Triendy21'in Diyet Günlüğü

Valla helal olsun... bende bir kiz annesiyim 25 kilo vermistim dogumdan sonra ama su vermek istedigim 10 kilo sanki bana yapisip kaldi bende insallah sizinle birlikte veririm su kiloyuda yaza daha dinamik bir sekilde devam ederim :)

25 kilo haa asıl sana helal olsun canım aslında ilk gebeliğimde pek kilo almamıştım6kilo falan ama ikinci bebişimde maşşallah doğuma kadar aldıklarım yine iimiş asıl doğumdan sonra yiye yiye şişmişimde haberim yok neyseki son 2 kilom kaldı işte evlendiğimdeki kilomdu işte ozaman bebişlerim yanıma kar kalıcakneyse hele bi 62 oluyim sıradaki hedefim 58 olucak inşallah ben çocukken hep cılızdım ergenlikten sonra 60 62 arsıydım ne yersem yiyim hiç artmıyodu işte doğumda ne olduysa oldu napalım sağlık olsun bebeklerim sağlıklıya şükür ben verdim kiloları işte,sen kaç kilosun şuan canım neler yapıyosun sağlıklı yaşamla ilgili diyeyim diyet pek sıcak bi kelime değil çünkü

Son düzenleme:
Slm canim vakit bulup anca girebildim

ben 23yasindayim, boyum 163, kilom 62, sekeri kestim kahveme cayima seker kullanmiyorum, hazir meyve suyu icmiyorum.... eve meyve sIkma makinesi aldik taze taze alip sIkiyorum.... ekmek kahvaltida yiyorum sdece baska hic bir ögünde yemiyorum cook acikirsam yerim tbiiki....bide olabildigince porsiyonlarimi kücülttüm... ayni sendede oldugu gibi kendimi kasmiyorum kilo verirken .....ama nedendir bilmiyorum 1 senedir kaldim bu kiloda bi ara 60in altina düsmüstüm ama yeniden aldim kilo.... benim istegim 52 kilo olmak insallh herkes gibi bende basarabilirim :) sen neler yapiyorsun baska spor fln yapabiliyormusun ??

selam kızlaarr ben geldimm,sizleri çok özlediim 4 günlük memleket havası soluma maratonu bugün öğlen eve dönmemizle son bulduu şükür yaaa,,neyse memlekette dünün pek güzel geçmemesi dışında şimdilik sorun yok herşeyi dün orda hallettik ve buraya mutlu bi şekilde döndük,orda kalabalıktık eltim görümcem kocaları kayın oğlan kayınta kaynana hepimizin 2şer tane bıdıklarıı,,iiki kafayı yemeden geldiimm ,,hangi öğün kaçta yendiği belli değildi valla,,kahvaltı 12de öğle yemeği 18de akşam yemeği 23te yenen bi evde çıldırıyodum az daha ,neyseki saat 18de yediğimiz yemekten sonra yemek yemedim çok ısrar ettiler ama olmaaazz dedim ,ama dün orda kavga edipte eşim yüzünden aç kalınca gece konan yemekten yemek zorunda kaldım çünkün açtıımmmmmmmgece 23.30da yedik bide yarın cumaa bakalım ne çıkıcakk görcezz:78:,neyse bikaçgün sonra inegöle gidicez ozamana kadar burdayım anacıklarım ii geceler:80: tuğba kaçaaar

olsun canim sIkma canini arada bir olma sartiyla olur öyle gec yemeler....... ona bakarsan bende bugün üzerinize afiyet 3 dilim pizza yedim :) bi yandan pisman oldum bi yandan amannn olur öyle seyler arada bir nede olsa dedim kendi kendime :) artik kendimimi avutuyorum bilmiyorum ama nasip kismet :) bende zaten bu 10 kiloyu ekim ayinin sonuna kadar vermek istiyorum :) hadi hayirlisi diyelim artik

yok canım avutma değil o ,öyle şeyler olucak zaten hayatımız boyunca sevdiğimiz yemeklerden uzak durucak değiliz yaa tabikide arada yiycez,bende bugün akşam 9.30da yedik yemeğimizi

sabah kahvaltısı=12.40

2d. ekmekle sucuklu yumurta

kk peynir

2zeytin

1haşlanmış yumurta

yeşil salata

1kaşk yoğurt

1 b. çay

aralarda pek çok su içtim

1 form çayı

akşamda

fırında köfte biber

yeşil salata

yoğurt

karpuz

kalktıktan 30dk sonra

meyve suyu

toplamda 3 litre su içtim yatarkende pekmezli süt içip yatıcam

Son düzenleme:
ah ah havalarda ne sıcak olduyaa ,hiç akşam yemeği hazırlayasım yok ama acele etmezsem dünkü gibi geç saatlerde yemek zorunda kalıcaz off bugün moralim azcık bozuldu dün geç yediğim için olsa gerek ama telafi edicem hadi bakalım ben yemek yapmaya gidiyorum
  • [*=1]akşama fasulye yapıcam önce suda kaynatıcam pişince süzüp üstüne sarımsaklı zeytin yağ dökücem çokta güzel olmuştu eltim yapınca geçen kaynanamların evinde bide ben yapıyım bakalım nasıl olucak,,sonra salata yoğurt karpuz bide çorba olur herhalde ezogelin çorbası yapıcam hadi ii akşamlaar gelirim yine çıtırlar hadi byee:79:

