- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi minikyaramaz
-
Belli bir açıklaması yok mu videolar hakkında? İnkar etti desen geçmişten anlaşılıyor.
Merak desin bir şey desin ama mutlaka bir açıklaması olması lazım.
aman canım sakın yapma..yani bilmiyorum meraktan mi baktı yoksa alışkanlık mı ama diyorsun 1 yılldır cinsel hayatımız yok diye
ben korkarım bu adam nasıl ne ediyor diye..hastalık filan kaparsın Allah korusun
Anneniz travestinin ne olduğunu biliyor mu?
Hala çocuk yaparak erkeği eve bağlayacağını düşünen eski zihniyet malesef
Sanırım kendi işinizi kendiniz göreceksiniz
İş bulup kendinize bir hayat kurmaya çabalamak
Herkese rağmen , bu yola giren adamların iflah olmadığını biliyoruz artık
Üstelik sizinki level atlamış
Acaba meraktan filan bi kere bakmış olabilir mi ?
Kaç gündür okuduğum konulardan midem bulandı
Nasıl sapkın bi millet olduk biz böyle
Gelecek nesillerden korkar oldum
Babam bilmesede annem genel olarak herseyi biliyor ve ciddi anlamda bosanmak istedigimi de.... Anneme kalirsa ikinci cocugu yapmaliyim,dusunun yani....
Cunku ikinci cocuk olursa ayrilmam zorlasacak. Ben hep "anne oglum buyudu krese veririm ,bende calisip para kazanirim "diyorum. Ama annem ikinci cocuk derdinde ki,bende cok istedim ikinci cocugu iyiki de olmamis diyorum simdi... Ozellikle travesti den
sonraaa....
yahu mart ayı dert ayı bu erkeklerin iyice cılkı çıktı....izliyorsun madem izle de adam gibi bir şeyler izle be kardeşim...sapkınlığa ne gerek var ...valla kardeşim izlemeyen erkek nerdeyse yok ama sapkın olanları izleyenlere affım yok artık bu ne ya...midesi almaz insanın bi kere empati kurmak adına izlemeye kalktım daha sahnenin başında midem bozuldu siz anlayın...:44:
Belli bir açıklaması yok mu videolar hakkında? İnkar etti desen geçmişten anlaşılıyor.
Merak desin bir şey desin ama mutlaka bir açıklaması olması lazım.
izlediklerine yazacak bişey bulamadım ama
bu adam 1 sene boyunca seninle beraber olmuyorsa
ne halt ediyor ben onu merak ettim
kesinlikle 2. çocuk filan yapma ailen sorumluluk almaktan kaçıyor sanırım yani sen boşanır çocuğunla kalırsan onlara sorumluluklar yükleyeceğini düşünerek boşanmaman için 2. çocuk yap deniliyor sana. ailenin tutumu hiç hoş değil.
Zaten son iki aydir hic birsey yok.
Sonum ne olur bilmiyorum ama sadece cocuguma aciyorum.
Allah yardımcın olsun, bir kadının başına gelebilecek en korkunç durum
Eşinin yardım almasını denediniz mi hiç
Bence oturup enine boyuna konuşma zamanı gelmiş
Kavga etmeden, sakince tercihlerini konuşabilirsiniz
Sonra da bir yol çizme zamanı gelmiş gibi
Anladığım kadarıyla ailenizden destek göremeyeceksiniz
Ama başarmakta imkansız değil
Sonuçta evladınız var, onun yetişmesi de önemli
aile danışmanına götürmeyi dene...psikoloğa gitmeyi red edecek çünkü..ama bu işi evladının ameliyatından sonraya bırak...evladın toparlasın ondan sonra eşini tut götür...gelmeyeceksen bu evlilik bitiyor diyerek tehdit et bakalım geleceğini düşünüyorum...belki bu huyundan vazgeçirebilirsin baktın olmuyor ondan sonra boşanma ihtimalini ve sonuçlarını tartışırız burda..biz manen arkandayız canım
cinsel hayat hiçmi yokmuş yoksa düzenli bişekildemi değilmiş:26: adamın tercihlerimi kayıyo yaaa biz nasıl toplum olduk böyle
2 gündür benzer konular açıldı herkes olabilir hoşuna gider falan yazmış ben kafayı yedim neolcak sonumuz diye inanamıyorum anlayışla yaklaşanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?