- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi minikyaramaz
-
Kıyamet mi yaklaşıyo nedir Allah ıslah etsin böyle adamları ne deyim erkeklerden soğudum yemin ederim bizim cinsel hayatımız çok iyi olduğu halde haftada 4 5 kere beraber oluyoduk ki mutlu olması için onca çaba harcamama rağmen adamı gizli saklı tuvalette pavyon kadınlarına bakarken yakaladım ..... izlediğini yakaladım internette nerde açık saçık bikinili bi kadın videoları olsa direk açıp bakıyo sonra geceleri boşalıyo bide niye iç çamaşırını değiştirdin deyince terledimde o yüzden diye yalan söylüyo midemi bulandırdı artık Allah seninde yardımcın olsun canım aynı durumları yaşayan biri olarak ne kadar zor olduğunu biliyorum..
Son günlerde ne oluyor bu erkeklere böyle
İnsan eşine dahi güvenemeyecek mi artık?
Koca demek bu muydu annelerimizin zamanında da?
Onlar erkek değil miydi, karısına çocuklarına bakmak için eve yorgun gelen?
Hani o bir zamanlarda kalan;
Temiz, namuslu babalar ..
Ne oldu o babalarımıza?
Allah'ım tez zamanda yardım etsin yoldan çıkanlara..
Ayri yattigimiz icin gece nete girmis. Sabah salonu toplarken bilgisayara bakayim dedim. Bi baktim ki kadin giyim sitesine girmis.giyim de minu etekler,dekolteti kiyafetler ve jartiyerler..... İclerinde de kadinlar....
Ben kararimi verdim. Oglumun ameliyatindan sonra ise baslayip belli bir sure onunlacayni evi paylasip sonrasinda bosanma davasi acip evi terketmek olacak...
Sen ne yapmayi planliyorsun???
Calisiyor musun veya bir mesleğin var mi canim? Yoksa bile meslek edindirme kurslari var ufaktan başla derim. Boşanmaya karar verdiğin an annenle babanin karsisina geç çok ciddi olduğunu barismayacagini soyle. Kendine ayri ev açma sansin ve gücün varsa zaten sorun yok ama eğer yoksa calisacagini kendi kendine yetebilecegini soyle. Bunu soylememde ki kasit senin hayatinda cidden birseylerin degistigini farketmelerini sağlamak. Hic birşey için geç değil eğer mutsuzsan kaderine katlanmak zorunda değilsin.
KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.
bende şuan okuyorum okulumu bitirip biran önce işe girmeyi planlıyorum yoksa bu şekilde gitmeyecek güvenemiyorum bu ilişkiye
Beterin beteri varmış,ama bu kadarını da okumamıştım.
İnşallah sen ve oğlun için doğru yolu bulursun.
Rabbim eşine de akıl fikir versin inşallah.
Cocugun var mi?
Ya arkadas gozun disaridaysa,baska seylere meyilliysen neden karsindakinin hayatini caliyorsun????
Sanki benimle evlen diye bogazina yapistim. Sorumluluk istemiyorsan,baska arzularin varsa evlenme....
Ayri yattigimiz icin gece nete girmis. Sabah salonu toplarken bilgisayara bakayim dedim. Bi baktim ki kadin giyim sitesine girmis.giyim de minu etekler,dekolteti kiyafetler ve jartiyerler..... İclerinde de kadinlar....
Ben kararimi verdim. Oglumun ameliyatindan sonra ise baslayip belli bir sure onunlacayni evi paylasip sonrasinda bosanma davasi acip evi terketmek olacak...
Sen ne yapmayi planliyorsun???
yok canım zaten 2-3 senede çocuk istemiyorum. Aynı şeyleri hep bende düşünüyorum hep eşimede söylüyorum evlenmeseydin benmi zorladım bacağınamı yapıştım beni al diye madem evlendin niye böyle yapıyosun diye ama bi cevap yok tabi bu seferde kendini haklı çıkarmaya çalışıyo git kızım sanki göbeğimiz birmi kesildi seni zorlamı tutuyorum git boşan diye offffffff offff valla içim şişti
o kıyafetlerı kendısı için bakıyor olabilir mi?
Ya simdi aklima geldi ne kadar salakmisim ben yaaa....(salak oldugum aklima gelmedi) . Esim bir seferinde benim geceligimi giymek istemisti hatta ve hatta ogluma hamileyken agda yapamadigim icin tuy sokucu krem kullaniyordum o anda esim gelmisti ve bacaklarina surmustu hatta makyaj malzemelerimi alip surmustu bir seferinde....
Ay Allah im ben nasil dusunemedim. Hep arkadaslariyla vakit gecirmeyi seviyordu.
Mide bulantisindan,bas agrisindan olecegim.....
Zamaninda belli etmis ama ben farkina varamamisim. Yazarken ellerim titriyor,bayilacak gibi oluyorum ....
Soklardayimmmmm......
Ya simdi aklima geldi ne kadar salakmisim ben yaaa....(salak oldugum aklima gelmedi) . Esim bir seferinde benim geceligimi giymek istemisti hatta ve hatta ogluma hamileyken agda yapamadigim icin tuy sokucu krem kullaniyordum o anda esim gelmisti ve bacaklarina surmustu hatta makyaj malzemelerimi alip surmustu bir seferinde....
Ay Allah im ben nasil dusunemedim. Hep arkadaslariyla vakit gecirmeyi seviyordu.
Mide bulantisindan,bas agrisindan olecegim.....
Zamaninda belli etmis ama ben farkina varamamisim. Yazarken ellerim titriyor,bayilacak gibi oluyorum ....
Soklardayimmmmm......
son yazdıklarınızı da okuyunca bu durumun normal olmadığını iyice anladım. Dışardan objektif olarak ve soğukkanlılıkla okuyorum yazdıklarınızı ama normal değil bu adam. Biz eşimle birlikteyken göğüs bölgesine dokundurtmaz rahatsız olur neden diye sorduğumda kadınların göğüslerine muamele yapılır ben erkeğim der.. Erkeklerle yanak yanağa bile öpüşmeyi pek sevmez tokalaşır geçer. Homofobik biriyim diye hep söyler. Benim kocamın kaşlarında bikaç tel çok uzamış kötü görünüyordu şunları koparıyım yukarı kadar çıkmış dedim o anki bakışını görmeniz lazımdı bi daha teklif bile edemedim ama makasla biraz kesmeme izin verdi o uzun kılı. Sizin anlattığınız Makyaj yapması geceliğinizi giymesi çok irrite edici geldi bana. Bu geylik de değil artık baya kadın olma meyilli. Allah ıslah etsin ne diyeyim.
İnani ki suan da ayri bir soktayim.
Esim kaslarini alir ki zaten beyazdir ve goze dokunmaz. Ama o kendince bakimli olmaya bayilir. Fakat ben bakim yapinca altinda birsey arar.
Nasil gorememisim simdiye kadar.... Enazindan cocuk yapmazdim.
Mideme agrilar giriyor....
Beynimden vurulmusa dondum. İkinci bir darbe.....
Dusunuyoeum dusundukce ....ay ne bileyim cildiracagimmmm
Bu anlattıklarınız gerçekten herşeyi açıklıyor inşallah Allahım sabır versin çıkın bu işin içinden
yürüyüşü oturuşu kalkışı nasıl anlaşılıyor mu, imkanı yok belli eder bi şekilde diye düşünüyorum. Ailesine durumu anlatacak mısınız, hoş inanırlar mı o da meçhul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?