- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi puccakanka
-
Valla büyük başarı. Bende 16 yaşndayım bi altı kilo vermeyi istiyorum malum yaz geldi bikini filan ,Fazlalıklarımın gözrnmesi beni çok mutsuz ediyoo. Arada dalga konusuda oluyorum.. en son tartıldıımda 49 kiloydm ben 45 44 kiloya düşmeyi planlıyorum.Ve en önemliside dengeli beslenmeye başladm iki gndr bu şekilde bi liste hazirlicam kendime ona uyucam. Birazda balık etli görünümm var kilo verrse bundn kurtulurum heralde :97:
canım ya 16 yaşındasın daha çok gençsin çabuk toparlanırsın kolay kilo verirsin yeterki sağlıklı şeyler ye ve akşam erkenden bitir yemek işini,en geç saat 7de bırak yemeği sonrasında meyve yiyebilirsin 1 saat kadar sonra az ama ,sonra yatana kadar su ve sadece yeşil çay içebilirsin şekersiz ama tamammı bu şekilde 1 hafta dene bak çok kolay gider senden kilolar inanıyorum
Çok saol ya ben zaten günde iki -iki buçuk litre su tüketiyorum yeşil çay alıcam,şeker de kullanmıyorum artık dedğin gbi yapıcam bugn yediye kadar yemeğimmi yicem.Ekmek tüketmiyrm artık.. Çok teşekkr ederm sana :))
canım herşey güzelde ekmeği kesme az ye sadece kepek ekmeği tüketiyorum ben sadece sabah ye 2-3 dilim hakkın var zaten onuda sabah yersen istersen öğlende ye ama bence sabah ye sadece,,ama sakın akşamları yeme ekmeği ,kesme çünkü ekmeği uzmanlar listelerden çıkartmıyorlar illaki 3dilimde olsa tüketiceksiniz diyolar aklında bulunsun,,ama şekeri kestiğin ii olmuş en kötü düşmanımız o çünkü bol iradeler sana unutma zayıflıycam de kafana yerleştir kararlı ol ,,bu arada boyun kaç canım senin şuan bile zayıf kilon gibi geldi bana ama boyun kısaysa olabilir o başka:76:
canım herşey güzelde ekmeği kesme az ye sadece kepek ekmeği tüketiyorum ben sadece sabah ye 2-3 dilim hakkın var zaten onuda sabah yersen istersen öğlende ye ama bence sabah ye sadece,,ama sakın akşamları yeme ekmeği ,kesme çünkü ekmeği uzmanlar listelerden çıkartmıyorlar illaki 3dilimde olsa tüketiceksiniz diyolar aklında bulunsun,,ama şekeri kestiğin ii olmuş en kötü düşmanımız o çünkü bol iradeler sana unutma zayıflıycam de kafana yerleştir kararlı ol ,,bu arada boyun kaç canım senin şuan bile zayıf kilon gibi geldi bana ama boyun kısaysa olabilir o başka:76:
23 yaşındayım ve 2 bebişim var,2. doğumumdan sonra sürekli yemem sonucu tartıda en son 80i gördüğümde kalakaldım ve karar verdim
4 ayda 14 kilo verdim ve hiç birşeyi kasmadan istediğim herşeyi (kızartma,makarna,hamur işi,abur cubur)tabi herşeyin yeri ve zamanını ii biliyorum kafanıza göre yerseniz olmaz oyüzden burada deneyimlerimi paylaşmak istiyorum ve kiloyla başı dertte olan bayanlara hayat daha yeni başlıyor diyorum ,inanın kendimi hiç mutsuz hissetmedim şimdiye kadar ve bu benim yaşantım diyet değil sağlıklı beslenme ,şuan herşeyi gönlümce yiyerek kilo vermeyi başarabiliyorum haftada en azından 1 kilo gidiyo ve arada istisnalar olabiliyor,mesela akşam geç yediğimde sabah kilo artışı olabiliyo bende haftalık çizelge hazırladım ve ona uyuyorum,yani 1günlük kilo artışı değil haftalık eksiye yada artıya bakıyorum,ve maşallah ii gidiyo burda benimle aynı yolda yürümek hatta yeni başlamak isteyenlere zevkle deneyimlerimi paylaşabilirim sevgilerimle,,geleceğin çıtır hatunu olduğumda görücekler beniiii(ya siz niye hala bekliyorsunuz böyle)(hayat herşeye rağmen yaşamaya değer,bide hayatı zayıf halinizle yaşayın çok mükemmel bi duygu
başladığımda 79.8kg'dim şuanda 65.8kgyim geçen cuma yani
20.05.2011= 71.8kg
03.06.2011= 68.3kg
10.06.2011= 68.2kg
17.06.2011= 67.0kg
24.06.2011= 65.8kg
01.07.2011= 65.6kg:26:
NOT:ARKADAŞLAR BAŞLIĞI DEĞİŞTİREMEDİĞİMDEN ÖTÜRÜ BURDA BELİRTMEK İSTEDİM ŞİMDİ TAM HESAPLADIMDA 4 AYDA 12 KİLO VERMİŞ BULUNUYORUM ÇÜNKÜ 2. AYIN 11'İNDE Bİ TOPİĞE YAZDIĞIM MESAJA GÖRE 77 KİLOYMUŞUM ÖNCESİNDE BURDA DEĞİLDİM YANİ NORMALDE 79.8KEN BAŞLADIĞIM KİLO VERME SERÜVENİM 1. AYDI KAÇI BİLMİYORUM AMA 2.AYIN 11İNDE 77 KİLOYMUŞUM YANİ DEMEK OLUYOKİ BU AYIN 11İNDE TAM 5 AY BİTİCEK VE 5 AYDA 12 KİLO VERMİŞ BULUNUYOR OLUCAM DÜZELTMEK İSTEDİM DEMEK OLUYOKİ BENDE KALICI OLARAK ZAYIFLIYORUM BAZI BİLMEZ İNSANLARDA SEN VERDİĞİN KİLOYU GERİ ALIRSIN DİYOLARDI BUNU HESAPLADIĞIM VE ÖĞRENDİĞİM İİOLDU
evet canım bende kendimi lise talebesi gibi hissediyorumMerhabalar...
