travesti aynı zamanda eşcinsel tabikieşcilsel mi travestimi hangisiden bahsediyorsun
bilinöli bir ayrım yapabilirmisin
eşcilsel başka travesti başka birşeydir
ikisinede saygı duyarım
eşcinsellik insanın iradesi dışında travesti tercihtir
Niye utanacakmışım insan olan herkese saygım sonsuz cinsiyeti beni hic ilgilendirmezutanırmısınız çocuklarınız her gün görse komşuluk yaparmısınız.
EvetGüzel kadınlarımı kıskanıyorlar.
Normal bir komşu olarak çevreyi rahatsız edecek bir etken olmadığı sürece birsey olmaz .
utanacak ay çocuğum görüyor psikolojisi bozulacak diye düşünmek anormal herkesin hayatı kendine .
Benim düşüncem dışlamaz (vah vah şuna bak diye garip bakışlar atmazdim ) o da bir insan tercihleri beni ilgilendirmez . Sevaplari veya günahları kendine , samimide olmazdım hiçbir komşumla olmadığım gibi :)
Biseksuel de olabilirtravesti aynı zamanda eşcinsel tabiki
Samimiyetten kasıtım sürekli kısır partisi yapmak ev ev gezmek yoksa her gördüğümde hal hatır sorar kahveye çaya davet ederim :)Komşuluk ilişkileri çok önemlidir, yarın Allah göstermesin başınıza bir şey gelse evdeyken önce komşular yetişir. Bir adım atmayı deneyin. Kimse öcü değil .. tabii deneyip de onlardan negatif tepki aldıysanız bilemem ama direkt uzak kalmak yanlış.
Travesti sizmisiniz yoksautanırmısınız çocuklarınız her gün görse komşuluk yaparmısınız.
Kısır partisi deme sonra kısır değil linç yersinSamimiyetten kasıtım sürekli kısır partisi yapmak ev ev gezmek yoksa her gördüğümde hal hatır sorar kahveye çaya davet ederim :)
Peki hangi anlamda seni rahatsız ediyor uyandırıyortravesti aynı zamanda eşcinsel tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?