- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi minikyaramaz
-
Gorduklerimiz goreceklerimizin teminatidir derler ya....
Kimse yasadiklarimin farkinda degil zaten.
Oglum bir yana dunya bir yana zaten....
Zaten son iki aydir hic birsey yok.
Sonum ne olur bilmiyorum ama sadece cocuguma aciyorum.
allahım yardımcın olsun canım..ne desek boş.en iyi sen tanıcaksın eşini.ama birde çocuğun var.böyle sapkın ise eşin çocuğunun geleceğini düşünmek zorundasın.herşey olabilir.ve sakın 2. bir çocuk yapmaaaaaa.kendine bir iş bulmaya çalış önceYa simdi aklima geldi ne kadar salakmisim ben yaaa....(salak oldugum aklima gelmedi) . Esim bir seferinde benim geceligimi giymek istemisti hatta ve hatta ogluma hamileyken agda yapamadigim icin tuy sokucu krem kullaniyordum o anda esim gelmisti ve bacaklarina surmustu hatta makyaj malzemelerimi alip surmustu bir seferinde....
Ay Allah im ben nasil dusunemedim. Hep arkadaslariyla vakit gecirmeyi seviyordu.
Mide bulantisindan,bas agrisindan olecegim.....
Zamaninda belli etmis ama ben farkina varamamisim. Yazarken ellerim titriyor,bayilacak gibi oluyorum ....
Soklardayimmmmm......
Ya simdi aklima geldi ne kadar salakmisim ben yaaa....(salak oldugum aklima gelmedi) . Esim bir seferinde benim geceligimi giymek istemisti hatta ve hatta ogluma hamileyken agda yapamadigim icin tuy sokucu krem kullaniyordum o anda esim gelmisti ve bacaklarina surmustu hatta makyaj malzemelerimi alip surmustu bir seferinde....
Ay Allah im ben nasil dusunemedim. Hep arkadaslariyla vakit gecirmeyi seviyordu.
Zamaninda belli etmis ama ben farkina varamamisim. Yazarken ellerim titriyor,bayilacak gibi oluyorum ....
Soklardayimmmmm......
eylul166;
Evliligimizn ilk zamanlarindan beri olan bisey bu.
Hep zamana biraktim. Ne zaman yakalasam inkar etti. Artik mide bulandirici duruma geldi.
kendisi babamlari arayip,kiziniz bosanmak istiyor dedi.
Sonrasinda babam bizi cagirdi ....
Yaklasik bir yildir cinsel hayatimiz hic yok. O na gorede sorun yok... Zorlamalarimla ayda tas catlasa 1.
Bir şey dicem ama uygun olur mu bilmem çaktırmadan baksan acaba bir genişleme falan var mı
ay utandım yazarken ama belki oradan anlaşılır bir haltlar yiyor mu yemiyor mu :26:
kya güldüm ben buna nasıl bakacak çaktırmadan ay bakılmıyor ki:) i
Bir şey dicem ama uygun olur mu bilmem çaktırmadan baksan acaba bir genişleme falan var mı
ay utandım yazarken ama belki oradan anlaşılır bir haltlar yiyor mu yemiyor mu :26:
Ya simdi aklima geldi ne kadar salakmisim ben yaaa....(salak oldugum aklima gelmedi) . Esim bir seferinde benim geceligimi giymek istemisti hatta ve hatta ogluma hamileyken agda yapamadigim icin tuy sokucu krem kullaniyordum o anda esim gelmisti ve bacaklarina surmustu hatta makyaj malzemelerimi alip surmustu bir seferinde....
Soklardayimmmmm......
Degerli arkadasim ne desek de yetersiz kalir Bu hayati sen yasadin ve hayalkirikliginida ..Bundan sonra cocugunla cok mutlu güzel bir ömrünüz olur umarim.Selam kizlar...
Kac gundur yasayan oluyum. Derdime kendimce care aramaktsn kafayi yemek uzereyim.
Esim ben evde yokken cep telefonundan travesti videolarina bakmis. Bunu gosterdigimde inkar etti,seeimi cikarmadim. Yaklasik bir haftadir evde iki yabanci gibiyiz. Ayri yatiyoruz.
Bundan yaklasik bir ay oncede ayni durumu yasadik. Bosanmanin esigine geldik. Ailemle herseti paylastim. Esim bir daha olmayacak dedi ve soz vermisti. Babam esimle konusmustu.
Yine ailemin yanina gitsem bir sorun yok. Seni ac birakmadikca....diye baslayan cumlelerr...
Esimi gordukce midem bulaniyor ,elimden geldigi kadar ayni ortamda bulunmamaya calisiyorum ama ne zamana kadar....
Bosanmak istiyorum ama ailem izin vermez. Zamanla duzelir derler ki gecen seferde de aynisini soylemislerdi.
Bi cikar yol gosterin ne olur?
Stresten ogluma zarar vermekten korkuyorum. Cocugumun yaptigi ufak bir yaramazlik sinirlerimi hoplatmaya yetiyor ama yavrumun ne bildigi var deyip kendimi sakinlestiriyorum.
Minikyaramaz konuyu okuyunca yazamadan edemedim.Allah sabir versin.Bence ayaklarinin ustunde durabilirsin hukuki yonden bikac birsey soylemek istiyorum.Maddi durumunuz iyiymis bosanmak istediginde ev ve arabanin yarisi senin oncelikle bunu bil.Maasi iyiyse ki iyi sanirim bosanma bitene kadar yoksulluk nafakasi alirsin ben suan 500 kendime 350 kizima aliyorum ve her yil artirim hakkin var 3 yildir artmiyodu simdi artirim davasi actim.Bosanmadan sonrada istirak nafakasi olarak devam ediyor nafakan sgk kayitlarini gostererek iyi bir nafaka alirsan calismanada gerek kalmaz cocugunun gelecegiyle ilgilenebilirsin evladin acilarini dindiricek emin ol.Hatta boyle bir konudan dava acarsan tazminatta kazanirsin alir evini oturursun ben hem bosanmadan hemde sonrasinda altinlarimdan tazminat kazandim param gelsin evimi alip yepyeni hayat kurucam kendini dusun yasin kac bilmiyorum ama ben en guzel yillarim gitti midesiz nankor bir insan yuzunden yapma kendini soldurma bu erkek milleti okadar midesizki hersey beklenir.Silkelen ne kadar guclu oldugunu goruceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?