travesti komşun olsa

Çok fazla seksüel var, beynim dönüyor. Skolyoseksüeli de mesela okumuşum ama terim aklımda kalmamış. Milyonlarca insan, birçok farklı zevk demek oluyor haliyle.

Heteroseksüel, homoseksüel, biseksüel, aseksüel, transseksüel temel -seksüel paketi bence, bunları bilmek çoğunlukla yeterli oluyor. Bir de sapyoseksüel, çok işime geliyor

Böyle faydalı yorumlasmaların hastasıyız. Ben de naçizane bilgilerimi düşüncelerimi paylaştım.

Olayın market kasiyere olması ile ilgisi Yok hanımefendi siz sadece oarayı cımlamıssnz ama:) onların her daim ağızlarında vardır o jiletler...
Ben o zamanlar 17 yaşında idim günde 7,8 tanesiyle görüşmeye magruz kalıyordum yaşadığım tecrübeyi söyledim..

İyileri varmıdır vardır bilemem iyi günler.

Ben ayrım yapmıyorum sadece gece çalıştığım için birebir muhatap olduğum için konuştum gerçi o zaman 17 Yaşında idim.. birebir yanımdaki çalışanın yüzünü kestiler dışarda sohbet ediyordu gülerek bunlaeın geldiğini görmedi..
Bakıp bakıp kendilerine alınmışlar..
Birden saldırdılar üzerine ne olduğunu anlamadık o kişide bi bayandı ..saçlarından tutup indirdiler şoklar içinde bakakaldık İnan’ın
Ben sevmek zorunda değilim ama saygı duymak zorundayım Tezini her zaman savunan birisiyimdir...

Ayrıca sadece translar eşcinselller diye ayrım yapıyorsunuz erkekler daha kötü işte kadın cinayetlerine bakmıyoruz diyorsunuz.. ama biz şu anda travesti arkaslarımınızı konuşuyoruz...
Sonra bir başlıkta kadın cinayetlri vede erkekleri konuşuruz zaten..

Nefes alan her caninin yasama hakki var. E kimsenin kimseden utanmak gibi hadsizlige hakki yok.

Ben kendimi biseksüel sanıyordum ama düşüncem panseksüelliği tanımlıyormuş Sex Education dizisinden öğrendim Çok hakimmiş gibi paragraflar yazdım ama öğrenmek bitmiyor

Ben kendimi biseksüel sanıyordum ama düşüncem panseksüelliği tanımlıyormuş Sex Education dizisinden öğrendim Çok hakimmiş gibi paragraflar yazdım ama öğrenmek bitmiyor
Panseksüel tam bir ne olursan ol yine gel mantığı. Yani karşındaki kişinin doğum cinsiyeti, kendi tanımladığı cinsiyeti veya cinsiyetsizliği, yönelimleri vs fark etmiyor.

Demin yazışılan şey işte mesela. Biseksüel ne, en kaba tabiriyle farklı cinsiyetlerden hoşlanan kişi, yani yönelim. Ama mesela trans kadınlardan hoşlanmayabilirsin, ya da trans erkeklerden. Panseksüel olunca hepsinden hoşlanma potansiyeli oluyor. Bütün cinsiyetler ve cinsel kimliklerden. Heteroseksüel kadın veya erkek, lezbiyen, biseksüel, gay, interseks, transseksüel, drag, queer, hatta bi-curious. Daha bilmediğim de birçok terim vardır.

Ben açık, net bir heteroseksüelim. Ama cinsel yönelim konuları ilgimi çekiyor, insanların ne kadar çeşitlilik gösterdiği, nasıl farklı doğaları olabildiği konusu ilginç geliyor. O yüzden öğrenecek şey hiç bitmez, hele tam anlamıyla içinde olmayınca bir süre sonra kafa karışmaya başlıyor artık. Bir de her duruma spesifik, ayrı bir isim verince "o öyle değil miydi" falan oluyor. Mesela biseksüel ile panseksüel çok yakın aslında.

