Hafızamı kaybetmedikçe atlatabileceğimi düşünmüyorumSelamlar,
geçmişteki travmalarını aşan var mı? artık atlatma zamanım geldiğine inanıyorum eski ailemde yaşadıklarımı.evlendim kendi evimde düzenimdeyim ama hala ailemden kalan etkiler tüm kafamda zihnimin her yerinde...aşan var mı nasıl aştınız?
Selamlar,
geçmişteki travmalarını aşan var mı? artık atlatma zamanım geldiğine inanıyorum eski ailemde yaşadıklarımı.evlendim kendi evimde düzenimdeyim ama hala ailemden kalan etkiler tüm kafamda zihnimin her yerinde...aşan var mı nasıl aştınız?
Kendi başınıza aşamayacağınız bi durum olabilir, uzman desteği almayı mı deneseniz acaba? Zira geçmiş çok garip bi şey, herkesi farklı etkiliyor.Selamlar,
Bir donem bende atlattim zannediyordum ama atlatamamisimSelamlar,
keşke olsaBu tip travmalar, anılar sanırım evlendikten sonra daha da fazla rahatsız ediyor kişiyi. İnsan özlemek istiyor belki ama zihin kötü anıları çıkarıyor önce önüne halbuki güzellikler de vardır mutlaka. Ben de bununla boğuşuyorum zaman zaman, ailede küçükken yaşatılan aslında onların bile farkında olmadığı ufak tefek ama sayıca fazla çocukluk yaralarımı, bundan ayrı olarak yaşadığım çok büyük bir travmayı gidermeye çalışıyorum. Bazen geçmişi olduğu gibi kabullenip var olana sarılıp güzelleştirmek en güzel çözüm olabilir :)
Çocuğunuz var mı bilmiyorum ama insan çocuğunu yetiştirirken kendi çocukluğunu da tamir edermiş belki de bunu yapabilirsiniz
çok aldım ben destekBeynine format at kitabi varmis. Okumadim ama isterseniz bir bakin. Hic bir uzmandan destek aldiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?