• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Travesti.... :(

Son günlerde ne oluyor bu erkeklere böyle:53:
İnsan eşine dahi güvenemeyecek mi artık?
Koca demek bu muydu annelerimizin zamanında da?
Onlar erkek değil miydi, karısına çocuklarına bakmak için eve yorgun gelen?
Hani o bir zamanlarda kalan;
Temiz, namuslu babalar ..
Ne oldu o babalarımıza?:43:
Allah'ım tez zamanda yardım etsin yoldan çıkanlara..

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıyamet mi yaklaşıyo nedir Allah ıslah etsin böyle adamları ne deyim erkeklerden soğudum yemin ederim bizim cinsel hayatımız çok iyi olduğu halde haftada 4 5 kere beraber oluyoduk ki mutlu olması için onca çaba harcamama rağmen adamı gizli saklı tuvalette pavyon kadınlarına bakarken yakaladım ..... izlediğini yakaladım internette nerde açık saçık bikinili bi kadın videoları olsa direk açıp bakıyo sonra geceleri boşalıyo bide niye iç çamaşırını değiştirdin deyince terledimde o yüzden diye yalan söylüyo midemi bulandırdı artık Allah seninde yardımcın olsun canım aynı durumları yaşayan biri olarak ne kadar zor olduğunu biliyorum..

Ayri yattigimiz icin gece nete girmis. Sabah salonu toplarken bilgisayara bakayim dedim. Bi baktim ki kadin giyim sitesine girmis.giyim de minu etekler,dekolteti kiyafetler ve jartiyerler..... İclerinde de kadinlar....

Ben kararimi verdim. Oglumun ameliyatindan sonra ise baslayip belli bir sure onunlacayni evi paylasip sonrasinda bosanma davasi acip evi terketmek olacak...

Sen ne yapmayi planliyorsun???

Son günlerde ne oluyor bu erkeklere böyle:53:
İnsan eşine dahi güvenemeyecek mi artık?
Koca demek bu muydu annelerimizin zamanında da?
Onlar erkek değil miydi, karısına çocuklarına bakmak için eve yorgun gelen?
Hani o bir zamanlarda kalan;
Temiz, namuslu babalar ..
Ne oldu o babalarımıza?:43:
Allah'ım tez zamanda yardım etsin yoldan çıkanlara..

Evlilik guven ustune kurulurmus ama simdi karini cebe at,digerleriyle gonul oynat....

Simdikiler bir cicekle yazi getiremiyorlar galiba...

Calisiyor musun veya bir mesleğin var mi canim? Yoksa bile meslek edindirme kurslari var ufaktan başla derim. Boşanmaya karar verdiğin an annenle babanin karsisina geç çok ciddi olduğunu barismayacagini soyle. Kendine ayri ev açma sansin ve gücün varsa zaten sorun yok ama eğer yoksa calisacagini kendi kendine yetebilecegini soyle. Bunu soylememde ki kasit senin hayatinda cidden birseylerin degistigini farketmelerini sağlamak. Hic birşey için geç değil eğer mutsuzsan kaderine katlanmak zorunda değilsin.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Ayri yattigimiz icin gece nete girmis. Sabah salonu toplarken bilgisayara bakayim dedim. Bi baktim ki kadin giyim sitesine girmis.giyim de minu etekler,dekolteti kiyafetler ve jartiyerler..... İclerinde de kadinlar....

Ben kararimi verdim. Oglumun ameliyatindan sonra ise baslayip belli bir sure onunlacayni evi paylasip sonrasinda bosanma davasi acip evi terketmek olacak...

bende şuan okuyorum okulumu bitirip biran önce işe girmeyi planlıyorum yoksa bu şekilde gitmeyecek güvenemiyorum bu ilişkiye

Calisiyor musun veya bir mesleğin var mi canim? Yoksa bile meslek edindirme kurslari var ufaktan başla derim. Boşanmaya karar verdiğin an annenle babanin karsisina geç çok ciddi olduğunu barismayacagini soyle. Kendine ayri ev açma sansin ve gücün varsa zaten sorun yok ama eğer yoksa calisacagini kendi kendine yetebilecegini soyle. Bunu soylememde ki kasit senin hayatinda cidden birseylerin degistigini farketmelerini sağlamak. Hic birşey için geç değil eğer mutsuzsan kaderine katlanmak zorunda değilsin.

KK application kullanılarak GM Discovery cihazından gönderilmiştir.

Suan da aof te okuyorum. İstanbul gibi bir sehirde her sekilde is bulunur. Hic olmadi tuvalet temizler,merdiven silerim yine oglumla kendime yeterim.

Oglumun ameliyati var. Oglun ayaklanir ayaklanmaz is arayacagim. Sonrasinda biraz birikimim var ve calistigimla da birikim yaparsam ayri eve cikacagim ve o zaman bosanma davasi acip ailemin karsisina cikacagim. İnsallah hersey istedigim olcude olur ve insallah su evden ve soyadini tasidigim igrenc otesi yaratiktan kurtulurum ve oglumla kendime yeni bir hayata adim atarim.

bende şuan okuyorum okulumu bitirip biran önce işe girmeyi planlıyorum yoksa bu şekilde gitmeyecek güvenemiyorum bu ilişkiye

Cocugun var mi?

