Triendy21'in Diyet Günlüğü

not:arkadaşlar başlığı değiştiremediğimden ötürü burda belirtmek istedim şimdi tam hesapladımda 4 ayda 12 kilo vermiş bulunuyorum çünkü 2. Ayın 11'inde bi topiğe yazdığım mesaja göre 77 kiloymuşum öncesinde burda değildim yani normalde 79.8ken başladığım kilo verme serüvenim 1. Aydı kaçı bilmiyorum ama 2.ayın 11inde 77 kiloymuşum yani demek oluyoki bu ayın 11inde tam 5 ay biticek ve 5 ayda 12 kilo vermiş bulunuyor olucam düzeltmek istedim demek oluyoki bende kalıcı olarak zayıflıyorum bazı bilmez insanlarda sen verdiğin kiloyu geri alırsın diyolardı bunu hesapladığım ve öğrendiğim iioldu,,,,tabi daha ayın 11ine kaç gün var inşallah dahada vermiş olucam hayırlısı

Son düzenleme:
Valla büyük başarı. Bende 16 yaşndayım bi altı kilo vermeyi istiyorum malum yaz geldi bikini filan ,Fazlalıklarımın gözrnmesi beni çok mutsuz ediyoo. Arada dalga konusuda oluyorum.. en son tartıldıımda 49 kiloydm ben 45 44 kiloya düşmeyi planlıyorum.Ve en önemliside dengeli beslenmeye başladm iki gndr bu şekilde bi liste hazirlicam kendime ona uyucam. Birazda balık etli görünümm var kilo verrse bundn kurtulurum heralde :97:

canım ya 16 yaşındasın daha çok gençsin çabuk toparlanırsın kolay kilo verirsin yeterki sağlıklı şeyler ye ve akşam erkenden bitir yemek işini,en geç saat 7de bırak yemeği sonrasında meyve yiyebilirsin 1 saat kadar sonra az ama ,sonra yatana kadar su ve sadece yeşil çay içebilirsin şekersiz ama tamammı bu şekilde 1 hafta dene bak çok kolay gider senden kilolar inanıyorum

Son düzenleme:

Çok saol ya ben zaten günde iki -iki buçuk litre su tüketiyorum yeşil çay alıcam,şeker de kullanmıyorum artık dedğin gbi yapıcam bugn yediye kadar yemeğimmi yicem.Ekmek tüketmiyrm artık.. Çok teşekkr ederm sana :))

canım herşey güzelde ekmeği kesme az ye sadece kepek ekmeği tüketiyorum ben sadece sabah ye 2-3 dilim hakkın var zaten onuda sabah yersen istersen öğlende ye ama bence sabah ye sadece,,ama sakın akşamları yeme ekmeği ,kesme çünkü ekmeği uzmanlar listelerden çıkartmıyorlar illaki 3dilimde olsa tüketiceksiniz diyolar aklında bulunsun,,ama şekeri kestiğin ii olmuş en kötü düşmanımız o çünkü bol iradeler sana unutma zayıflıycam de kafana yerleştir kararlı ol ,,bu arada boyun kaç canım senin şuan bile zayıf kilon gibi geldi bana ama boyun kısaysa olabilir o başka:76:

Boyum 1.58 , ben 8. sınfta aslnda daha kiloluydm ama yaz tatlne grnce eritmiştm göbeğim bile yoktu o derece snra okul başladı benm bi ark. var yiyo yiyo kilo almıyo çok zayıf grünüyo ee tabi o dönerleri filan mideye indrnce bende yemedn duramıyodum o yzden göbek yaptm kalcalarm büyüdü biraz :)) Ben annemi ariyim işten gelirken kepek ekmeğii alıversn o zmn bana

bu hafta kendimi hiç kasmadım kızlar ben nekadar çok kafaya takıp dikkatli davrandıkça yavaşladı kilo verimim bakalım düzenim eskiye döndü bu hafta bakalım nolcak cuma günü tartıda oh beee dünyaaa varmış

Merhabalar...
Yazını görünce koştum geldim :)
Mükemmel bir değişim segilemişsin...
Tebrik ediyorum seni...

Hiç 2 çocuk annesi gibi durmuyorsun inan lise talebesi gibi çıkmışsın maşallah...

Üstteki yazında birşey dıkkatımı cektı onu duzeltmek ıstıyorum arkadasım...
Sadece sabah mı ekmek yıyorsun?
Ekmegı her ogunde tuketebılırız...
Tabı bıldıgın gıbı patates de, corba da, makarna da pilav da ekmek yerıne gecen besınler...
Eger bunlardan yemek ıstemıyorsan ekmek tuketebılırsın 3 dılımle kısıtlama olur mu...

Benım hıkayemı okudun dıkkatını cektımı bılmıyorum ben en az 5 dılım ekmek tukettım...

