travesti komşun olsa

Oncelikle travesti yerine transeksüel ifadesini kullanin ki artik şu travesti kelimesinden kurtulalim.
Soruya gelince insanların cinsel yonelimleri neden utanc nedeni olsun ki, komsum benden heteroseksuelim diye utaniyor mu mesela?

Ustune alinan alinsinda burada cok kahveye cagiririm gorusurum diyip sokakta bile gorse dik dik bakip cikciklayacaklar coktur eminim
degil ki kocasiyla kaynanasiyla ayni cevreden yasayan kadin bi de travesti evine davet edecek maalesef hersey dis gorunus olmus
Bana kalirsa ben arkadaslik ederim kendim tek basina evine oturmaya giderim cocugumla da belki gidebilirim buyuk konusmayayim ama evime davet edebilirmiyim esim bunu nasil karsilar iste orasi tartisilir gay veya lezbiyen olsa hic sorun degil ama erkeklerin akli bizimki gibi yurumuyor maalesef

Öyle bir yazmışsınız ki karşı komşum insan yiyor dermiş gibi yaratık değil hanimefendi onlar. Zaten trans oldukları için hayattan sille yiyorlar iş bulamıyorlar sürekli tacize ugruyorlar istemeseler bile seks işçisi olmak zorunda kaliyolar yapmayın nolur 2020 yılındayız çocuklarınıza komşuluk adabını ve iyi insan olmayı öğretmeniz kafi

Hepsinin de çok acı hayat hikayeleri vardır. Çok rahat genelleme yapabilirim evet. Onlardan utanarak, gözlerden öfke ve nefret fışkırtarak acılarını bir güzel marine de ederiz.

Birzaman çok yakın arkadaşlık kurma fırsatım olmuştu birisiyle. Çk üstün yeteneklerinden biri de en dipte,en mutsuz,en huzursuz anlarında bile gülebilirler ve kamufle edebilirler acılarını.

Arkadaşlık kurmak opsiyonel olsun ama dışlama,nefret,öfke,kin olmamalı.

Ben çaya kahveye davet ederim genelde çok eğlenceli tipler oluyorlar

Konu sahibi, bana özelden "Erkekler grup sever" diye mesaj atma nedeninizi öğrenebilir miyim?
yanlış gitti sana değil konu sahibine yazacaktım yanlış oldu espiri yapmıştım aslında ama yanlış olmuş

Yalan konuşmak, düşünmediğim şeyi yazmak istemiyorum. O yüzden doğruyu söyleyeceğim.

Travesti bir komşum olsun istemezdim. Benden yana bir rahatsızlık asla olmazdı komşum olsaydı ancak komşuluk da yapmazdım. İstisnalar olabilir bu arada. Bir şeye ihtiyacı olsa yardım ederdim insani olarak ancak yaşam tarzı ve tercihler bana uymazdı. Benim yaşam ve tercihlerimin başkasına uymadığı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…