Komşu olmaya cocuklarin görmesine bile tahammülünüz yok. Sonra travestiler neden fuhuş yapiyor? Zaten hayatlari yeteri kadar zor bir de siz ötekilestirmeyin.

Konu sahibi banlanmis belliki bilerek açmış konuyu,herkeste tarvesileri öyle ballandıra ballandıra anlatmis ki yok şöyle iyiler yok böyle mükemmeler falan bir de daha önce hiç duymadığımız garip cinsel terimleri de öğrendik sayenizde, kimsenin travestilerle derdi yok asıl onların kendileriyle dertleri var hadi kadin hissediyorsun git Bülent Ersoy gibi,selin ciğerci gibi cinsiyet degistir asıl kimliğine dön,ama yok hem erkeklerle birlikte olurum kadın gibi,hem de kadınlarla birlikte olurum erkek gibi,bunda bir gariplik yok mu cidden,hayır ben kinamiyorum ama haz almak uğruna farklı farklı cinsel yönelimler psikoloji kitaplarında bile sapıklık olarak geçer

Özellikle son parağraf çok açıklayıcı olmuş. :)

ben o soyledigine de inanmiyorum mesela.
elbette aile yapisina, karakter olarak uyup uymamasina falan bakip nasil ask a ket vurulabiliyorsa bu durumda da vurulabilir.
yeter ki insan istesin.
Banlanmışsın ama cevap vereyim, nasılsa sonra okursun. Tabiki duygularına ket vurabilirsin bu herkes için geçerli birinden hoşlanırsın ama doğru kişi değildir bi ilişki yaşamazsın ne bileyim zamanla da unutursun. Ama o kişiden hoşlandığın, etkilendiğin gerçeğini değiştirir mi hayır.

sana ne ki bundan? çocukları bu kadar meraklı başkalarının hayatına karışacak şekilde yetiştiriyorsan asıl utanç verici şey ol olur

Düşün insanların yakasından. O da homofobik komşulardan rahatsızdır belki dünyada tek siz yaşamıyorsunuz. Kem gözlerini çekin insanların üstünden. Çekin.

eksik okudunuz sanırım her insanın iyisi ve kötüsü vardır derken, anlaşılır olabilmesi adına erkekler üzerinden örnek verdim. bakın tekrar ediyorum anlaşılır olabilmesi adına. yeterince anlaşılır söylediğimi düşünüyorum. basit, düz bir örnek sadece. yazmış olduğunuz ilk mesajı yeniden okursunuz umarım.

sana ne ? sana mı sorması gerekiyor insanın bunu ? belki olamıyor ya da olmak istemiyor sana garip onlara değil ? herkes niye bu kadar herkesin hayatına karışma gereği duyuyor yahu anlamıyorum .

22 yıl travesti karsi kapi komşumuz oldu.
Daha dogrusu travesti çiftti.
Bir kez olsun gurultu yapmadilar.
Bizi veya baskalarini taciz etmediler.
Her sabah ve her aksam selam verdiler.
Hepsi öyle mi bilmem.
Sonra tasindilar.
Yerlerine 7 cocuklu aile geldi kriz gecirdik.Adamin 2 esi var biri kumaymis
kadincagizin yedigi dayaklari duyardik polisi cagirirdik kocan o senin hadi barisin denirdi
neyse yani sorun olmadi
yaw insanlari kendi hallerine birakin
isterse patates dinine inansin

Son düzenleme:

Vay be. Konuyla ilgili bilgi düzeyim şu aşamadaymış meğer :

Vay be. Konuyla ilgili bilgi düzeyim şu aşamadaymış meğer :
So who’s gay? kısmına çok güldüm Böylesine komik bir video ile beni tanıştırdığınız içinteşekkür ederim. Dayımın eşi heteroseksüel olmasına rağmen yaşadığımız şehrin lgbti topluluğunda çok aktif bir üyedir, ona atacağım şimdi

Ne demek. 1 saatlik uzun versiyonu da var ama en civcivli bölümleri bu videoda var. Ben nefessiz güldüm ilk izlediğimde.

Utanmam neden utanayım. Ama komşuluk da etmem çünkü ben kimseyle komşuluk etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…