travesti komşun olsa

Ay aşırı komik bir video ya bir de oturup ciddi ciddi anlatmış. Bakın eğer karşı cinsten hoşlanıyorsanız ben sizi alsam sabah akşam homoseksüellik anlatsam şöyle güzel böyle mükemmelde desem, ilaçlarda versem, videolarda izletsem siz yine de gidip kendi cinsinize ilgi duymazsınız. En fazla bi süre kafanız karışır ama yine olduğunuz kişiye dönersiniz.
Ayrıca bu günümüzde artan bir durum değil. Hep vardı hatta osmanlıda oğlancılık diye bir konu vardı çok ünlü bir tarihçi anlatıyor googlelayıp bakabilirsiniz. Yalnızca eskiden bu çok çok gizli saklı idi vee sosyal medya yoktu. Yani lgbt bir seçim değildir.

Erkeklerle yatıp kalkmak gibi fuhuş gibi abartı giyimler gibi şeyleri yoksa normal iş de çalışan bir insan evladiysa konuşurum selamlasirim ortmlarda muhabbet ederim..
Kesinlikle öyle. Zaten bi durumun cinsiyet ile ilgisi yok ki ahlaksızlığın cinsiyeti yok bence de.

ben çok rahatsız olurumm. çünkü şekil A da da görüldüğü üzere en ufak bir şeyden bile anında parlayıp saldırıya geçiyorlar. toplumsal baskıdan dolayı inanılmaz ön yargılılar ve aşırı alttan alıcı yaklaşmadıkça anlaşılması zor tipler. hele ki çocuk milleti meraklıdır sorular sorar sorgularsa karşısında konu sahibi gibi bir tip olacağı için ve nasıl bir tepki vereceğini kestiremeyeceğim için bu riske giremem taşınırım.

travesti kadın kılığında kadın gibi giyenen erkek
bunlar tamamen erkek içgüdülerine sahip olabilmenin yanında transexsuel olanlarıda vardır
neresi yanlış
travestiyi aslında siz bir araştırın
Hepsinin genel adi eşcinsel.. Yanı eşcinsel=gay lezbiyen biseks trans.. vb

Yaa ben kıyamıyorum onlara hiç. Kimse yabancı bir bedende sıkışıp kalmak istemezdi. Sabah kalkıp oramda bir çıkıntı bulsam kesip atasım gelirdi Kadın hissediyor kendini, yapacak bir şey yok. Hiç duymadım ki bir travesti birine zarar versin. E iş güç de bulamıyorlar kim iş versin bu toplumda? Gücü olsa San Francisco’ya gider lgbt mahallesinde yaşar giderdi.. Fuhuştan başka ne yapacak bu garibimler karnını doyurmak için?
sorunuzun cevabına gelince, rahatsız olmazdım.

travesti kadın kılığında kadın gibi giyenen erkek
bunlar tamamen erkek içgüdülerine sahip olabilmenin yanında transexsuel olanlarıda vardır
neresi yanlış
travestiyi aslında siz bir araştırın

"Tamamen erkek içgüdülerine sahip olabilmek" başka şey, "olmak" başka şeydir birinde olasılık belirtirseniz diğerinde kesin yargı. Kaldı ki kendini erkek hissettiği halde kadın gibi giyinen erkeklerinki de bı tercih değil içgüdüsel bı olaydır. Travesti dediğimiz kadınların çoğu da henüz cinsiyet geçiş ameliyatı olmamış ya da olmayı bekleyen kadınlardır, tercih değildir yaratilistir.

Genel adi escinseldir.. hepsine de eşcinsel deniyo.. lgbt kısaltması yani lezbiyen gay biseks trans bunların baş harfinden kısaltma.. hepsine eşcinsel deniyo

Kim diyo hanımefendi? O kadar LGBTİ forumlarinda takılırım LGBTİ arkadaslarim var hiçbirinin "hepsine eşcinsel diyoruz" diye bişey dediğini duymadım. Bilginizin kaynağı nedir acaba?