Hedefıne gıttıkce yaklasıyorsun kı bence suan bıle mukemmel gozukuyorsun...
Tekrar tebrık ederım...

tebrik ederim seni azminden dolayı ne güzel başarmıssın. bende 25 yaşındayım 1 kızım var şuan 5 yaşın içinde. ve ben 4 senedir diyet yapmaya çalışıyorum:) yuh dediğini duyar gibiyim :) ama öyle 92 kiloyum. ama yememi bir türlü kesemediğim için hep haplara başvurdum zayıfladım geri aldım ama hep başa döndüm. şimdi yine bir ilaç kullanıyorum şuan 3 kilo verdim. 89 kilodayım şuan. inş. vericem artık hiç diyet yapmasam. ayda 1 kilo verseydim 4 senedir dal gibi kalacaktım yuhki bana onu bile başaramadım :)) neyse inş. bundan sonra devam edebilirim. eşimin beni kıskanmasını bana yeniden aşık olması için artık elimden geleni yapmak istiyorum. bişeyler için geç olmadan ( kendine iyi bak ara ara yazacağım byee

Tebrik ederim canım cok güzel bi azim ve başarı
bu arada boyun kaç canım ?

Son düzenleme:
evet canım bende kendimi lise talebesi gibi hissediyorum hatta eşim fena kıskanmaya başladı ne o ole giyinme sen iki çocuk annesisin oluyomu böyle özgür kızlar gibi giyiniyosun diyo çatlıyo ,farkında değil çok belli ediyo,,kıskanıyosun beniii dedmmide ne alakası var yaa diyo
hiç bişey için geç değil zamanının değerini bil herşey olur kilo vermek ötekilerin yanında çok basit kalıyo yeterki sağlıklı olalım
Tebrik ederim canım cok güzel bi azim ve başarı
bu arada boyun kaç canım ?
1.68 boyum canm

Gerçekten fıstık gbi olmuşsun ,eşinn ksıkanması çok normal yanii :) İnş devamıda gelir ,ama gerçekten en büyük şey inanmak ve sabırlı olmak.Önce bunu başarmamız gerek bencee . Bu arada boyumu sormştun 1.58 dedm bişy sölemedn canm ?:76:

Kepek ekmeği Aldırıyorum anneme :)

boyuna görede kilo ii bence ama sen tabi rahat hissetmedikten sonra boş,,oyüzden istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşmanı diliyorum,,bide kepek ekmeği kansızlık yapıyolar diyolarda istersen imkanın varsa tam buğday ekmeği yada tam tahıllı ekmek çavdar ekmeği gibi ekmeklerde alabilirsin canım benim burda pek bulunmuyo ekmek çeşitleri sinir oldum oyüzden kepek yiyorum neyse sen bilirsin genede hani yaşın daha küçük bence kepk değilde diğer ekmeklerden aldır annene canımkendine cicibak

Tamam dediğin gibi yaparım sende kendine ii baak

bugünkü menüm

kahvaltı-saat :11.00

4-5zeytin
kk penir(oğlandan bize kalsaydı yiycektim ama nerdee onu anca kurtardım)
közlenmiş patlıcan 4 çatal
biber kızartması
4dilim ekmek(hemde beyaz yumuşak ekmek yedim uzun aradan sonra kepek ekmeği dün almıştım seviniyorum baktım son tüketim.tarihi geçmiş iade etcem bugün)
yoğurtt
bol yeşil salata
1bardak siyah çay az şekerli
ardındanda bir dilimden kesilmiş karpuz 4-5tane çatal yani

ara

2tane kayısı

1 kulplu bardakta yeşil çay

akşam valla anneme gidicem şimdi en geç 18.30a kadar yemeliyim yemeği artık ne çıkarsa bahtımıza orda yerim artık anneme gidince pek hemen kalkamıyorum büyümü var ne baba ocağı naparsın kalkamıyo insan

benim eşim saat 15te servisle işe gittiği için bazen kahvaltıyı geç yapabiliyoruz haliyle akşam yemeğinde olmadığı için tek yiyorum ,gece 1dede geliyo işten,oyüzden sabah kahvaltılarımızdaki yemekler baya yemek oluyo yaniieşim istiyo napiim yapmıyımmı alıştım valla 3.5 yıldır sabahları yemek tarzı şeylerde yemeğe

evet gelelim akşam menümüze saat:18.30

1 kase mercimek çorbası
1tane tavuk budu
yeşil salata
3kaşıkta yoğurt

kalktıktan 30saat sonra yani 8.30larda annemin komşusu var pek sever yedirmeyi helede bana 4 tane lokma verdi ye diye yanında yemek zorunda kaldım çokta güzeldi dayanamadım ama tuzsuz lokma şerbetli olanlardan değil

en son halim (daha biraz evvel çektim)

fotoların orjinal halleri için fotonun üstüne tılatıp büyütün

Son düzenleme:

fotolarda yüzünü gizlemişin ama daha önce başka bi sayfaya yüzünü koymuşsunneyse güzel kg vermişin tebrikler

hemen açıklıyım tatlım,,gördüğün üzere fotolar biraz açık oyüzden hiç belli olmuyo kimin fotolara ne yapıcağını,pcsine kaydedip başka yerlere koymasınlar falan gibi şeyler için gizliyorum yüzümü,kk'da birinin başına gelmişte korktum zaten umarım anlatabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…