Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
Verilmiş sadakan varmış sonra konuştun mu onunla can borcun var resmen büyük geçmiş olsun harbi kadınmışBir anımı anlatayım. Yıl 2008-2009 falan. Arkadaşlarla kavga ettim alsancakta barda, eve dönmek için saat başı kalkan otobüse gidiyorum. Saat sabaha karşı 3 falan. Kafam hafif iyi. Herifin biri geldi yakıma, bakar mısın diye, bir şey soracak sandım. Tuttu kolumdan hadi bana gidiyoruz dedi. Kolumdan sürüklüyor beni. Ben çığlık atmaya başladım, bırak beni, beni kaçırıyor falan diye. Uzun hayvan gibi iri herif, karşı koyamıyorum. Yanımdan bir iki erkek geçti ama bakmıyorlar bile bana, başımıza bir şey gelir herhalde diye. Neyse bu it beni 3-5 dakika sürükledi peşinden. Sonra biri arkadan herifin boynuna yapıştı, adam can havliyle bıraktı beni. Döndüm, bir travesti. Herife küfür etmeye başladı. Adam tam üstüne yürüyecekti, baktı arkadaşları var, kaçtı gitti. Ben nasıl ağlıyorum ama. Tamam kız dedi gitti su aldı bana. Oturttu kaldırıma, su içirdi falan. Neyse ben sakinleştim. Çok teşekkür ederim abla dedim. Kız kalt. k, bu saatte ne geziyon sende yalnız burada dedisonra beni durağa kadar bıraktı. Resmen kurtardın beni, ne kadar teşekkür etsem az dedim, bi dahakine bana bira ısmarla dedi öpücük attı gitti. Duraktakiler böyle O zamandan beri severim travestileri. Hepsi aynı değil tabi ama özünde iyi insanlar. Onca zorluğa dayanıyorlar. Ben olsam kahveye falan giderim. Kısıra çağırırım falan
Sonra o tarafa her gittiğimde bakındım ama hiç göremedim onu. Görsem gerçekten bira ısmarlayacaktım. Ama hem bende çakırdım biraz hem sürekli peruk falan değişiyorlar ya tanımamış olabilirim. Gerçekten can borcum var ona, başıma herşey gelebilirdi.Verilmiş sadakan varmış sonra konuştun mu onunla can borcun var resmen büyük geçmiş olsun harbi kadınmış
5 seneden fazla İzmir'de yaşadım, uzun seneler de Alsancak'ta bir dövme stüdyosunda çalıştım. Haliyle gece geç saatlerde çıktığımız çok oluyordu. Ara sokaklara girip, vapura koşturduğum zamanlar, sokaklarda o ablalar varsa rahat nefes alırdım. Sağa sola sarkar, bağırırlardı filan ama asla bir zararları dokunmazdı. İpsiz sapsız, apartman girişlerine sinmiş kafası bin dünya tiplere karşı kalkan olurlardı biz gençlere. Peh. Şimdi burada gelmiş travestiden utanır mısınız diye soruyorlar ya? İnsanın içi acıyor resmen şu toplumun çökük ahlak anlayışından.Bir anımı anlatayım. Yıl 2008-2009 falan. Arkadaşlarla kavga ettim alsancakta barda, eve dönmek için saat başı kalkan otobüse gidiyorum. Saat sabaha karşı 3 falan. Kafam hafif iyi. Herifin biri geldi yakıma, bakar mısın diye, bir şey soracak sandım. Tuttu kolumdan hadi bana gidiyoruz dedi. Kolumdan sürüklüyor beni. Ben çığlık atmaya başladım, bırak beni, beni kaçırıyor falan diye. Uzun hayvan gibi iri herif, karşı koyamıyorum. Yanımdan bir iki erkek geçti ama bakmıyorlar bile bana, başımıza bir şey gelir herhalde diye. Neyse bu it beni 3-5 dakika sürükledi peşinden. Sonra biri arkadan herifin boynuna yapıştı, adam can havliyle bıraktı beni. Döndüm, bir travesti. Herife küfür etmeye başladı. Adam tam üstüne yürüyecekti, baktı arkadaşları var, kaçtı gitti. Ben nasıl ağlıyorum ama. Tamam kız dedi gitti su aldı bana. Oturttu kaldırıma, su içirdi falan. Neyse ben sakinleştim. Çok teşekkür ederim abla dedim. Kız kalt. k, bu saatte ne geziyon sende yalnız burada dedisonra beni durağa kadar bıraktı. Resmen kurtardın beni, ne kadar teşekkür etsem az dedim, bi dahakine bana bira ısmarla dedi öpücük attı gitti. Duraktakiler böyle O zamandan beri severim travestileri. Hepsi aynı değil tabi ama özünde iyi insanlar. Onca zorluğa dayanıyorlar. Ben olsam kahveye falan giderim. Kısıra çağırırım falan
