travesti komşun olsa

Verilmiş sadakan varmış sonra konuştun mu onunla can borcun var resmen büyük geçmiş olsun harbi kadınmış
 
Verilmiş sadakan varmış sonra konuştun mu onunla can borcun var resmen büyük geçmiş olsun harbi kadınmış
Sonra o tarafa her gittiğimde bakındım ama hiç göremedim onu. Görsem gerçekten bira ısmarlayacaktım. Ama hem bende çakırdım biraz hem sürekli peruk falan değişiyorlar ya tanımamış olabilirim. Gerçekten can borcum var ona, başıma herşey gelebilirdi.
 
5 seneden fazla İzmir'de yaşadım, uzun seneler de Alsancak'ta bir dövme stüdyosunda çalıştım. Haliyle gece geç saatlerde çıktığımız çok oluyordu. Ara sokaklara girip, vapura koşturduğum zamanlar, sokaklarda o ablalar varsa rahat nefes alırdım. Sağa sola sarkar, bağırırlardı filan ama asla bir zararları dokunmazdı. İpsiz sapsız, apartman girişlerine sinmiş kafası bin dünya tiplere karşı kalkan olurlardı biz gençlere. Peh. Şimdi burada gelmiş travestiden utanır mısınız diye soruyorlar ya? İnsanın içi acıyor resmen şu toplumun çökük ahlak anlayışından.
 
travesti değil ama gece klübünde çalışan bir ablamız var apartmanda. Senelerdir çalışır gece taksi ile gelir filan. Ama komşuluğu muazzamdır. 3 çocuğu var. 2 kız 1 erkek. Ellerine çikolata versen almazlar neden deriz annemiz bize alır sizden alırsak kızar düşkün değiliz ki neden aldın der diyorlar Kadın evine gelir şalvarını giyer,başını bağlar temizlik yemek ne gerekiyorsa onu yapar. Çocuklarına ders çalıştırır vs. Tam anlamıyla hem anne hem baba! Çok taktir ediyorum hayata tutunmasını. Çok da seviyoruz. Dobra be dürüst bir kadın. Delikanlı derler ya öyle.
 
Gerçekten öyle. Kızlara en fazla laf atıyorlar, o da pislik olsun diye. Ama başın sıkışınca hemen yetişiyorlar. Kızkardeşlik Sadece İzmirde mi öyle bilmiyorum ama.
 
Gerçekten öyle. Kızlara en fazla laf atıyorlar, o da pislik olsun diye. Ama başın sıkışınca hemen yetişiyorlar. Kızkardeşlik Sadece İzmirde mi öyle bilmiyorum ama.
İstanbul'a göç ettim sonra ama burada çoluk çocuklu hayata karıştığım için akşam yediden sonra dışarısı nasıl bilmiyorum. =)) Biri bana dışarıda gece hayatı devam ediyor mu, insanlar neler yapıyor anlatırsa çok sevinirim.
 
Travesti komşumdan neden utanayım ki ? Herkesin kendi tercihi.
Gidip gelme işlerine kalkışmam ama gördükçe konuşur diğer komşularla nasılsam hal hatır sorardım.
Başka bir dünyadan gelmiş gibi bi muamele yapmazdım.
 
Hiç tanışmadım fakat bende utanmazsın. Hem ben niye utanayım ki. Zaten hayatlarının zor olduğunu düşünüyorum bir de biz mi zorlastiralim
 

tam taş..klı kadınmış derler böylesine mecazen, ama bu mecaz bile değil
 
Eski binamda biseksüel bir kadın vardı. İnsanlar çok rahatsız oluyorlardı bunu ifade edebiliyor olmasından. İnsanları dışlamasak keşke. Kendi hayat tercihleri olduğunu çocuklara da anlatabiliriz. Ben problem etmezdim. Karısını, çocuğunu döven, gece yarısı delice gürültü yapanlar daha sıkıntı.
 
Gerçekten öyle. Kızlara en fazla laf atıyorlar, o da pislik olsun diye. Ama başın sıkışınca hemen yetişiyorlar. Kızkardeşlik Sadece İzmirde mi öyle bilmiyorum ama.
Sadece İzmir’de değil Ankara’da yaşıyorum travestilerin olduğu bi yer var burda oturan herkes bilir. Eşim bekarken o taraflardan geçiyorduk evine gitmek için. Dünyanın en tatlı insanları bence. Dediğiniz gibi laf atarlar,sataşırlar filan ama kıyamazlarda :) arabada bekleyen 2 travesti vardı ama taş gibiler maşallah biz arabayla geçerken birbirimize laf atıyoduk yan yana durup :) şimdi bekçiler çıkınca evde bekliyorlar dediler göremiyoruz artık.
Konu sahibi size gelince utanmayın niye bi insan evladından utanasınız ki ? Cinsiyetinin ne önemi var ? Önemli olan her zaman insanlığı. Bu ülkede bi travesti dayanamıyorum deyip intihar etti. Hemde evinde beslediği köpeği göz yaşları içinde annesine emanet edip. Ona iyi bak o çok iyi bi köpek diye ağlaya ağlaya. Yüreği güzeldi çünkü. Başka bi travesti sırf bu yaşamı tercih etti veya öyle olmaya zorlandı diye yakılarak öldürüldü. Ailesi cenazesini almadı kimsesizler mezarlığına defnedildi. Katilleri yakalanmadı bile. Onlar insan herşeyden önce. Bu hayatta gerçekten belki bi çoğumuzun dayanamayacağı zorbalığa dayanmaya çalışan insanlar hemde. Birbirimizi her koşulda sevebilsek keşke ne kadar güzel olur. Kime ne kim kiminle nasıl sevişiyor ? Cinsiyeti ne yada ? Sizde boşverin sevmeyecekseniz bile saygı duyup geçin.
 