Yazını görünce koştum geldim :)
Mükemmel bir değişim segilemişsin...
Tebrik ediyorum seni...
Hiç 2 çocuk annesi gibi durmuyorsun inan lise talebesi gibi çıkmışsın maşallah...
Üstteki yazında birşey dıkkatımı cektı onu duzeltmek ıstıyorum arkadasım...
Sadece sabah mı ekmek yıyorsun?
Ekmegı her ogunde tuketebılırız...
Tabı bıldıgın gıbı patates de, corba da, makarna da pilav da ekmek yerıne gecen besınler...
Eger bunlardan yemek ıstemıyorsan ekmek tuketebılırsın 3 dılımle kısıtlama olur mu...
Benım hıkayemı okudun dıkkatını cektımı bılmıyorum ben en az 5 dılım ekmek tukettım...
Hedefıne gıttıkce yaklasıyorsun kı bence suan bıle mukemmel gozukuyorsun...
Tekrar tebrık ederım...
hiç bişey için geç değil zamanının değerini bil herşey olur kilo vermek ötekilerin yanında çok basit kalıyo yeterki sağlıklı olalımtebrik ederim seni azminden dolayı ne güzel başarmıssın. bende 25 yaşındayım 1 kızım var şuan 5 yaşın içinde. ve ben 4 senedir diyet yapmaya çalışıyorum:) yuh dediğini duyar gibiyim :) ama öyle 92 kiloyum. ama yememi bir türlü kesemediğim için hep haplara başvurdum zayıfladım geri aldım ama hep başa döndüm. şimdi yine bir ilaç kullanıyorum şuan 3 kilo verdim. 89 kilodayım şuan. inş. vericem artık hiç diyet yapmasam. ayda 1 kilo verseydim 4 senedir dal gibi kalacaktım yuhki bana onu bile başaramadım :)) neyse inş. bundan sonra devam edebilirim. eşimin beni kıskanmasını bana yeniden aşık olması için artık elimden geleni yapmak istiyorum. bişeyler için geç olmadan( kendine iyi bak ara ara yazacağım byee
1.68 boyum canmTebrik ederim canım cok güzel bi azim ve başarı
bu arada boyun kaç canım ?
Kepek ekmeği Aldırıyorum anneme :)
Gerçekten fıstık gbi olmuşsun ,eşinn ksıkanması çok normal yanii :) İnş devamıda gelir ,ama gerçekten en büyük şey inanmak ve sabırlı olmak.Önce bunu başarmamız gerek bencee . Bu arada boyumu sormştun 1.58 dedm bişy sölemedn canm ?:76:
boyuna görede kilo ii bence ama sen tabi rahat hissetmedikten sonra boş,,oyüzden istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşmanı diliyorum,,bide kepek ekmeği kansızlık yapıyolar diyolarda istersen imkanın varsa tam buğday ekmeği yada tam tahıllı ekmek çavdar ekmeği gibi ekmeklerde alabilirsin canım benim burda pek bulunmuyo ekmek çeşitleri sinir oldum oyüzden kepek yiyorum neyse sen bilirsin genede hani yaşın daha küçük bence kepk değilde diğer ekmeklerden aldır annene canımkendine cicibak
fotolarda yüzünü gizlemişin ama daha önce başka bi sayfaya yüzünü koymuşsunen son halim (daha biraz evvel çektim)
fotoların orjinal halleri için fotonun üstüne tılatıp büyütün
Eki Görüntüle 220966 Eki Görüntüle 220976 Eki Görüntüle 220975 Eki Görüntüle 220974 Eki Görüntüle 220973 Eki Görüntüle 220972 Eki Görüntüle 220971 Eki Görüntüle 220970 Eki Görüntüle 220969 Eki Görüntüle 220968 Eki Görüntüle 220967 Eki Görüntüle 220965 Eki Görüntüle 220977
fotolarda yüzünü gizlemişin ama daha önce başka bi sayfaya yüzünü koymuşsunneyse güzel kg vermişin tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?