Ay aşırı komik bir video ya
Ben rahatsız olmam yaa rahatsız etmediği normlara aykırı davranmadığı sürece. Hatta çok güzel muhabbetleri olur konuşurum da yaniutanırmısınız çocuklarınız her gün görse komşuluk yaparmısınız.
Kesinlikle öyle. Zaten bi durumun cinsiyet ile ilgisi yok ki ahlaksızlığın cinsiyeti yok bence de.Erkeklerle yatıp kalkmak gibi fuhuş gibi abartı giyimler gibi şeyleri yoksa normal iş de çalışan bir insan evladiysa konuşurum selamlasirim ortmlarda muhabbet ederim..
Hepsinin genel adi eşcinsel.. Yanı eşcinsel=gay lezbiyen biseks trans.. vbtravesti kadın kılığında kadın gibi giyenen erkek
bunlar tamamen erkek içgüdülerine sahip olabilmenin yanında transexsuel olanlarıda vardır
neresi yanlış
travestiyi aslında siz bir araştırın
travesti kadın kılığında kadın gibi giyenen erkek
bunlar tamamen erkek içgüdülerine sahip olabilmenin yanında transexsuel olanlarıda vardır
neresi yanlış
travestiyi aslında siz bir araştırın
Hepsinin genel adı LGBTİ, eşcinsel değil.Hepsinin genel adi eşcinsel.. Yanı eşcinsel=gay lezbiyen biseks trans.. vb
Genel adi escinseldir.. hepsine de eşcinsel deniyo.. lgbt kısaltması yani lezbiyen gay biseks trans bunların baş harfinden kısaltma.. hepsine eşcinsel deniyoHepsinin genel adı LGBTİ, eşcinsel değil.
Genel adi escinseldir.. hepsine de eşcinsel deniyo.. lgbt kısaltması yani lezbiyen gay biseks trans bunların baş harfinden kısaltma.. hepsine eşcinsel deniyo
Bense araştırdığımda genel ad eşcinsel deniyo.. lgbt dediğin kısaltma açılımını da yazdım zaten.. genel oalrak hepsi eşcinsel homoseksüel.. sınıflara ayrılıyor yönelime gore. Neyse belki ben eksik biliyorumKim diyo hanımefendi? O kadar LGBTİ forumlarinda takılırım LGBTİ arkadaslarim var hiçbirinin "hepsine eşcinsel diyoruz" diye bişey dediğini duymadım. Bilginizin kaynağı nedir acaba?
Eşcinsel dediğin zaman sadece gay ve lezbiyenleri mi kapsiyor yani.. biseks trans quen travesti bunlar baska birsey mi..Kim diyo hanımefendi? O kadar LGBTİ forumlarinda takılırım LGBTİ arkadaslarim var hiçbirinin "hepsine eşcinsel diyoruz" diye bişey dediğini duymadım. Bilginizin kaynağı nedir acaba?
Bu video bana bu tür ilaçların daha yaygın olduğunu düşündürdü açıkçası. Gsk büyük bir ilaç firması yeşil receteliden vitamine kadar her türden ilaçları üretip satıyorlar. Şuanda turkiyede ki lgbt akımına bakincada en basit bir agri kesiciye bile bu tip eğilim yapan maddeler koyabileceklerini yada koyduklarını düşünüyorum. Buda bir çeşit zorbalıktır benceAkil alır gibi değil ve bende böyle düşünüyorum. Bu videoya Dee Mani'nin My way kitabını araştırırken rastladım.
Ilaç firması kabul etmiş yanlız içindeki maddenin böyle bir eğilim yapabileceğini siz neden kabul etmiyorsunuzAy aşırı komik bir video yabir de oturup ciddi ciddi anlatmış. Bakın eğer karşı cinsten hoşlanıyorsanız ben sizi alsam sabah akşam homoseksüellik anlatsam şöyle güzel böyle mükemmelde desem, ilaçlarda versem, videolarda izletsem siz yine de gidip kendi cinsinize ilgi duymazsınız. En fazla bi süre kafanız karışır ama yine olduğunuz kişiye dönersiniz.
Ayrıca bu günümüzde artan bir durum değil. Hep vardı hatta osmanlıda oğlancılık diye bir konu vardı çok ünlü bir tarihçi anlatıyor googlelayıp bakabilirsiniz. Yalnızca eskiden bu çok çok gizli saklı idi vee sosyal medya yoktu. Yani lgbt bir seçim değildir.
Olsa bile bu geçici bir şey olur. O zaman homoseksüelleri bi yere toplayıp hepsine birer ilaç verelim ve hetereseksüel olsunlar madem bir ilaçla çözülüyor bu işIlaç firması kabul etmiş yanlız içindeki maddenin böyle bir eğilim yapabileceğini siz neden kabul etmiyorsunuz
Yanı insanlar eşcinsel olmak için bu ilacı mı kullandı bu kadar lgbti bireyi..Ilaç firması kabul etmiş yanlız içindeki maddenin böyle bir eğilim yapabileceğini siz neden kabul etmiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?