Utanacak ne var? dünyayı sizin kafanızda yarattığınız, herkesin basmakalıp olduğu pembiş bir toprak parçasından ibaret sanmayın.Farklılıklara saygı göstermeyi öğrenin.
Apartmanımda fuhuş vb.ahlaksızlıkları gerçekleştirmediği sürece kimseden utanmam, rahatsız da olmam.
 
Selamimi esirgemezdim. Karsilikli hersey. Tabii ki oda konusulacak selam verebilecek insansa. Travesti olmasina takilmazdim. Kinamaya yada ötekilestirme yapamazdim vicdanim el vermezdi. Oda kendi sinavindan gecmistir. Cogu kadin dediginden daha kadin olabiliyorlar. Daha insan olabiliyorlar. Lezbiyen komsum vardi ve hatta cocuklarida vardi. Onlarlada selamlasirdim. Gelip gitme calistigimdan dolay kimseyle olmadi komsularimda.
 
gece gece korkunç olacak ama bir yaşanmışlığı anlatıcam.ufak kuzenimin okul müdürünün başına geldi bu 3 sene oldu.bizimki ailelerin oturduğu sakin bi yer , herkes evli barklı , çocuklu işinde gücünde, pturmuş apartman diye bahsedilen bir apartmanda geçiyor olay.o sözümona çok namuslu iyi insan aile babası komşu , yan dairelerindeki 9 yaşındaki kıza tecavüz etti!Bu yalnızca tek bir örnek.Keşke şöyle sihirli bir şey olsa da LGBT bireylere öcü gözüyle bakanları, ya da insanların dış görünüşlerine aldananları o sihirle o olayları yaşayanların yanına götürüp sarsıp kendilerine getirebilsem diyorum.
 

Ben de o mükemmel aile babası komşuların sistematik tecavüzüne uğradım çocukken. Dışarıdan hepsi melekti. Ki kendi ailem bile inanmamıştı düşünün. O yüzden böyle olaylara hiç şaşırmıyorum. Dediğiniz gibi trans insanlar kimseye kötülüğü olmayan bir tablonun içinde taşlanıp duruyorlar. Derdimiz bu mu diyesi geliyor insanın.
 
Çok üzüldüm. Haklısınız. Bir de dinden imandan bahsediyorlar. Çocukları korusalar, tepki verseler neyse...
 
utanırmısınız çocuklarınız her gün görse komşuluk yaparmısınız.
Eski çalıştığım iş yeri çalışan sayısı çoktu, özel durumu olan bu tarz cinsel kimlik değişikliği ya da benzeri işten atamazlar yasak .Gay ya da travesti arkadaşım vardı,gündüz erkek akşam kadın kılığındaydı neyse efenfim bunlar;
1.Asla sana yalan demez
2.Senin dedikodunu asla yapmaz yaptırmaz
3.Kocan aldatır bunlar asla aldatmaz.
4.Başın belada olsa ilk bunlar sana koşar.
Yani emin ol travesti bir arkadaş ya da dostun varsa bunları yaşarsın ve seni bebeği gibi korur sever.
Kimseyi tanımadan yargılamayın,fuhuş yapıyorsa bilin ki maaşlı bir işi yok ve aç kalmamak için yapıyordur o da Allahla onun arasında birşey. Karşı komşum travesti olsa ve fuhuş yapasa, bana zararı olmadığı sürece karışmam herkesin hayatı kendine.Ki bu arkadaşlarımdan birinin sevgilisi imamdı (bana saldıracaksınız ama valla öyleydi fotoları gösterdi)
o yüzden ne demişler parayla ,imanın kimde olduğu belli olmaz.Keşke tekrar o arkadaşım gibi bir travesti daha tanısaydım.Bu arada sevgilisi imamdı fotoları vardı gösterirdi hep .Mekanı cennet olsun onu da öldürdüler sırf cinsel tercihi yüzünden yazacak çok şey var ama neyse diyipnsusmak istiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…