Travesti.... :(

Belli bir açıklaması yok mu videolar hakkında? İnkar etti desen geçmişten anlaşılıyor.
Merak desin bir şey desin ama mutlaka bir açıklaması olması lazım.

merak olsa ne olacak ki..
normal bir insan travestilerin cinselliğini neden merak etsin. çok merak ediyorsa bilgi için bulur okur.
ama izlemiş... açıklasa kaç yazar...

izlediklerine yazacak bişey bulamadım ama
bu adam 1 sene boyunca seninle beraber olmuyorsa
ne halt ediyor ben onu merak ettim

Zaten son iki aydir hic birsey yok.

Sonum ne olur bilmiyorum ama sadece cocuguma aciyorum.

Annem travesti olayini bilmiyor. Digerlerlerini biliyor ama bu son olayi bilmiyor.

Bilse de gerci bosanmamam icin elinden geleni yapar. Hani yanlis anlasilmasin ama bazi arkadaslar esim cok iyi fakat diye baslayan cumleler vardir ya annem de oyledir.

kesinlikle 2. çocuk filan yapma ailen sorumluluk almaktan kaçıyor sanırım yani sen boşanır çocuğunla kalırsan onlara sorumluluklar yükleyeceğini düşünerek boşanmaman için 2. çocuk yap deniliyor sana. ailenin tutumu hiç hoş değil.

Allah yardımcın olsun, bir kadının başına gelebilecek en korkunç durum
Eşinin yardım almasını denediniz mi hiç
Bence oturup enine boyuna konuşma zamanı gelmiş
Kavga etmeden, sakince tercihlerini konuşabilirsiniz
Sonra da bir yol çizme zamanı gelmiş gibi
Anladığım kadarıyla ailenizden destek göremeyeceksiniz
Ama başarmakta imkansız değil
Sonuçta evladınız var, onun yetişmesi de önemli

Bu nasil izleme....!?

Travesti....

Basim agridan catliyor.... Telimdeki resimlerini ,telefon numarasini felan sildim ama her aksam gormek,ozellikle de pazar gunleri bana iskence olacak ki oglumun ameliyatida var....

Belli bir açıklaması yok mu videolar hakkında? İnkar etti desen geçmişten anlaşılıyor.
Merak desin bir şey desin ama mutlaka bir açıklaması olması lazım.

Kac kez yasadim ..... olayini hep bagirarak kavga cikararak beni susturmaya calisarak uste cikti...

Simdi ise travesti..... Enaz on yeri aratmis travesti videolari diye....

Artik susmayi deniyorum belki hatasini anlar diye ama anlamayacagindan eminim.

Ailem azicik yanimda olsa gozum gormez giderim ama ....

aile danışmanına götürmeyi dene...psikoloğa gitmeyi red edecek çünkü..ama bu işi evladının ameliyatından sonraya bırak...evladın toparlasın ondan sonra eşini tut götür...gelmeyeceksen bu evlilik bitiyor diyerek tehdit et bakalım geleceğini düşünüyorum...belki bu huyundan vazgeçirebilirsin baktın olmuyor ondan sonra boşanma ihtimalini ve sonuçlarını tartışırız burda..biz manen arkandayız canım

Bu saatten sonra Allah korusun. Sapik bir adamdan birak cocuk yapmayi onunla ayni yataga baskoymayi bile dusunmuyorum. Mecburen ayni evi paylasmak zorundayim.

Ogluma uzuluyorum sapkin bir babanin cocugu olacak ne aci....

Allah im sen buyuksun..

Zaten son iki aydir hic birsey yok.

Sonum ne olur bilmiyorum ama sadece cocuguma aciyorum.

cinsel hayat hiçmi yokmuş yoksa düzenli bişekildemi değilmiş:26: adamın tercihlerimi kayıyo yaaa biz nasıl toplum olduk böyle

2 gündür benzer konular açıldı herkes olabilir hoşuna gider falan yazmış ben kafayı yedim neolcak sonumuz diye inanamıyorum anlayışla yaklaşanlara

Cok denedim. Doktora gitmesi icin cok yalvardim . Herzaman da iyilikle guzel dille ama nafile....

Ona gore bir sorun yokkk... Kac kere evliligimiz diken uzerinde dedim kac kere onu anlamaya calistim ama yokkkk.

