- 20 Ekim 2009
- 7.083
- 385
- 688
- Konu Sahibi puccakanka
-
Valla helal olsun... bende bir kiz annesiyim 25 kilo vermistim dogumdan sonra ama su vermek istedigim 10 kilo sanki bana yapisip kaldi bende insallah sizinle birlikte veririm su kiloyuda yaza daha dinamik bir sekilde devam ederim :)
hoşgeldin canım ne derler cefa çekmeden sefa sürülmezmiş,bizde kilolu olarak cefa çektik şimdide sefasını sürüyorum sende tez zamanda kilo verirsin kararlı ol yeter,kaç kiloson bu arada boy falan
olsun canim sIkma canini arada bir olma sartiyla olur öyle gec yemeler....... ona bakarsan bende bugün üzerinize afiyet 3 dilim pizza yedim :) bi yandan pisman oldum bi yandan amannn olur öyle seyler arada bir nede olsa dedim kendi kendime :) artik kendimimi avutuyorum bilmiyorum ama nasip kismet :) bende zaten bu 10 kiloyu ekim ayinin sonuna kadar vermek istiyorum :) hadi hayirlisi diyelim artik
seni çokk tebrik ederim ya hem kısmadan bir menü uygulamış hem vermişsin ben de sana benzer bir menü uyguluyorum daha önce yaptığım bilinçsiz diyetler yüzünden adetten kesilme durumum olmuştu bir daha bu duruma düşmemek için çok disiplinli ağır diyet yapamıyorumnormal yeme düzenimden abur cuburu ekstra yemeyi kestim metabolizmam yavaş malesef ama bu şekilde verebilirsem yazarım ben de senin benim gibi yiyip kilo verdiğini görmek çok hoşuma gitti başarılarının devamını dilerim
günde 1.5 saat spor yapmama ve yürümeme rağmen hala yerimde sayıyorum. evde de sürekli iş yaparım mekiktir bilmem nedir. bi 3 kilo verdim bir haftadır olduğum yerde ne veriyorum bne alıyorum. arkadaslara söylüyorum 1.5 saat ben yapsam eririm diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?