travesti komşun olsa

Bu travestiler size ne etti yahu? Etraf tecavüzcü, sapık, katil, dolandırıcı kaynıyor, hepsi sizin için potansiyel tehlike. Peki kendi halinde yaşayan, senin benim gibi bir insan olan birinin, sırf cinsel yönelimi farklı diye, size nasıl bir zararı olabilir? Asıl bu toplum onlar için zararlı, ön yargılarınızı bir kenara bırakıp, o açıdan bakabilir misiniz? Aşağılanıyorlar, şiddet görüyorlar, öldürülüyorlar, aileleri tarafından reddediliyorlar, kimlik mücadelesi vermeleri yaşadıkları bu ağır şeylerin yanında ufacık kalıyor. Sizin gibi düşünen insanlar yüzünden kendilerine ev bile bulamıyorlar. Travesti deyince akla fuhuş geliyor sanırım da, bu insanlar fuhuşa neden bulaşıyorlar, herkesin bir öz eleştiri yapması lazım. Bence onlardan değil, varsa ön yargılarımızdan utanalım.

Utanmam herkesin kendi tercihi sonuçta. Ama samimiyette kurmam ben travestilerden nedense hoslanmıyorum. Gay/lezbiyen/cinsiyet değiştirmiş vs.. bunlarda bir sakınca göremiyorum. Ama trsvestilerden hoşlanmıyorum

Utanmam, komşuluk yapmam. Ben hiçbir komşumla görüşmüyorum zaten. Apartmanda görürsem selam veririm, herkese yaptığım gibi. Çay, kahve, kısır yeme, akşam oturması vs kimseyle yapmadığımdan dolayı yapmam. Gürültü yapmasın bana yeter. Gürültü yapsa, kraliyet ailesinden olsa nefret ederim.

Oğlan = bilekleri kalın etine dolgun kadın. Osmanlı'da böyleymiş.Padişah anneleri oğlanla evlen diye tembih edermiş. Oğlancı derseniz olay cok farklı yerlere gider.

Oğlan = bilekleri kalın etine dolgun kadın. Osmanlı'da böyleymiş.Padişah anneleri oğlanla evlen diye tembih edermiş. Oğlancı derseniz olay cok farklı yerlere gider.

Çok yazmak istemiyorum ama Osmanlı zamanında çizilen bazı eserleri incelerseniz pek de kadından bahsetmediklerini görürsünüz.En iyisi Google kullanın onun için.

biseksuelligin dogustan olmadigini degil, dogustan iki tercih yapma sansi var ve o kisi hemcinsini tercih ediyorsa evet bu bir tercihtir. ha saygi duymuyorum diye gidip saldırmıyorum herkes kendi halinde yasar durur. grup seks e de saygi duymuyorum. swingerlere de kimsenin tercihine saygi duymak zorunda degilim.
ama onlenemeyen baska seçimi olma sansi olmayan yani yaratilisi boyle olan kisilere ise evet kendi tercihleri olmadigindan saygi duyuyorum.
duygudan bahsederken soyledigim oglancilik ile ilgili.
gerisine cevap yazma geregi bile duymuyorum :)
silah zoruyla saygi mi duyduracaksiniz bana?
------
mesajimin tekrar alıntılanmamasıni rica ederim

iste bu soylediginiz turkiye ve benzeri ulkeler icin gecerli. su an dunyada escinsellik gurur haline geldi. cocuklar ailelerine acikliyor aileleri hoop karsi cins kıyafetleri alıyor. bu sebeple toplumsal ve cevresel uyaranlar kesinlikle etkiliyor bunun yayginlasmasini. ancak bu demek degildir ki herkes cevresel faktorden oluyor. tabii ki bircogu oyle doguyor.

Kuzum ben hususi altına videolar ekledim; o kısımda birebir ağızlarından anlatılıyor bu dediğin durum da dahil.
"Tvde gördüm ve yalnız olmadığımı anladım" olayı gibi. İzleyebilirsin, çoğu sorunun cevabı ilk ağızdan var.

Ama göz ardı ettiğin bir şey var. Madem doğuştan olduğunu kabul ediyosun şöyle düşün. Birini sevmek çok da tercihle yapılan bi durum değil. Öyle olsa platonik aşk diye bir şey olmaz vs. Hetero bi kadın nasıl ahmeti değil mehmeti seviyorsa bisex bi kadın da ahmeti değil ayşeyi seviyor. Sen nasıl dur duygularımı değişeyim ahmet daha iyi biri bana daha uygun vs diyemiyorsan bisex biri için de geçerli.

ben o soyledigine de inanmiyorum mesela.
elbette aile yapisina, karakter olarak uyup uymamasina falan bakip nasil ask a ket vurulabiliyorsa bu durumda da vurulabilir.
yeter ki insan istesin.

ben bankacıyken şubeme cok geliyorardı kredi isteyenler de oluyordu bir insana nasıl davanmam gerekiyorsa öyle davranıyordum insan sonuçta ben de oda komşum olsalar bana zarar vermediği surece güvenliğimi tehlikeye sokmadığı surece herkes bana yakın bir yerde oturabilir fuhus diyince baska bir bayan komşu yapıyordu o kötu birsey 4 yıldır binamda ve cok saldırgan( travesti değil ) yaşamak zor ona birsey yapmadım utanmadım da kendi sorunu ama korkuyordum artık taşınıyor dediğim gibi travestiyle sadece oyle die sorunum olmaz iyi bir insansa arkadaşta olabilirim

Bir anımı anlatayım. Yıl 2008-2009 falan. Arkadaşlarla kavga ettim alsancakta barda, eve dönmek için saat başı kalkan otobüse gidiyorum. Saat sabaha karşı 3 falan. Kafam hafif iyi. Herifin biri geldi yakıma, bakar mısın diye, bir şey soracak sandım. Tuttu kolumdan hadi bana gidiyoruz dedi. Kolumdan sürüklüyor beni. Ben çığlık atmaya başladım, bırak beni, beni kaçırıyor falan diye. Uzun hayvan gibi iri herif, karşı koyamıyorum. Yanımdan bir iki erkek geçti ama bakmıyorlar bile bana, başımıza bir şey gelir herhalde diye. Neyse bu it beni 3-5 dakika sürükledi peşinden. Sonra biri arkadan herifin boynuna yapıştı, adam can havliyle bıraktı beni. Döndüm, bir travesti. Herife küfür etmeye başladı. Adam tam üstüne yürüyecekti, baktı arkadaşları var, kaçtı gitti. Ben nasıl ağlıyorum ama. Tamam kız dedi gitti su aldı bana. Oturttu kaldırıma, su içirdi falan. Neyse ben sakinleştim. Çok teşekkür ederim abla dedim. Kız kalt. k, bu saatte ne geziyon sende yalnız burada dedi sonra beni durağa kadar bıraktı. Resmen kurtardın beni, ne kadar teşekkür etsem az dedim, bi dahakine bana bira ısmarla dedi öpücük attı gitti. Duraktakiler böyle O zamandan beri severim travestileri. Hepsi aynı değil tabi ama özünde iyi insanlar. Onca zorluğa dayanıyorlar. Ben olsam kahveye falan giderim. Kısıra çağırırım falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…