Cok tesekkur ederim . Asla kabul etmiyor hatasini bu son olayda da aynisi. Eger hatasini kabul etse beni ikna etme yoluna giderdi tam tersi boyle yapiyorsun sonu kotu olacak diyerek tehdit ediyor.

Ailesi her yanlisini ortbas etmis her hatasinda hakli gormus.

Simdi de ne yaptim ki ,yapmissam ne oldu, ne yapacaksin??? Demeler...

Bosanmak ah keske ailem yanimda olsa...

Toplum olarak maalesef artık çığrından çıkmış durumdayız. Tam bir geçiş dönemi yaşıyoruz belki de bilemiyorum. Aşırı bastırılmış cinsellik, herşeyin ayıp, günah, yasak olduğu bir dönemden ; lise çağında ki çocukların bile hamile kaldığı, herşeyin apaçık ortaya serildiği , herşeye her bilgiye anında ulaşıldığı bir döneme o kadar çabuk geçtik ki. Maalesef ayarı tam tutturamadık. Aslında bunlar sadece son zamanlarda olan şeyler değil ki; internetin olmadığı dönemlerde de çıplak kadın resimleri yayınlayan gazeteler vardı, dergiler var hemde kaliteli kuşe kağıda falan. Hemen her erkeğin iş yerinde ki masasının çekmecesinde, yada delikanlının yatağının altında olurdu.

Konu sahibine gelince, bence eşinizin toplumsal baskıdan dolayı açıya vuramadığı bazı cinsel eğilimleri vardı. Ve sizinle evlenerek bu tercihi saklamış olmuş. Yani sizi ve evliliğinizi paravan olarak kullandı. Bu konularda öyle cahil bir toplumuz ki, başkasına anlatsanız "ee adam evli, çocuğu var olmaz öyle şey" der. Bence yapılacak şey oldukça basit, öncelikle ne kendinize ne çocuğunuza acımayı bırakın, acınacak biri varsa o da eşiniz. Bu izlediği şeyleri,fiiliyata geçirmeye başlarsa çok sürmez zaten cinsel bir hastalığa yakalanır.

Ayaklarınızın üzerinde duracaksınız, eşinizi de etrafa rezil etmeden.(Sonuçta ne olursa olsun çocuğunuzun babası, onun hakkında çıkacak dedikodu ileride çocuğunuzun kulağına gelecektir). Boşanacaksız, çalışmıyorsanız da, iş bulup çalışacaksınız. Hem kendinize, hem çocuğunuza güzel bir gelecek sağlamak adına elinizden geleni yapacaksınız.

Allah kolaylık versin.

bu aralar kk da ki paylaşımlar hep paralel kendimce teorim mart ayı kedilerin ayı değil artık
azıcık ortamı yumuşatmak istedim saygılarımla

Bu saatten sonra ne gecmisi ne gelecegi beni ilgilendirmiyor. Suan da ayni evi paylasiyorsak once oglum sonra da ailem yuzunden. Oglumu birakamam ailem yazdigim gibi arkamda degil. Eger oglum olmasaydi sonucta kadin siginma evine yerlesir bir is bulur calisirdim ya da ailemin yanina daha rahat sigardim .

Canımmm Allah yardımcın olsun ve kimsenin başına vermesin

Bu aralar bende çok okuyorum artık burda aldatılanlar bilmem ne durumda olanlar falan ne kadarr zordur kimbilir....

kadınlar ne hayallerle ewleniyor ne umutlarla yuva kuruyor erkeklerin şu yaptığına bak...

izliyorsunda eline ne geçiyor ne anlıyorsun değil mi??

Allah esirgesin böylelerinden.....

istersen bi ewlilik danışmanına gidin beraber ya da sen tek git....

1 yıldır beraber olmuyorsunuz ve bu çok uzun bir zaman dilimi... Acaba o ne yapıyor erkekler yapmadan duramazlarki bilemedim şimdi

beraber bi ewlilik danışmanına gtmeyi teklif et bakalım sapkınlıkta olabilir yani... Düzelmezse boşanman en iyisi çünkü bu şekilde hayat sürmez işkence haline dönüşür....

adam senin bir kadın olduğunu, duygularının olduğunu unutmuş.... :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…