Travesti.... :(

Eşin biseksüel sanırım. Allah sabır versin canım ya.

Ne desem bilemedim ama boşanma aşamasına gelmeden de aşılabilir diye düşünüyorum. Birde başkalarıyla paylaşma bence eşini mahcup etme dahada. Belkide aksi olur nasılsa herkes öğrendi diye daha rahat hareket edebilir.

Konuşun, ne istediğini senden ne beklediğini, neden böyle tuhaf şeyler yaptığını tartışın. Çözmeye çalışın.

meraktan bakmıştır belki cinsel hayatınızda bi problem yoksa niye bu kadar dert ediniyosun kendine ? daha önemli şeyler var bnce bilmiyorum bende mi bi rahatlık var eşim bakmıyo belki de ondan hissedemiyorum.

Zaten son iki aydir hic birsey yok.

Sonum ne olur bilmiyorum ama sadece cocuguma aciyorum.

cnm yazının tamamını okuyamadım burda kaldım çünkü sana çok kızdım
ne demek çocuğuma acıyorum
dimdik ayakta duracaksın tabi ki,acıyorum kelimesi yerine onun benim gibi bir annesi var demeni beklerdim

ayrıca erkekler asla bayanlar gibi olmaz iki aydır bu adam napıyor
kafanı çok fazla karıştırmak istemem
sadece bir bayan olarak sapasağlam ayakta durmanı beklerim senden
sen ne kadar sağlam kalırsan emin ol çocuğunda senden aldığı güçle o kadar sağlam kalır

allahım yardımcın olsun canım..ne desek boş.en iyi sen tanıcaksın eşini.ama birde çocuğun var.böyle sapkın ise eşin çocuğunun geleceğini düşünmek zorundasın.herşey olabilir.ve sakın 2. bir çocuk yapmaaaaaa.kendine bir iş bulmaya çalış önce

Bu konuyu görmüş, okumuş ve çok üzülmüştüm..
Ama ne yazacağımı bilemediğim için cevap yazamamıştım..
Şimdi puzzle parçaları birleşiyor sanırım..
Allah sana sabırlar versin canım.. İnşallah ekonomik özgürlüğünü eline alır da, sanırım kpssye hazırlanıyorsun, o adamdan kurtulur güzel bir hayata başlarsın..

en basindan beri belliymis gidisat demek ki.. Allah hayirlisini nasip etsin..

eger bir kurtulus yoksa evliliginiz icin kendinize yazik etmeyin derim ben..

Bir şey dicem ama uygun olur mu bilmem çaktırmadan baksan acaba bir genişleme falan var mı
ay utandım yazarken ama belki oradan anlaşılır bir haltlar yiyor mu yemiyor mu :26:

Erkeklerin hayal dünyaları ve tahrik noktaları çok farklı olduğu için yalnızca por.no izlediği için onu yargılamak doğru olmaz. Önemli olan bu duruma eğilimli olup olmadığı. Eğilimini farketmeniz durumunda bir dakika beklemeyin derim. Böyle bir eğilimi olan insan ne kendine ne eşine ne de çocuğuna sağlıklı bir gelecek sunamaz. Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
Hemde bir erkek evladı olan adam bunu kendine nasıl yakıştırabiliyor hiç anlamadım doğrusu. Evliliğini bitir diyemeyiz tabiki o senin bileceğin bir iş ama bu böyle nereye kadar sürecek? hayır rekabet edebileceğin bir durum da yok ki bu çok farklı bir durum.

Canım yaa sakın ikinci cocuk falan yapayım deme. Ben bu hatayı yaptım ve inan tamamen elin kolun baglanıyor. keske bende birkaç yıl önce şuanki gibi mantikli dusunebilseydim kesinlikle ikinci çocuğu yapmazdim ve herşey çok farklı olabilirdi. Ben 2 gün önce eşimin kendi bilgisayarinda p...o izlediğini fark ettim inkar edeceğini bildiğim için hiç bişey söylemedim. Tabii moralim bozuldu haliyle surat yaptım ve bugün tartıştık suçlu psikolojisiyle bana yapmadığı kalmadi benim yerimde başkası olsa çeker giderdi ama ben lanet olsunki yapamadım çocuklarıma kiyamadim eğerki bugün çocukları alıp gitseydim onunla ayrı şehirlerde olacaktık ve kolay kolay gelip çocukları göremez ben bunu çocuklarıma nasıl yapabilirim. Çok mutsuzum çook.

