- Konu Sahibi minikyaramaz
-
Butun arkadaslarimin yorumlarini okudum. Oncelikle hepinize tesekkur ederim.
Annemle paylastim durumu ve haliyle "erkektir,biraz daha zaman ver,tedavi olmasi icin ikna et" dedi. Anlayacaginiz 'kir dizini otur evinde' oldu.
Ailemden destek goremeyince iyice psikojim bozuldu. Ama evladim icin katlanmaliydim , kendimi toparlamaliydim.
Haftasonu acikogretim sinavlarim var. Yasadiklarimdan oturu calisamadim insallah finallere... Kaldi ki kpss ye de hazirlaniyorum.
O sapikla durumumuza gelince . Ayni evde hayat surdurmeye mecburum bir sure daha. Eger ailem yanimda olsaydi gitmem daha kolay olacakti. Simdilik ayni evi paylastigim ve oglumdan oturu biraz daha samimiyiz . Bu baska anlama gelmesin sakin bosanmayi cok istiyorum. Birkac is gorusmesi yaptim ama olumsuz oldu. Yine de mucadeleme devam edecegim o sapikla ayni evde yasadigim her saniye ...
Oglumdan ve zoraki o evde yasadigimdan dolayi zannediyor ki yasanilanlari unuttum,bosanma dusuncemi yuttum.
Bana yaptigi darbeler yeter, oyle bir zaman gelecek ki hayatinin en buyuk darbesini ben ona yapacagim-insallah-
Gelismeler boyle. Yanayakila is aramaktayim ve en kisa zamanda o sahsiyetsizden kurtulmak istemekteyim.
Dualariniza ihtiyacim var.
Çok özel değilse birşey merak ediyorum.......eşinizin geliri nedir...gayet iyi bir nadaka alıyorsunuz annem için sormuştum
Canım boşandıgım sene 2000 tl idi ama zaten maaş göstermelik kazancı çok daha fazlaydı hakimde inanmadı ona ve 850 tl bagladı.Şuan ki maaşı brüt sanırım 4800 tl tabi göstermelik buda sırf prim fazla olsun emeklilik parası çok olsun diye yüksek primden yatırıyor sanırım, buda güzel çünkü nafaka artırım davası açtım, her senede açabilir anneniz bu en dogal hakkı her yıl artma payı var %10 şeklinde, babanızın maaşı ne kadar onun giderlerine göre de karar verebiliyor hakim
1500 emekli aylığı....iki evi var canım
elphidium
Papatya
Giriş tarihiApr 2010Mesajlar23
minikyaramaz kullanıcısından alıntı
Ya simdi aklima geldi ne kadar salakmisim ben yaaa....(salak oldugum aklima gelmedi) . Esim bir seferinde benim geceligimi giymek istemisti hatta ve hatta ogluma hamileyken agda yapamadigim icin tuy sokucu krem kullaniyordum o anda esim gelmisti ve bacaklarina surmustu hatta makyaj malzemelerimi alip surmustu bir seferinde....
Ay Allah im ben nasil dusunemedim. Hep arkadaslariyla vakit gecirmeyi seviyordu.
Mide bulantisindan,bas agrisindan olecegim.....
Zamaninda belli etmis ama ben farkina varamamisim. Yazarken ellerim titriyor,bayilacak gibi oluyorum ....
Soklardayoyimmmmm......
yok artık. siz bunları kaale almadınızmı.
herşey ortada...
Evlerden annenizde yararlanmıştır umarım çünkü kazanılan mallar ortaktır.600 yada 700 tl bağlanabilir annenize şuan ne kadar alıyor.
geçmiş sayfalardanşimdi bir dak bu hangi konudan alıntı ben anlamadım
Ayri yattigimiz icin gece nete girmis. Sabah salonu toplarken bilgisayara bakayim dedim. Bi baktim ki kadin giyim sitesine girmis.giyim de minu etekler,dekolteti kiyafetler ve jartiyerler..... İclerinde de kadinlar....
Ben kararimi verdim. Oglumun ameliyatindan sonra ise baslayip belli bir sure onunlacayni evi paylasip sonrasinda bosanma davasi acip evi terketmek olacak...
Sen ne yapmayi planliyorsun???
Ya simdi aklima geldi ne kadar salakmisim ben yaaa....(salak oldugum aklima gelmedi) . Esim bir seferinde benim geceligimi giymek istemisti hatta ve hatta ogluma hamileyken agda yapamadigim icin tuy sokucu krem kullaniyordum o anda esim gelmisti ve bacaklarina surmustu hatta makyaj malzemelerimi alip surmustu bir seferinde....
Ay Allah im ben nasil dusunemedim. Hep arkadaslariyla vakit gecirmeyi seviyordu.
Mide bulantisindan,bas agrisindan olecegim.....
Zamaninda belli etmis ama ben farkina varamamisim. Yazarken ellerim titriyor,bayilacak gibi oluyorum ....
Soklardayimmmmm......
Suan da aof te okuyorum. İstanbul gibi bir sehirde her sekilde is bulunur. Hic olmadi tuvalet temizler,merdiven silerim yine oglumla kendime yeterim.
Oglumun ameliyati var. Oglun ayaklanir ayaklanmaz is arayacagim. Sonrasinda biraz birikimim var ve calistigimla da birikim yaparsam ayri eve cikacagim ve o zaman bosanma davasi acip ailemin karsisina cikacagim. İnsallah hersey istedigim olcude olur ve insallah su evden ve soyadini tasidigim igrenc otesi yaratiktan kurtulurum ve oglumla kendime yeni bir hayata adim atarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?