Son düzenleme:
yaa nekadarda boşlamışım burasını neyse yarın ii bi mesai harcamam lazım,eşimin yıllık izni bugün bitti,yarın iş başı yapıcak ve eski düzenime geri dönücem şükür,baya 2hafta eşim yüzünde 64te takılı kalmıştım bu hafta 63.5ya düştüm,ama haftaya cuma bomba gibi gelmek istiyorum huzurlarınıza inşallah:97: ama hırslıyım ve umutluyum bu haftadan bakalım :97:görüşürüz ,,:79:

etli patetes yemeği

yoğurtlu makarna

közlenmiş patlıcan

yeşil salata

yoğurt

karpuz

kalkıncada 1bardak yeşil çay

mrb canım .. öncelikle tebrik ederim .. yanında spor yapıyor musun ? yada bitki çayı vs içiyor musun

hemen hemen bunca kiloyu verirken hiç spor yapmadım,yürüyüşlerim oluyodu oda gezme amaçlı çıkarsam rutin değildi yani,son 1.5haftadır 100 mekik çekiyorum aklıma geldikçe,ve ip atlıyorum evde 200tane okadar,diyorum işte şanslı insanlardan biriyim ,zaten hayatımda kilolu olmadım ben doğumlardan sonra gelen ve yerleşmemiş olan kilolarımı verdim okadar

birde yeşil çay içiyorum tabikide günde 2 bardak limonlu yeşil çay ve 1 bardakta limonlu maydonozlu karışık form çayı içiyorum çokta lezzetli okadar()ikiside şekersiz olarak içilecek şeker atınca hiç bi faydası kalmıyor çünkü

Son düzenleme:
hu hu ben geldım kımse yok....

tubikim topiciğin hayırlı olsun....

sen geldin ben gidiyorum bay bay:79:
sonra geliyim olmazmı sahur için bişeyler hazırlıcam uykum geliyo affet:78:
hadi görüşürüz buarada sağol cancım sağol hep beklerim ben gelmiyom sen gel bari

tünaydıınn kendim nasılsın bugünvalla hafta sonu gayette ii gidiyodu patlatıcak olduğum bomba dün akşam bi tartıldım anaa nasıl oluryaaadicem bi rakamla karşılaştım bakalım bu akşamda aynı şeyle karşılaşıcakmıyım moralman çöktüm o derece yaniineyse akşama ii çıkarda geri gelir motivasyonum inş. hade görüşürüz:79:

dünkü iftar menüm:98:

yeşil mercimek çorbası=4kaşık

yoğurtlu kabak kızartması=yarım porsiyon

tavuk şinitzel=3 tane

yoğurt=2kaşık

yeşil salata

karpuz

ara

vitaminli yeşil çay

sahur:98:

1kalan şinitzelden yedim

kk peynir

1zeytin

1 domates

1 bardak ayran

toplamda 2.5lt su bitirdim ezandan 10dk öncede maden suyumu içtim

cezama veede sporuma gelirsek

150 mekik çektim-2 posta olarak 1 75 çektim 10dk sonrada 75çektim bitti sonrada

150 ip atlama

20şer tane yan bacak hareketleri

5'er tane düz bacak hareketleri çünkü dermanı kalmamıştı artık yapamadım

azcıkta bisiklet hareketi yaptım

akşama görümcemlere davetliyiz fazla kaçırmak istemiyorum son 2gün kaldı çünkün hadii kaçtım ben hazırlanıyım

Son düzenleme:
seni çokk tebrik ederim ya hem kısmadan bir menü uygulamış hem vermişsin ben de sana benzer bir menü uyguluyorum daha önce yaptığım bilinçsiz diyetler yüzünden adetten kesilme durumum olmuştu bir daha bu duruma düşmemek için çok disiplinli ağır diyet yapamıyorum normal yeme düzenimden abur cuburu ekstra yemeyi kestim metabolizmam yavaş malesef ama bu şekilde verebilirsem yazarım ben de senin benim gibi yiyip kilo verdiğini görmek çok hoşuma gitti başarılarının devamını dilerim

teşekkür ederim canım,hem yemeden kısmadan hemde spor yapmadan bukadar kilo vermem mucizeydi benim için,ama gel görki kilo veririmim yavaşladı benimde canım sıkkın ,bunca kiloda bukadar moralim bozulmamıştı ,haftada en azından 1kilo gidiyodu,ama takıldım grmlarla veriyorum vücut dinlenme sürecine girdi sanırım sinir ediyo beni,dikkat etmediğim zamanlarda kilo veriyodum,şimdi azcık dikkat edeyimde kalanlarda gitsin dedim şimdide gıcıklığına yapıştılar haaa,neyse şu perşembe günüde geçsin kafaya takmamaya başlıycam eskisi gibi ,bakalım omu etkiliyo :97:

günde 1.5 saat spor yapmama ve yürümeme rağmen hala yerimde sayıyorum. evde de sürekli iş yaparım mekiktir bilmem nedir. bi 3 kilo verdim bir haftadır olduğum yerde ne veriyorum bne alıyorum. arkadaslara söylüyorum 1.5 saat ben yapsam eririm diyorlar

ya canım bişey söyliycem ama kimse yanlış anlamasın,ben nezamanki evde kendi kendime dediğin gibi spor yapmaya başladım ,ki bunlar ne,,,,'' ip atlama mekik hemde öyle böyle değil 100ü geçkin mekik çekiyorum artık yürüyüş vede bacak hareketleri filan,ama gel geleleimki grmlarla vermeye başladım,sanırım spor bende ters et yapıyo bidaha yapmasammı acaba,bide faydası oluyo diyolar pöff yaa,ne saçma bende niye işe yaramıyo bu anlamadım gitti,dicem vücudumu sıkılaştırıyorumdur en azından devam ediyim ama yok anacım 1hafta kesicem sporu bakalım kilodaki değişiklik düzelecekmi:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…