi duymuyorum diye gidip saldırmıyorum herkes kendi halinde yasar durur. grup seks e de saygi duymuyorum. swingerlere de kimsenin tercihine saygi duymak zorunda degilim.
ama onlenemeyen baska seçimi olma sansi olmayan yani yaratilisi boyle olan kisilere ise evet kendi tercihleri olmadigindan saygi duyuyorum.
duygudan bahsederken soyledigim oglancilik ile ilgili.
gerisine cevap yazma geregi bile duymuyorum :)
silah zoruyla saygi mi duyduracaksiniz bana?
------
mesajimin tekrar alıntılanmamasıni rica ederim
ben o soyledigine de inanmiyorum mesela.Ama göz ardı ettiğin bir şey var. Madem doğuştan olduğunu kabul ediyosun şöyle düşün. Birini sevmek çok da tercihle yapılan bi durum değil. Öyle olsa platonik aşk diye bir şey olmaz vs. Hetero bi kadın nasıl ahmeti değil mehmeti seviyorsa bisex bi kadın da ahmeti değil ayşeyi seviyor. Sen nasıl dur duygularımı değişeyim ahmet daha iyi biri bana daha uygun vs diyemiyorsan bisex biri için de geçerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?