Ya arkadas gozun disaridaysa,baska seylere meyilliysen neden karsindakinin hayatini caliyorsun????

Sanki benimle evlen diye bogazina yapistim. Sorumluluk istemiyorsan,baska arzularin varsa evlenme....

Beterin beteri varmış,ama bu kadarını da okumamıştım.
İnşallah sen ve oğlun için doğru yolu bulursun.
Rabbim eşine de akıl fikir versin inşallah.

Beterin beteri varmış,ama bu kadarını da okumamıştım.
İnşallah sen ve oğlun için doğru yolu bulursun.
Rabbim eşine de akıl fikir versin inşallah.

Esim olacak canliya Rabb im akil fikir versede ben kafamda bitirdim. Ne yasasak yasayalim asla yataklari ayirmadim ama bu olay benim beynimde ve kalbimde yikima neden oldu. Asla bir daha telafi edilemez enkazdan sag cikamam.

Artik nasil yasamak istiyorsa yasasin. İnanin ki dokulecek bir damla gozyasim bile yok ona...
Asla vazgecemem dedigim adamdan,ailemi karsima aldigim adamdan gordugum deger buysa ....

Cocugun var mi?

Ya arkadas gozun disaridaysa,baska seylere meyilliysen neden karsindakinin hayatini caliyorsun????

Sanki benimle evlen diye bogazina yapistim. Sorumluluk istemiyorsan,baska arzularin varsa evlenme....

yok canım zaten 2-3 senede çocuk istemiyorum. Aynı şeyleri hep bende düşünüyorum hep eşimede söylüyorum evlenmeseydin benmi zorladım bacağınamı yapıştım beni al diye madem evlendin niye böyle yapıyosun diye ama bi cevap yok tabi bu seferde kendini haklı çıkarmaya çalışıyo git kızım sanki göbeğimiz birmi kesildi seni zorlamı tutuyorum git boşan diye offffffff offff valla içim şişti :14:

o kıyafetlerı kendısı için bakıyor olabilir mi?

yok canım zaten 2-3 senede çocuk istemiyorum. Aynı şeyleri hep bende düşünüyorum hep eşimede söylüyorum evlenmeseydin benmi zorladım bacağınamı yapıştım beni al diye madem evlendin niye böyle yapıyosun diye ama bi cevap yok tabi bu seferde kendini haklı çıkarmaya çalışıyo git kızım sanki göbeğimiz birmi kesildi seni zorlamı tutuyorum git boşan diye offffffff offff valla içim şişti :14:

Keyifleri bilir. Hele bir o evde cikalim bakalim ne hale gelecekler....

Demek ki bu kani bozuklarin stratejileri hep ayni. Aman ha sakin cocuk yapma! Benim oglusum olmasaydi coktan cikardim ama maddi olarak gecinebilmemiz icin ekonomik ozgurlugumu elime almam gerek oglumdan dolayi. 4 yil ayni evi paylasabiliyorsam biraz daha skarim kendimi oglumla beraber rahat bir hayata adim atariz insallah.

o kıyafetlerı kendısı için bakıyor olabilir mi?

Ya simdi aklima geldi ne kadar salakmisim ben yaaa....(salak oldugum aklima gelmedi) . Esim bir seferinde benim geceligimi giymek istemisti hatta ve hatta ogluma hamileyken agda yapamadigim icin tuy sokucu krem kullaniyordum o anda esim gelmisti ve bacaklarina surmustu hatta makyaj malzemelerimi alip surmustu bir seferinde....

Ay Allah im ben nasil dusunemedim. Hep arkadaslariyla vakit gecirmeyi seviyordu.

Mide bulantisindan,bas agrisindan olecegim.....

Zamaninda belli etmis ama ben farkina varamamisim. Yazarken ellerim titriyor,bayilacak gibi oluyorum ....

Soklardayimmmmm......

Son düzenleme:
Ya simdi aklima geldi ne kadar salakmisim ben yaaa....(salak oldugum aklima gelmedi) . Esim bir seferinde benim geceligimi giymek istemisti hatta ve hatta ogluma hamileyken agda yapamadigim icin tuy sokucu krem kullaniyordum o anda esim gelmisti ve bacaklarina surmustu hatta makyaj malzemelerimi alip surmustu bir seferinde....

Ay Allah im ben nasil dusunemedim. Hep arkadaslariyla vakit gecirmeyi seviyordu.

Zamaninda belli etmis ama ben farkina varamamisim. Yazarken ellerim titriyor,bayilacak gibi oluyorum ....