Son düzenleme:
Minikyaramaz konuyu okuyunca yazamadan edemedim.Allah sabir versin.Bence ayaklarinin ustunde durabilirsin hukuki yonden bikac birsey soylemek istiyorum.Maddi durumunuz iyiymis bosanmak istediginde ev ve arabanin yarisi senin oncelikle bunu bil.Maasi iyiyse ki iyi sanirim bosanma bitene kadar yoksulluk nafakasi alirsin ben suan 500 kendime 350 kizima aliyorum ve her yil artirim hakkin var 3 yildir artmiyodu simdi artirim davasi actim.Bosanmadan sonrada istirak nafakasi olarak devam ediyor nafakan sgk kayitlarini gostererek iyi bir nafaka alirsan calismanada gerek kalmaz cocugunun gelecegiyle ilgilenebilirsin evladin acilarini dindiricek emin ol.Hatta boyle bir konudan dava acarsan tazminatta kazanirsin alir evini oturursun ben hem bosanmadan hemde sonrasinda altinlarimdan tazminat kazandim param gelsin evimi alip yepyeni hayat kurucam kendini dusun yasin kac bilmiyorum ama ben en guzel yillarim gitti midesiz nankor bir insan yuzunden yapma kendini soldurma bu erkek milleti okadar midesizki hersey beklenir.Silkelen ne kadar guclu oldugunu goruceksin.

Butun arkadaslarimin yorumlarini okudum. Oncelikle hepinize tesekkur ederim.

Annemle paylastim durumu ve haliyle "erkektir,biraz daha zaman ver,tedavi olmasi icin ikna et" dedi. Anlayacaginiz 'kir dizini otur evinde' oldu.

Ailemden destek goremeyince iyice psikojim bozuldu. Ama evladim icin katlanmaliydim , kendimi toparlamaliydim.

Haftasonu acikogretim sinavlarim var. Yasadiklarimdan oturu calisamadim insallah finallere... Kaldi ki kpss ye de hazirlaniyorum.

O sapikla durumumuza gelince . Ayni evde hayat surdurmeye mecburum bir sure daha. Eger ailem yanimda olsaydi gitmem daha kolay olacakti. Simdilik ayni evi paylastigim ve oglumdan oturu biraz daha samimiyiz . Bu baska anlama gelmesin sakin bosanmayi cok istiyorum. Birkac is gorusmesi yaptim ama olumsuz oldu. Yine de mucadeleme devam edecegim o sapikla ayni evde yasadigim her saniye ...

Oglumdan ve zoraki o evde yasadigimdan dolayi zannediyor ki yasanilanlari unuttum,bosanma dusuncemi yuttum.

Bana yaptigi darbeler yeter, oyle bir zaman gelecek ki hayatinin en buyuk darbesini ben ona yapacagim-insallah-

Gelismeler boyle. Yanayakila is aramaktayim ve en kisa zamanda o sahsiyetsizden kurtulmak istemekteyim.

Dualariniza ihtiyacim var.

... İzlemek deyince alışkanlık falan deyip insan kendini avutur da bu anlattiklarin biraz sapkinlik sanırım. Ne diyim Allah yardimcin olsun.

Degerli arkadasim ne desek de yetersiz kalir Bu hayati sen yasadin ve hayalkirikliginida ..Bundan sonra cocugunla cok mutlu güzel bir ömrünüz olur umarim.

Çok özel değilse birşey merak ediyorum.......eşinizin geliri nedir...gayet iyi bir nadaka alıyorsunuz annem için sormuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…