Kim diyo hanımefendi? O kadar LGBTİ forumlarinda takılırım LGBTİ arkadaslarim var hiçbirinin "hepsine eşcinsel diyoruz" diye bişey dediğini duymadım. Bilginizin kaynağı nedir acaba?
Bense araştırdığımda genel ad eşcinsel deniyo.. lgbt dediğin kısaltma açılımını da yazdım zaten.. genel oalrak hepsi eşcinsel homoseksüel.. sınıflara ayrılıyor yönelime gore. Neyse belki ben eksik biliyorum

Eşcinsel dediğin zaman sadece gay ve lezbiyenleri mi kapsiyor yani.. biseks trans quen travesti bunlar baska birsey mi..

Akil alır gibi değil ve bende böyle düşünüyorum. Bu videoya Dee Mani'nin My way kitabını araştırırken rastladım.
Bu video bana bu tür ilaçların daha yaygın olduğunu düşündürdü açıkçası. Gsk büyük bir ilaç firması yeşil receteliden vitamine kadar her türden ilaçları üretip satıyorlar. Şuanda turkiyede ki lgbt akımına bakincada en basit bir agri kesiciye bile bu tip eğilim yapan maddeler koyabileceklerini yada koyduklarını düşünüyorum. Buda bir çeşit zorbalıktır bence

Ilaç firması kabul etmiş yanlız içindeki maddenin böyle bir eğilim yapabileceğini siz neden kabul etmiyorsunuz

Onlarca kez konuyla ilgili şahsım ve nice meslektaşım trans birey olmak nedir, gay olmak nedir nasil ortaya cikar ile ilgili BILIMSEL ACIKLAMALAR YAPMISTIK. Bizi gecin bilimsel kaynaklari okudugunuz takdirde (okuma yazmaniz var ) anlayabileceginiz basit konulardi. Fakat goruyorum ki OKUMAK VE ANLAMAK hala bircok insana uzak. Ön yargilar kaliplar daha basit...daha yakin.. uzucu

Kadinlar kulubu olarak butun kadinlara aciksak trans kadinlara da acik olmamiz gerektigini dusunuyorum. Trans kadinlar erkek degil kadin. Hem de kadinlarin en cok oldurulen en cok siddete ugrayan okuldan mezun edilmeyen is verilmeyen kesimi. Kadin dayanismasi trans kadinlarla dayanismali.

Genc bir trans kiz taniyordum. Uc yasindan beri Ben kizim diyen. Aile destegini kesmis, kiz odtuyu kazandi. Once odtu'de zorla erkek yurduna mahkum edilip (icten kiz hisseden distan da hormonlarla vucudunu donusmeye calisan 17 yasinda bir kiz cocugu oldugunuzu ailenizin sizi terk ettigini dusunun ve erkek yurduna mahkumsunuz) parasizlikla bogustu okulu birakmak zorunda kaldi.

Kiz daha sonra bogazicini kazandi hem okudu hem calisti. Ama uzun donemler boyunca okulu birakmak zorunda kaldi, uzun donem evsiz kaldi.

Yasitlari annesinin odasina getirdigi meyve tabagini yet ders calisiyorum ayagina instagramda story atarken o kiz bunlari yapti.

En son ogrendigim ameliyat olmustu ve mutluydu, artik trans oldugunu da soylemiyorsun kimseye gerek duymadikca. Sevindim gercekten.

Iste bu kadinlari kadinlar kulubune erkek uye yasakkkkk onlar erkekkkk gibi almazsak BIZE YAZIKLAR OLSUN!

Ilaç firması kabul etmiş yanlız içindeki maddenin böyle bir eğilim yapabileceğini siz neden kabul etmiyorsunuz
Olsa bile bu geçici bir şey olur. O zaman homoseksüelleri bi yere toplayıp hepsine birer ilaç verelim ve hetereseksüel olsunlar madem bir ilaçla çözülüyor bu iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…