travesti komşun olsa

boş ver ya uzatmaya gerek yok biraz vakit geçsin bişeyler okuyup paylaşmaya girdim tadımız kaçmasın boşu boşuna

Konu sahibinin "travesti" olduğu o kadar belli ki. Çok şey yazardım, kalbinide kırardımda "sizin gibiler" yüzünden ban yemek istemiyorum. Sen kendinle imtihan oluyorsun zaten. Ha bide millete profil fotoğrafına göre yürüyorsun galiba, beni beğenmemiş olman bir miktar üzdü.

utanırmısınız çocuklarınız her gün görse komşuluk yaparmısınız.
Bizim oturduğumuz yerde çok fazla varlar. Istanbul un en çok yaşadıkları yer gibi bi yer. Ve ben çocukken de varlardı. Onlarda insan birincisi bence öğretilmesi gereken bu. Insan ayırmamak gerektiği . Onların kimseye bir zararı yok. Bazen arada bir kavga sokakta duyardık okadar. Oda toplasan 5 6 kez olmuştur 25 yıldır yıldır buradayız. Bir keresinde cok sesli olan birivardi. Balkonundan bagiran. Mahalleli toplanip dövmek istemişti onu bu dediğim 20 yil oluyor. Camdan ağlayarak izlemistim yazik djye . Polis gelene kadar o mahallede kimlerin ona gidip neler istediğini bağırarak söylemişti . Çeşitli adamlar (onu dovmeye calisan) rezil olmuştu. Ve mahallenin imami onun üzerine kapanıp onu korumuştu . Hadi gidin defolun diye. Hâlâ gözlerim doluyor aklıma gelince üzülüyorum .
Hatta bir gün çok küçüktum annem beni camin önüne oturturdu dışarıyı izlerdim mutfak camından kar yağarken filan çok hoşuma giderdi . Camdan gördüm bi travestiyi evinde anne dedim bak oda dedem gibi namaz kılıyor. Erkek şeklinde ama kadın o. Annem aldı karsisina önce kimseciklerin evinin icne bakmayalım perde aciksada diye anlattı. Sonra ise inancın allah ile kul arasında olduğunu anlattı. Iman kimde nasıl kimse bilemez . Ve gittiğimiz kuaföre de çok gelirler. Konuşmam sohbet etmem onlarda insan yemiyor. Saçlarım çok uzun olduğu için bi ara satmayı düşünür musunuz demişti biri . Bu tarz bisey oldu en fazla yani olay sizde bitiyor oda insan sohbet ederimde konu olursa. çocuk varsa güzel güzel anlatmak insan ayırmamak önemli olan .

Kimseyi kınamak istemem Allah herkesin yardımcısı olsun ama malesef bir çok travesti gündelik hayatta iş bulamadıkları için başka hoş olmayan işler yapıyorlar,çocuklardaki cinsiyet kavramı erkek ve kadın olarak kodlanmış onlarin zihinlerini bulandirmak istemezdim doğrusu,yani cocuklarinizin çok muhatap olacağı ortamlardan kacinin.

olur mu öyle şey. O da benim gibi , herkes gibi insan. Rahatsız olacağı hiçbir davranışta bulunmazdım. Komşuluk bu devirde pek kalmadı. Ama diğer komşularıma nasıl davranıyorsam ona da aynı davranırdım.

Maalesef artık internet ortamında ve milyonların üye olduğu bazı dizi ve film yapımlarınin olduğu platformlarda alenen eşcinsellik özendiriliyor hatta çizgi filmlerde bile yer alıyor,ben de tesadüfen konusu lost'a benzediği için bir dizi izlemeye başladım ve orda da eşcinsel çiftler vardı,bunların bilinçli,özendirici niyetiyle yapıldığı çok ortada maalesef

eşcilsel mi travestimi hangisiden bahsediyorsun
bilinöli bir ayrım yapabilirmisin
eşcilsel başka travesti başka birşeydir
ikisinede saygı duyarım
eşcinsellik insanın iradesi dışında travesti tercihtir

Biraz araştırıp konusun lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyin.

Biraz araştırıp konusun lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyin.
travesti kadın kılığında kadın gibi giyenen erkek
bunlar tamamen erkek içgüdülerine sahip olabilmenin yanında transexsuel olanlarıda vardır
neresi yanlış
travestiyi aslında siz bir araştırın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…