Soklardayimmmmm......

son yazdıklarınızı da okuyunca bu durumun normal olmadığını iyice anladım. Dışardan objektif olarak ve soğukkanlılıkla okuyorum yazdıklarınızı ama normal değil bu adam. Biz eşimle birlikteyken göğüs bölgesine dokundurtmaz rahatsız olur neden diye sorduğumda kadınların göğüslerine muamele yapılır ben erkeğim der.. Erkeklerle yanak yanağa bile öpüşmeyi pek sevmez tokalaşır geçer. Homofobik biriyim diye hep söyler. Benim kocamın kaşlarında bikaç tel çok uzamış kötü görünüyordu şunları koparıyım yukarı kadar çıkmış dedim o anki bakışını görmeniz lazımdı bi daha teklif bile edemedim ama makasla biraz kesmeme izin verdi o uzun kılı. Sizin anlattığınız Makyaj yapması geceliğinizi giymesi çok irrite edici geldi bana. Bu geylik de değil artık baya kadın olma meyilli. Allah ıslah etsin ne diyeyim.

Soklardayimmmmm......

:53::53:Bu anlattıklarınız gerçekten herşeyi açıklıyor inşallah Allahım sabır versin çıkın bu işin içinden :14:

son yazdıklarınızı da okuyunca bu durumun normal olmadığını iyice anladım. Dışardan objektif olarak ve soğukkanlılıkla okuyorum yazdıklarınızı ama normal değil bu adam. Biz eşimle birlikteyken göğüs bölgesine dokundurtmaz rahatsız olur neden diye sorduğumda kadınların göğüslerine muamele yapılır ben erkeğim der.. Erkeklerle yanak yanağa bile öpüşmeyi pek sevmez tokalaşır geçer. Homofobik biriyim diye hep söyler. Benim kocamın kaşlarında bikaç tel çok uzamış kötü görünüyordu şunları koparıyım yukarı kadar çıkmış dedim o anki bakışını görmeniz lazımdı bi daha teklif bile edemedim ama makasla biraz kesmeme izin verdi o uzun kılı. Sizin anlattığınız Makyaj yapması geceliğinizi giymesi çok irrite edici geldi bana. Bu geylik de değil artık baya kadın olma meyilli. Allah ıslah etsin ne diyeyim.

İnani ki suan da ayri bir soktayim.
Esim kaslarini alir ki zaten beyazdir ve goze dokunmaz. Ama o kendince bakimli olmaya bayilir. Fakat ben bakim yapinca altinda birsey arar.

Nasil gorememisim simdiye kadar.... Enazindan cocuk yapmazdim.

Mideme agrilar giriyor....

Beynimden vurulmusa dondum. İkinci bir darbe.....

Dusunuyoeum dusundukce ....ay ne bileyim cildiracagimmmm

İnani ki suan da ayri bir soktayim.
Esim kaslarini alir ki zaten beyazdir ve goze dokunmaz. Ama o kendince bakimli olmaya bayilir. Fakat ben bakim yapinca altinda birsey arar.

Nasil gorememisim simdiye kadar.... Enazindan cocuk yapmazdim.

Mideme agrilar giriyor....

Beynimden vurulmusa dondum. İkinci bir darbe.....

Dusunuyoeum dusundukce ....ay ne bileyim cildiracagimmmm

yürüyüşü oturuşu kalkışı nasıl anlaşılıyor mu, imkanı yok belli eder bi şekilde diye düşünüyorum. Ailesine durumu anlatacak mısınız, hoş inanırlar mı o da meçhul

:53::53:Bu anlattıklarınız gerçekten herşeyi açıklıyor inşallah Allahım sabır versin çıkın bu işin içinden :14:

Ne yazacagimi bilmiyorum... Sadece Allah onu kahretsin. Ben bunlari hakedecek ne yaptim Allah im. Sen beni neyle siniyorsun. Doktufum gozyaslarimda bogulsun...

Allah sabır versin..

geçen nette haber okumuştum çok şaşırdım ınsanlar ne oluyor diye

belki okuyan vardı kocaman adamlar 46 yasinda yada üstü iki adam nette gay sitesinde tanışıp buluşuyorlar

urfadan adam adanaya kalkıp gidiyor sonra aralarında ne olduysa biri diğerini öldürüyor vs vs ..

ben şok oldum 40 küsür adam evli barklı nsıl yani diye ama dünyanın çivisi çıkmış

sende kendini üzme tamam anladın adamın ne mal olduğunu yok say onu o evden gideceğin zamana hazırlık yap..

kolay değil ama bebeğin için üzülüp koyverme kendini.

yürüyüşü oturuşu kalkışı nasıl anlaşılıyor mu, imkanı yok belli eder bi şekilde diye düşünüyorum. Ailesine durumu anlatacak mısınız, hoş inanırlar mı o da meçhul

Asla inanmazlar. Yuruyusunde felan bisey gormedim belki de farketmedim.

Suanda o kadar ofkeliyim ki..... Yazacak bisey bulamiyorum Allah onu kahretsin.

Back
X