Gerçekten öyle. Kızlara en fazla laf atıyorlar, o da pislik olsun diye. Ama başın sıkışınca hemen yetişiyorlar. Kızkardeşlik5 seneden fazla İzmir'de yaşadım, uzun seneler de Alsancak'ta bir dövme stüdyosunda çalıştım. Haliyle gece geç saatlerde çıktığımız çok oluyordu. Ara sokaklara girip, vapura koşturduğum zamanlar, sokaklarda o ablalar varsa rahat nefes alırdım. Sağa sola sarkar, bağırırlardı filan ama asla bir zararları dokunmazdı. İpsiz sapsız, apartman girişlerine sinmiş kafası bin dünya tiplere karşı kalkan olurlardı biz gençlere. Peh. Şimdi burada gelmiş travestiden utanır mısınız diye soruyorlar ya? İnsanın içi acıyor resmen şu toplumun çökük ahlak anlayışından.
İstanbul'a göç ettim sonra ama burada çoluk çocuklu hayata karıştığım için akşam yediden sonra dışarısı nasıl bilmiyorum. =)) Biri bana dışarıda gece hayatı devam ediyor mu, insanlar neler yapıyor anlatırsa çok sevinirim.Gerçekten öyle. Kızlara en fazla laf atıyorlar, o da pislik olsun diye. Ama başın sıkışınca hemen yetişiyorlar. KızkardeşlikSadece İzmirde mi öyle bilmiyorum ama.
Bir anımı anlatayım. Yıl 2008-2009 falan. Arkadaşlarla kavga ettim alsancakta barda, eve dönmek için saat başı kalkan otobüse gidiyorum. Saat sabaha karşı 3 falan. Kafam hafif iyi. Herifin biri geldi yakıma, bakar mısın diye, bir şey soracak sandım. Tuttu kolumdan hadi bana gidiyoruz dedi. Kolumdan sürüklüyor beni. Ben çığlık atmaya başladım, bırak beni, beni kaçırıyor falan diye. Uzun hayvan gibi iri herif, karşı koyamıyorum. Yanımdan bir iki erkek geçti ama bakmıyorlar bile bana, başımıza bir şey gelir herhalde diye. Neyse bu it beni 3-5 dakika sürükledi peşinden. Sonra biri arkadan herifin boynuna yapıştı, adam can havliyle bıraktı beni. Döndüm, bir travesti. Herife küfür etmeye başladı. Adam tam üstüne yürüyecekti, baktı arkadaşları var, kaçtı gitti. Ben nasıl ağlıyorum ama. Tamam kız dedi gitti su aldı bana. Oturttu kaldırıma, su içirdi falan. Neyse ben sakinleştim. Çok teşekkür ederim abla dedim. Kız kalt. k, bu saatte ne geziyon sende yalnız burada dedisonra beni durağa kadar bıraktı. Resmen kurtardın beni, ne kadar teşekkür etsem az dedim, bi dahakine bana bira ısmarla dedi öpücük attı gitti. Duraktakiler böyle O zamandan beri severim travestileri. Hepsi aynı değil tabi ama özünde iyi insanlar. Onca zorluğa dayanıyorlar. Ben olsam kahveye falan giderim. Kısıra çağırırım falan
Sadece İzmir’de değil Ankara’da yaşıyorum travestilerin olduğu bi yer var burda oturan herkes bilir. Eşim bekarken o taraflardan geçiyorduk evine gitmek için. Dünyanın en tatlı insanları bence. Dediğiniz gibi laf atarlar,sataşırlar filan ama kıyamazlarda :) arabada bekleyen 2 travesti vardı ama taş gibiler maşallah biz arabayla geçerken birbirimize laf atıyoduk yan yana durup :) şimdi bekçiler çıkınca evde bekliyorlar dediler göremiyoruz artık.Gerçekten öyle. Kızlara en fazla laf atıyorlar, o da pislik olsun diye. Ama başın sıkışınca hemen yetişiyorlar. KızkardeşlikSadece İzmirde mi öyle bilmiyorum ama.
Neden yapmıyım? Neden utanayım? İnsanları ötekileştirmeyin. Çocuklarınıza canlı sevgisini kazandırın lütfen. Sevmeyi öğretin. Ayrımcılığı degil. Rica ediyorumutanırmısınız çocuklarınız her gün görse komşuluk yaparmısınız.
gece gece korkunç olacak ama bir yaşanmışlığı anlatıcam.ufak kuzenimin okul müdürünün başına geldi bu 3 sene oldu.bizimki ailelerin oturduğu sakin bi yer , herkes evli barklı , çocuklu işinde gücünde, pturmuş apartman diye bahsedilen bir apartmanda geçiyor olay.o sözümona çok namuslu iyi insan aile babası komşu , yan dairelerindeki 9 yaşındaki kıza tecavüz etti!Bu yalnızca tek bir örnek.Keşke şöyle sihirli bir şey olsa da LGBT bireylere öcü gözüyle bakanları, ya da insanların dış görünüşlerine aldananları o sihirle o olayları yaşayanların yanına götürüp sarsıp kendilerine getirebilsem diyorum.Eski binamda biseksüel bir kadın vardı. İnsanlar çok rahatsız oluyorlardı bunu ifade edebiliyor olmasından. İnsanları dışlamasak keşke. Kendi hayat tercihleri olduğunu çocuklara da anlatabiliriz. Ben problem etmezdim. Karısını, çocuğunu döven, gece yarısı delice gürültü yapanlar daha sıkıntı.
gece gece korkunç olacak ama bir yaşanmışlığı anlatıcam.ufak kuzenimin okul müdürünün başına geldi bu 3 sene oldu.bizimki ailelerin oturduğu sakin bi yer , herkes evli barklı , çocuklu işinde gücünde, pturmuş apartman diye bahsedilen bir apartmanda geçiyor olay.o sözümona çok namuslu iyi insan aile babası komşu , yan dairelerindeki 9 yaşındaki kıza tecavüz etti!Bu yalnızca tek bir örnek.Keşke şöyle sihirli bir şey olsa da LGBT bireylere öcü gözüyle bakanları, ya da insanların dış görünüşlerine aldananları o sihirle o olayları yaşayanların yanına götürüp sarsıp kendilerine getirebilsem diyorum.
Çok üzüldüm. Haklısınız. Bir de dinden imandan bahsediyorlar. Çocukları korusalar, tepki verseler neyse...Ben de o mükemmel aile babası komşuların sistematik tecavüzüne uğradım çocukken. Dışarıdan hepsi melekti. Ki kendi ailem bile inanmamıştı düşünün. O yüzden böyle olaylara hiç şaşırmıyorum. Dediğiniz gibi trans insanlar kimseye kötülüğü olmayan bir tablonun içinde taşlanıp duruyorlar. Derdimiz bu mu diyesi geliyor insanın.
Eski çalıştığım iş yeri çalışan sayısı çoktu, özel durumu olan bu tarz cinsel kimlik değişikliği ya da benzeri işten atamazlar yasak .Gay ya da travesti arkadaşım vardı,gündüz erkek akşam kadın kılığındaydı neyse efenfim bunlar;utanırmısınız çocuklarınız her gün görse komşuluk yaparmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?